Home

Спот Етериум ETF-ите записаха $112 милиона в обем на търговия през първите 15 минути

23.07.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спот Етериум ETF-ите записаха $112 милиона в обем на търговия през първите 15 минути

Първият час от търговията със спот Етериум ETF-ите изглежда наистина динамичен, тъй като числата стават все по-големи и по-големи.

Според Ерик Балчунас от Bloomberg през първите 15 минути на спот ETH ETF търговията са регистрирали $112 милиона в обем на търговията – само около половината от това, което спот Биткойн ETF са регистрирали през първия ден.

Популярният анализатор Майкъл ван де Поуп твърди, че стартирането на спот Етериум ETF е силно подценено и очаква алткойнът да се доближи до връх през следващите 1-2 месеца.

Към момента на писане на статията цената на ЕТН е $3,450, като през последните 24 часа няма значителни ценови колебания, а обемът на търговията е $22.6 милиарда.

Неотдавнашното одобрение на Комисията по ценните книжа и фондовите борси отбеляза исторически момент за криптовалутите и началото на нова ера в инвестирането.

Отделно от това крипто експертът Антъни Помплиано заяви, че очаква Етериум да привлече много по-малко инвестиции, отколкото Биткойн ETF през януари. Той също така заяви, че неизбежно и други криптовалути ще получат одобрение за ETF търговия и ще пренесат криптовалутите на Уолстрийт.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Виталик Бутерин твърди, че крипто секторът е преминал отвъд ранния си етап

На конференцията “Token2049” в Сингапур съоснователят на Етериум Виталик Бутерин обсъди еволюцията на криптовалутите, заявявайки, че индустрията е преминала отвъд ранната си фаза.

18.09.2024 21:01 1мин. четене Kosta Gushterov

BNB Chain въвежда плащания със стабилни монети без такси за газ

BNB Chain, блокчейн известен със своя подход, ръководен от общността, обяви значителна актуализация, насочена към подобряване на инфраструктурата на стабилните монети, с въвеждането на транзакции без газ.

18.09.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Дългоочакваното добавяне на Hamster Kombat (HMSTR) на Binance наближава – как да получим безплатни токени

Крипто геймингът придобива все по-голяма популярност и в частност Play-to-Earn (P2E) игрите, които дават шанс на потребителите да печелят, докато се забавляват.

18.09.2024 13:18 5мин. четене Alexander Stefanov

Огромен ръст на големите транзакции със FET – може ли да подсили цената?

Активността на китовете около Artificial Superintelligence Alliance (FET) се е увеличила драстично, като големите транзакции са се увеличили с 262%, както се съобщава в данните на IntoTheBlock.

18.09.2024 13:12 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.