Home

Най-добрите покупки на криптовалути през юли и август: Топ 5 монети, които да наблюдавате

23.07.2024 17:11 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите покупки на криптовалути през юли и август: Топ 5 монети, които да наблюдавате

Крипто пазарът е спокоен и показва признаци на очакване за следващия бичи цикъл. Алткойните се разглеждат като първокласни възможности, които понастоящем са позиционирани на привлекателни входни точки, но показват възходяща инерция.

В спокойната атмосфера преди потенциалните пазарни вълнения нараства любопитството към това кои монети може скоро да се изстрелят нагоре. Инвеститорите сканират хоризонта в търсене на шансове да яхнат вълната на растежа. Най-добрите избори за юли и август остават загадка за мнозина. Тази статия има за цел да хвърли светлина върху 5-те монети, които си струва да се наблюдават през тези месеци.

Предварителната продажба на CYBRO надхвърли $1.3 милиона: Една от милион възможности за инвестиции в DeFi

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на ексклузивения токен бързо надхвърли $1.3 милиона. Тази авангардна DeFi платформа предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им при всякакви пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични на цена за предварителна продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни възнаграждения за стейкинг дейности, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране, както и на стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 64 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

Solana (SOL) е готова за потенциален растеж въпреки неотдавнашната волатилност

Движението на цените на Solana показва признаци на устойчивост на фона на пазарните колебания. Понастоящем алткойнът се търгува между $159.43 и $197.36, като SOL се намира над краткосрочните си пълзящи средни стойности с 10-дневна SMA от $176.96. Най-близката съпротива при $210.22, ако бъде преодоляна, създава предпоставки за потенциално покачване до $248.15. Едномесечният ръст на монетата от почти 30% и шестмесечният скок от почти 90% показват силен възходящ импулс. Макар че индексът на относителната сила на ниво 44.11 сигнализира за балансиран пазар, SOL дава обещание за по-нататъшни печалби, като е възможно да достигне 15-20% повишение, ако бичите тенденции се запазят.

NEAR Protocol създава предпоставки за потенциален скок на фона на спада на крипто пазара

NEAR Protocol (NEAR) показва устойчивост въпреки неотдавнашния спад на пазара. Търгувайки се в рамките на диапазона от $5.64 до $6.77, биковете изглежда наблюдават внимателно нивото на съпротива от $7.20. С 13.72% увеличение на цената през последния месец и зашеметяващото 119.63% увеличение за шест месеца, потенциалът за растеж на NEAR остава силен. Ако биковете пробият съпротивата от $7.20, следващата цел е $8.33, което би означавало потенциална печалба от около 38% спрямо текущите цени. Индексът на относителната сила (RSI) показва, че монетата е свръхпродадена, което подсказва, че бичият тренд може да е на хоризонта.

JasmyCoin: Бичи проблясък на фона на пазарните проблеми

JasmyCoin (JASMY) устоя на последните пазарни сривове, като показа устойчивост в текущия диапазон от $0.0269 до $0.0328. Макар че последните седмични и месечни спадове от около 11% изглеждат обезсърчителни, историческият шестмесечен ръст от над 460% подсказва за стабилен потенциал за възстановяване. Имайки предвид нивата на подкрепа при $0.0234 биковете изглеждат готови да се защитават агресивно. Ако пробие съпротивата при $0.0353, изкачването до $0.0413 е много вероятно, което означава потенциално увеличение от над 25%. Тъй като биковете показват признаци на сила на фона на пазарната волатилност, JasmyCoin може да е готов за още един скок на растежа, тъй като по-широкият крипто пазар се стабилизира.

Injective (INJ) се подготвя за потенциален пробив на фона на крипто бичи настроения

Цената на Injective (INJ), движеща се между $23.31 и $29.87, показва смесени сигнали. Биковете и мечките са в оспорвана битка, но последните положителни тенденции подсказват за потенциален пробив. С RSI на 37.09 и стохастичен показател на 22.69, монетата в момента изглежда е свръхпродадена, което предполага възможност за отскок. Едноседмичната промяна на цената на INJ от почти 10% и месечното увеличение от над 20% показват нарастваща инерция. Ако пробие най-близката съпротива при $32.29, INJ може да нарасне до $38.84, което представлява солиден ръст от около 30% спрямо текущите нива.

Заключение

SOL, NEAR, JASMY и INJ показват по-малък потенциал в краткосрочен план. CYBRO обаче привлича вниманието поради усъвършенстваните си характеристики. Задвижваното от изкуствен интелект агрегиране на доходността в блокчейна Blast се откроява. Тя предлага високи възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. Платформата осигурява лесни депозити и тегления. Прозрачността, съответствието и качеството са ключови акценти. CYBRO привлича крипто китове и инфлуенсъри, което го прави обещаващ проект за инвеститори, които се стремят да увеличат печалбите си.

Сайт: https: //cybro.io
Twitter: https: //twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.