Home

Обемът на търговията на SOL надминава този на BNB, тъй като меме монетите се раздвижват, докато DTX Exchange достига пиково търсене

23.07.2024 11:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Обемът на търговията на SOL надминава този на BNB, тъй като меме монетите се раздвижват, докато DTX Exchange достига пиково търсене

Неотдавнашният скок в обема на търговията със Solana получи доста внимание, надминавайки Binance Coin (BNB).

Тази промяна настъпи на фона на по-широка пазарна тенденция, при която меме токените набират популярност, а DTX Exchange изпитва голямо търсене, след като предварителната ѝ продажба преминава границата от $1 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Binance Coin (BNB) ще излезе на пазара след одобрение от регулаторните органи

Binance Coin (BNB) наскоро стана свидетел на възстановяване на цената си, доближавайки нивото от $600. Това възстановяване се случи след година на засилен контрол върху дейността на Binance в САЩ. Повратният момент за BNB настъпи, когато съдът одобри искането на Binance да инвестира фиатни средства на клиентите си в американски държавни облигации (T-Bills).

Това решение вдъхна доверие на пазара, допринасяйки за благоприятното движение на цените. Според съдебните документи BAM Trading Services и BAM Management US Holdings, известни под общото наименование BAM, са поискали освобождаване от заповедта за съгласие, която съдът е одобрил.

Това решение разрешава на BAM, дъщерното дружество на Binance в САЩ, да наема инвестиционни консултанти от трети страни за управление на корпоративните активи, включително инвестиране на фиатни средства на клиентите в американски облигации. Тази инвестиционна стратегия беше осъществена на подвижна четириседмична база, което гарантира спазването на изискванията, като същевременно изключва всякакво участие от страна на структурите на Binance.

Обемът на търговията със Solana достигна небесни висоти през юли 2024 г.

Solana (SOL) бележи забележителен възходящ тренд, като наскоро се търгуваше в района на $170, след като през март достигна връх от $210. Въпреки периода на умерено понижение на цената до $121 в началото на юли, обемът на търговията със Solana се възстанови силно, като отбеляза ръст от над 14% през последната седмица и над 30% през последния месец, по данни на CoinMarketCap.

Тази бича инерция позиционира Solana да надхвърли границата от $200, приближавайки се до своя исторически връх (ATH) от $259, поставен през 2021 г. Неотдавнашните действия в обема на търговията със SOL показват силно доверие на пазара. Тъй като търговците и инвеститорите се насочват към SOL, тя може да е готова за по-нататъшни печалби, както се вижда от бързо увеличаващия се обем на търговията със Solana.

Ако настоящата тенденция се запази, обемът на търговия на Solana може да постави нов ATH, потвърждавайки статута ѝ на водещ алткойн.

Дали блокчейнът от първи слой на DTX Exchange е следващото голямо нещо?

На фона на нарастващата вълна от утвърдени алткойни като Solana и BNB, борсата DTX Exchange прави вълни с нарастващото си търсене. С повишаването на обемите на търговия и развитието на крипто пазара DTX се позиционира като една от най-интересните инвестиционни възможности през 2024 г., използвайки принципите на децентрализация и сигурност, за да привлече нарастваща потребителска база.

Борсата DTX се отличава с първокласните си функции за търговия, включително несертифицирани портфейли, които позволяват на търговците да запазят пълен контрол върху своите частни ключове и дигитални активи. Този децентрализиран модел значително намалява риска от компрометиране на средствата, като напълно съответства на основните принципи на блокчейн технологията.

Като насърчава индивидуалната собственост и отговорност, DTX осигурява сигурна среда за търговия, която привлича широк спектър от крипто ентусиасти. Токенът DTX, ERC-20 токен в блокчейна на Ethereum, е в основата на управлението и операциите на платформата.

Китовете се присъединяват към тази DeFi платформа с потенциал от 12,000%

DTX регистрира внезапен скок в търсенето след обявяването на новата блокчейн платформа и новия обмен на UI. Освен това DTX токените осигуряват достъп до премиум функции, намалени такси за търговия и награди за лоялност, което ги прави привлекателна инвестиция. По време на фазата на предварителна продажба DTX вече е събрала над $1.04 милиона, като в момента токените се продават по $0.04 за брой.

С напредването на предварителната продажба цената ще се повиши до $0.06, което отразява нарастващото търсене и потенциала за бъдещо поскъпване. Нарастващият интерес към DTX подчертава неговата авангардна блокчейн технология и стабилна хибридна платформа. Тъй като борсата продължава да привлича потребители и да разширява предложенията си, токените DTX са готови да осигурят максимална възвръщаемост за ранните инвеститори.

С фокуса си върху сигурността, децентрализацията и овластяването на потребителите DTX е в добра позиция да се възползва от настоящите пазарни тенденции и да се превърне във водеща DeFi борса в крипто пространството.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.