Home

Инвеститори губят милиони с меме монети

23.07.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститори губят милиони с меме монети

Наскоро трейдър претърпя значителна загуба, след като инвестира в токена Jeo Boden (BODEN) на Джо Байдън - ситуация, която се развива на фона на нарастващите очаквания за потенциален меме крипто сезон.

Анонимният трейдър е видял, че близо $8 милиона са се изпарили, след като е разменил Jupiter (JUP) токени за BODEN по време на пика. Според крипто търговеца Тоби, притежаваният от инвеститора BODEN вече е спаднал с около 99%. Първоначално търговецът е успял да продаде само BODEN на стойност $12,500, преди стойността да спадне драстично.

Понастоящем инвестицията на търговеца в BODEN възлиза на около $85,000, като портфейлът съдържа основно BODEN (81%), USD Coin (14%) и Solana (3.7%). Пиковата стойност на портфейла от над $10.8 милиона през април сега е намаляла до около $219,000, според CoinStats.

Свързаните с Байдън меме монети отбелязаха рязък спад, като се понижиха с над 60%, откакто Байдън се оттегли от президентската надпревара през 2024 г.

За разлика от тях, други меме криптовалути отбелязват подем. Например, Mogcoin (MOG), базиран на Етериум, достигна исторически връх на 22 юли, постигайки пазарна капитализация от над $820 милиона.

Този скок подхрани спекулациите сред трейдърите за предстоящ алткойн сезон, като мнозина прогнозират нови исторически върхове за различните криптовалути. Меме трейдърът Зак Вентура предположи, че пазарът може да се подготвя за следващата фаза на бичия цикъл, което показва, че предстои потенциален сезон на меме монетите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто кит излиза от пазара след голяма загуба чрез инвестиция в Maker

Последните ончейн данни разкриха, че голям инвеститор в криптовалути, често наричан „кит“, е понесъл значителен финансов удар при инвестиция в алткойн и е напуснал пазара.

16.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира срив на алткойните до края на годината

Известен крипто анализатор издаде предупреждение, според което остатъкът от 2024 г. не предвещава нищо добро за алткойните.

16.09.2024 6:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Топ крипто инвеститор губи $40 милиона след рискови DeFi трейдове

Крипто инвеститорът Джеймс Фикел, чието нетно състояние възлиза на около $400 милиона, наскоро загуби над $40 милиона чрез серия от сделки с ливъридж.

15.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Robinhood листва XRP, засилвайки вълнението на общността

Общността на XRP получи някои добри новини и е много развълнувана от това, което изглежда е нов листинг на популярната борса Robinhood.

15.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.