Home

Последен шанс да разгледате AI токена, наричан „убиецът на Cardano“, тъй като инвеститорите от Dogwifhat повишиха средствата в предпродажбата до $9.5 милиона

22.07.2024 6:42 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последен шанс да разгледате AI токена, наричан „убиецът на Cardano“, тъй като инвеститорите от Dogwifhat повишиха средствата в предпродажбата до $9.5 милиона

Пазарът на криптовалути преживя значителни сътресения напоследък, като пазарната капитализация все още е с 14% по-ниска от пика през март, въпреки неотдавнашния подем.

Това е последният шанс да разгледате по-рано в токена за изкуствен интелект Algotech (ALGT), наричан „убиецът на Cardano (ADA)“, тъй като инвеститорите на Dogwifhat (WIF) избутаха предварителната продажба до $9.5 милиона.

Тъй като предварителната продажба достига този крайъгълен камък, инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази потенциална промяна на играта. В тази статия се разглежда настоящата ситуация на крипто пазара, уникалните характеристики на Algotech (ALGT) и защо тя се разглежда като конкурент на Cardano (ADA).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Cardano (ADA) се подготвя за основен ъпгрейд с хард форка Chang

Cardano (ADA) се подготвя за значителен ъпгрейд с хард форка Chang, предназначен да подобри възможностите на мрежата и да въведе управление на веригата чрез Cardano (ADA) node v9.0. Успешното изпълнение изисква надграждане на 70% от операторите на пулове за стейкинг и 85% от ликвидността на борсите.

Наскоро Cardano (ADA) отбеляза 40% увеличение на цената за десет дни, достигайки $0.44 към 16 юли след кратък спад до $0.32. Това повишение се дължи на благоприятните макроикономически условия, вълнението около ETF-ите за Етериум и ръста в сектора DeFi на Cardano, като общата заключена стойност надхвърли $682 милиона.

Техническите показатели, включително положителната линия на натрупване/разпределение (ADL) и бичите сигнали Parabolic SAR и RSI, предполагат по-нататъшни печалби. Преодоляването на съпротивата от $0.45 може да тласне Cardano (ADA) към $0.50 и потенциално към $0.55, в зависимост от устойчивото развитие на екосистемата и пазарните настроения.

Цената на Dogwifhat (WIF) достигна $2.38 на фона на прибиране на печалби

Dogwifhat (WIF), меме монета, изградена върху блокчейна Solana, се очертава като най-добре представящата се сред криптовалутите през първата половина на 2024 г. Преживявайки скок от 1,306% в цената си, Dogwifhat (WIF) доведе пазарната си стойност до $2.1 милиарда през този период.

Това постижение надминава ръста на известни криптовалути като Биткойн и Етериум, както и на други популярни мемори монети, включително Dogecoin и Shiba Inu.

Скорошни пазарни тенденции и технически показатели на Dogwifhat (WIF)

Въпреки впечатляващото си представяне, Dogwifhat (WIF) наскоро се сблъска с известно прибиране на печалби, тъй като търговците се стремят да си осигурят печалби. Цената на Dogwifhat (WIF) в момента е $2.8, което отразява скромно повишение от 8% през последния ден.

Тази промяна загатва за потенциален период на стабилност след неотдавнашните колебания на пазара. Въпреки това обемът на търговията в рамките на последните 24 часа скочи до $443, което сигнализира за съживен интерес от страна на търговците.

От 19 юни насам движението на цената на Dogwifhat (WIF) остава в рамките на хоризонтален канал, като се сблъсква със съпротива на ниво $2.8 и подкрепа на ниво $1.51. Въпреки че неотдавнашният възходящ тренд доближи цената до горната граница, техническите индикатори съветват за предпазливост.

Индексът на относителната сила (RSI) в момента се понижава на 37,80, което показва по-силен натиск за продажба в сравнение с импулса за покупка. Освен това претегленият показател за настроенията на Dogwifhat (WIF) възлиза на -0.74, което сигнализира за известна несигурност на пазара.

Algotech (ALGT): Изгряващата звезда, наречена „убиецът на Cardano“

Algotech (ALGT), обещаващ нов токен за предварителна продажба, привлече вниманието на търговци и инвеститори по целия свят. Известен като „убиецът на Cardano“, Algotech доведе предварителната си продажба до впечатляващите $9.5 милиона, като инвеститорите от Dogwifhat допринесоха значително.

Иновативният подход на Algotech (ALGT) използва усъвършенствани стратегии за търговия и дълбоко разбиране на алгоритмичната търговия, което води до резултати, надминаващи най-добрите алткойни.

Платформата предлага надеждна система за алгоритмична търговия, която снабдява трейдърите с необходимите инструменти за изпълнение на бързи и надеждни сделки на динамичния пазар на криптовалути. Като използва силата на изкуствения интелект и машинното обучение, платформата автоматизира процесите на търговия, намалявайки рисковете и максимизирайки печалбите, като същевременно минимизира загубите.

Като токън по стандарт ERC-20, Algotech (ALGT) предоставя на притежателите си права за управление и частичен контрол върху софтуера на Algotech. Освен това притежателите на Algotech (ALGT) се възползват от стабилен поток от приходи, което го прави привлекателна инвестиционна възможност. Въпреки че е в ранните си етапи, Algotech (ALGT) показва бичи технически показатели, което предполага потенциал за значително поскъпване.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 4 на най-актуалните монети през тази седмица: Tether расте, AVAX е готова за печалби, а Dogwifhat и FoxLetFun доминират на пазара на меме монетите 

Тъй като тези четири монети доминират на пазара тази седмица, инвеститорите следят внимателно за потенциални печалби.

24.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.