Home

Крипто ентусиастите избраха алткойни, които според тях може да им донесат печалба през Q3

20.07.2024 10:03 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто ентусиастите избраха алткойни, които според тях може да им донесат печалба през Q3

Топ крипто ентусиастите на пазара разглеждат четири алткойна, които може да им донесат печалби през третото тримесечие на тази година. Алткойните са Cardano, Popcat, Monero и Angry Pepe Fork.

Очаква се цената на Cardano да се повиши до $0.5, докато тази на Popcat да достигне $1 през този период. Също така Coincodex прогнозира, че стойността на Popcat може да се покачи до $211.13. Що се отнася до Angry Pepe Fork, пазарните наблюдатели прогнозират 50% печалба за тези, които купят сега.

Cardano (ADA) избяга от опасната зона и достигна $0.5

Cardano (ADA) е избягал от крайно опасната зона, според неотдавнашен туит от TrendRidersTR. Те смятат, че цената на алткойна ще се повиши през следващите търговски сесии. Междувременно цената на монетата Cardano се колебае между $0.3825 и $0.4549 на седмичната графика.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През изминалата седмица цената на Cardano се покачи със 17.9%, а на двуседмичните и месечните графики също е зелена. Ако възходящата инерция продължи, цената на Cardano може да достигне $0.5 за първи път през последния месец.

Прогноза за цената на Popcat (POPCAT) за третото тримесечие

Най-големият котешки меме токен, Popcat (POPCAT), претърпя известни загуби през последната седмица. Мемори монетата се сблъска със съпротива на ниво от $0.9 и падна до $0.8. Въпреки тази загуба, Popcat все още е с бичи настроения. Тя има печалби от 48.8% и 183.4% на седмичните и месечните времеви рамки.

Също така анализаторите смятат, че цената на Popcat може да достигне $1 през следващите седмици, ако положителната инерция се запази. MustStopMurad каза на своите последователи,че тази ценова цел от $1 може да се случи до август.

Монеро (XMR) остава силен, вижте прогнозата за цената през третото тримесечие

Monero (XMR), алткойнът с фокус върху неприкосновеността на личния живот, е сред най-устойчивите токени през тази година. Въпреки затягането на контрола върху монетите, свързани с неприкосновеността на личния живот, Monero остава сред първите 30 монети на криптопазара. Данните от CoinMarketCap показват, че през последния месец тя се търгува между $130 и $180.

Въпреки че цената на Monero е спаднала, тя все още е над 50-дневната и 200-дневната SMA, което е знак, че биковете са на власт. Coincodex прогнозира, че стойността на криптовалутата може да се повиши до $211.

Анализатори разглеждат посоката на цената на Angry Pepe Fork за третото тримесечие

В неотдавнашно видео в YouTube анализаторът, който стои зад страницата Crypto Royal, говори за меме апокалипсис, който може да се случи всеки момент. Според него нов проект, наречен Angry Pepe Fork, иска да направи революция в сектора на меме монетите с подхода си „завладей и спечели или conquer-to-earn“.

Членовете на общността му могат да стейкват монетите си, за да печелят награди и повече APY за това, че помагат на проекта да завладее мъртвите меме монети. За разлика от други меме монети като Pepe и Shiba Inu, Angry Pepe Fork има ограничено предлагане на токени; на пазара съществуват само 1.9 милиарда APORK.

Това фиксирано предлагане прави Angry Pepe Fork по-добър инвестиционен избор за тези, които искат да притежават оскъден ресурс, чиято стойност може да скочи през следващите месеци. За щастие, Angry Pepe Fork е само в първия етап на предварителната си продажба. Умните инвеститори вече купуват монетата на ниска начална цена от $0.014.

Те очакват с нетърпение 10Х възвръщаемост на инвестициите, която според прогнозите на анализаторите може да настъпи през третото тримесечие на тази година. В бъдеще екипът на Angry Pepe Fork планира да привлече повече полезност и иновации в екосистемата. За да постигнат това, те ще си партнират с други проекти и дори с влиятелни личности, за да стартират кампании и конкурси.

В заключение

Алткойните, които крипто експертите избраха за печалби през третото тримесечие, са Cardano, Popcat, Monero и Angry Pepe Fork. Всички те в момента показват положително движение. Затова анализаторите смятат, че цените им трябва да се повишат през следващите месеци.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/

Предварителна продажба: Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 4 на най-актуалните монети през тази седмица: Tether расте, AVAX е готова за печалби, а Dogwifhat и FoxLetFun доминират на пазара на меме монетите 

Тъй като тези четири монети доминират на пазара тази седмица, инвеститорите следят внимателно за потенциални печалби.

24.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.