Home

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

19.07.2024 15:46 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

Тези дигитални активи все още са на добра входна точка, но показват признаци на предстоящ растеж. Усещането за очакване е реално, като някои алткойни са готови да повишат стойността си. В тази статия се разглеждат тези подценени скъпоценни камъни, като се предоставя информация за това кои монети са подготвени за пробив. Открийте алткойните, които са готови да избухнат, и спечелете предимство на крипто сцената това лято.

BlastUP пуска Blastbox V2: хазна, пълна с екстри

Малко след като набра $8 милиона в предварителната си продажба, BlastUP, топ стартъпът на Blast, представя още една възможност да получите $BLASTUP токени на цената на предварителната продажба с пускането на Blastbox V2.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този “loot box” със съкровища е пълен с бонуси, включително $BLASTUP токени и бустерни точки. Закупуването на BLASTUP токени преди TGE предлага възможност за умна инвестиция, тъй като експертите прогнозират потенциална възвръщаемост до 1,000%.

Blastbox V2 предлага нещо повече от ценни активи; това е врата към ексклузивни привилегии в BlastUP. Собствениците се радват на предимства като air drop събити, вклюзващи NFT и токени, членство в BlastUP Club и приоритетен достъп до IDO.

Открийте пълния потенциал на Blastbox V2

Получаването на Blastbox V2 е последният ви шанс да си осигурите ранен достъп до BlastUP на най-добрата цена. Този стартов блокчейн бързо се очертава като мощна сила в блокчейна на Blast, който вече поражда доста вълнение с четири успешни IDO.

Ако все още търсите следващото голямо крипто съкровище, не търсете повече. Със само 9,999 Blastboxes V2, налични при стартирането и опаковани с несравнима функционалност, тези редки “loot boxes” са готови да излетят от рафтовете.

Вземете своята Blastbox V2 сега, преди всички да са изчезнали!

LayerZero (ZRO) показва бичи перспективи на фона на колебанията на крипто пазара

Въпреки неотдавнашните спадове на цените, LayerZero (ZRO) е позиционирана за растеж. Понастоящем цената ѝ е между $3.48 и $4.39, а през последния месец е отбелязала ръст от над 250%. Ключовото ниво на съпротива е на $4.91, а по-силната съпротива е на $5.83. Подкрепата е на нива от $3.08 и $2.17. Индексът на относителната сила (RSI) от 39.78 предполага, че все още е недостатъчно купен. Ако биковете наберат инерция, ZRO може да пробие съпротивата от $4.91 и потенциално да достигне $5.83, отбелязвайки значителен ръст от 32% спрямо текущите нива. Това съвпада с предишни бичи модели и показва силен потенциал за растеж.

Blur (BLUR) показва устойчивост въпреки неотдавнашния низходящ тренд

Blur (BLUR) в момента се движи в неспокойни води, като цената му е между 16 и 19 цента. Изглежда, че биковете са изправени пред съпротива около 20 цента, но монетата показва потенциал за отскок. Десет- и стодневните пълзящи средни се изравняват при 19 цента, което предполага възможна точка на стабилизация. Въпреки че RSI на Blur на ниво от почти 32 показва, че е свръхпродаден, ниското ниво на стохастичния показател и MACD близо до 0 предполагат възможност за възходящо движение. Ако Blur преодолее първата съпротива от 20 цента, може да видим покачване до 23 цента, което би означавало потенциална печалба от над 20%. Въпреки неотдавнашния спад, инвеститорите биха могли да видят значителен ръст, ако се подредят положителни пазарни условия.

Celestia (TIA) показва обещаващи резултати в условията на спад на пазара

Въпреки неотдавнашните пазарни сривове, Celestia (TIA) показва признаци на потенциален растеж. Понастоящем монетата се търгува между $5и $7.55, което показва, че мечките губят пара. Индексът на относителната сила (RSI) е на ниво 29.38, което сигнализира, че може да е свръхпродаден. Ако биковете вземат превес, TIA може да пробие най-близката съпротива при $8.77 и евентуално да достигне $11.31, което представлява увеличение с над 50%. Въпреки че простите пълзящи средни и MACD предполагат предпазливост, условията на свръх продажба и позицията на стохастика показват, че е вероятно отскок.

Заключение

Сред обсъжданите монети ZRO, BLUR и TIA показват известни обещания, но може да не осигурят бързи печалби. BLASTUP се откроява с най-висок потенциал. Силната концепция на този проект и включването му в екосистемата на Blast го правят особено забележителен. Съсредоточаването върху BLASTUP може да доведе до значителни резултати това лято.

Сайт: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 4 на най-актуалните монети през тази седмица: Tether расте, AVAX е готова за печалби, а Dogwifhat и FoxLetFun доминират на пазара на меме монетите 

Тъй като тези четири монети доминират на пазара тази седмица, инвеститорите следят внимателно за потенциални печалби.

24.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.