Home

Създателят на Barstool Sports получи голяма част от сделката си с Kraken в BTC

19.07.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Създателят на Barstool Sports получи голяма част от сделката си с Kraken в BTC

Дейв Портной, основател на Barstool Sports, е решил да не инвестира в Биткойн (BTC) при сегашните му ценови нива, които надхвърлят $60,000.

Въпреки резервите си да купува на пикови цени и да се сблъсква с потенциални загуби, той е избрал да приеме значителна част от спонсорската си сделка с Kraken в BTC, наред с традиционните долари.

Това решение подчерта продължаващата му ангажираност с криптовалутите, въпреки по-ранните му неуспешни опити за търговия от средата на 2020 г. насам. Портной, известен  трейдър, в миналото открито е споделял своите борби с пазарния синхрон, като често е купувал високо и е продавал ниско.

Готовността на Портной да приеме Биткойн като платежно средство съответства на вярата му в неговата дългосрочна стойност и полезност. За първи път той възприе този подход през февруари, когато Kraken започна да спонсорира неговото живо предаване “Davey Day Trader Global“ (DDTG).

Макар че BTC обикновено се разглежда като инвестиционен актив, а не като средство за размяна, приемането му от Портной като разплащателно средство отразява по-широка тенденция сред ентусиастите, които виждат потенциала на водещата криптовалута отвъд спекулативната търговия.

В перспектива той остава предпазлив оптимист, спекулирайки, че про-Биткойн резултат на предстоящите президентски избори в САЩ може да задвижи стойността на BTC нагоре, въпреки че с чувство за хумор признава, че опитът му в прогнозите често е погрешен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Доналд Тръмп направи първата си поръчка с Биткойн в заведение в Ню Йорк

Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Републиканската партия, се прочу с това, че стана първият бивш президент на САЩ, извършил транзакция с водещата криптовалута.

19.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Робърт Кийосаки: Цената на Биткойн ще се повиши след намаляването на лихвените проценти

Известният автор на книгата *Богат татко, беден татко* Робърт Кийосаки смята, че Биткойн е на прага на голямо увеличение на цената след решението на Федералния резерв да намали лихвените проценти.

19.09.2024 11:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.