Home

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

16.07.2024 16:31 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

Нещо повече, Shiba Inu (SHIB) тръгна по нейните стъпки, но разшири функционалностите, които меме монетите имат. Сега криптовалутата Angry Pepe Fork е подготвена да разшири нещата още повече, тъй като въвежда модела Conquer to Earn механизъм. В тази статия може да разгледате всяка една от тези меме монети, за да потърсите отговори на въпроса коя от тях може да се изкачи най-много.

Криптовалутата Dogecoin може да отбележи възходящ тренд до четвъртото тримесечие на 2024 г.

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза подем в цената си, като в рамките на седмицата се повиши с 12%. Това увеличение доведе до повишаване на цената на Dogecoin от $0.1055 до $0.1221.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Макар че някои технически показатели като RSI и MACD могат да подскажат бичи импулс за криптовалутата Dogecoin, цялостната пазарна динамика и бичите настроения също могат да изиграят роля за нейния възходящ тренд. Пазарът на криптовалути остава волатилен, но според прогнозата за цената на Dogecoin тя може да приключи 2024 г. на ниво от $0.1628.

Цената на Шоба Ину може да достигне $0.000023 до края на годината

През изминалата седмица Shiba Inu (SHIB) отбеляза 17% скок в стойността си, а за последната година – 137%. Нещо повече, през изминалата седмица криптовалутата Shiba Inu се повиши от най-ниската си стойност от $0.00001588 до максималната си цена от $0.0000182.

Впоследствие цената на Shiba Inu сега трябва да се покачи над ценовата бариера от $0.00002, за да достигне нови висоти, и ако това стане, може да предизвика рали. Според прогнозата за цената на Shiba Inu тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $0.000023.

Angre Pepe Fork може да е следващата еволюция на меме монетите

Angry Pepe Fork (APORK) се стреми да предефинира пейзажа на меме токените, като създаде екосистема, основана на функционалност, която стимулира активното участие на потребителите. Този новаторски подход надхвърля ограниченията на традиционните меме монети, като възнаграждава потребителите за стратегическо премахване на безполезни меме токени, често наричани “зомби меме монети”.

Тази “Conquer-to-Earn или Завладявай, за да печелиш) система насърчава силното усещане за общностен дух и структурата на споделените ползи. Успешните завоевания допринасят за увеличаване на годишния процентен доход (APY) за всички потребители в екосистемата, като съгласуват индивидуалните действия с колективния успех.

Angry Pepe Fork прилага мерки за потенциално повишаване на дългосрочната си стабилност. Проектът може да се похвали с ограничено общо предлагане на токени от 1.9 милиарда, което може да допринесе за дефицит на токени в бъдеще. Освен това проектът е преминал през одит от SOLIDProof, компания за сигурност, фокусирана върху блокчейн проекти. Тези аспекти могат да му позволят да надмине и други успешни меме монети като WIF и BONK.

APORK привлече вниманието на някои представители на криптовалутната общност, включително Crypto Legends, които признаха усилията на проекта да надхвърли ограниченията, често свързвани с меме токените.

В настоящата предварителна продажба токените се предлагат на цена от $0.014. Важно е обаче да се помни, че бъдещото представяне на цената е по своята същност несигурно. Прогнозите на анализаторите, като например 100Х увеличение при стартирането, и търговците могат да научат как да го купят, като следват урока “Стъпка по стъпка”.

Кои са следващите големи победители?

Докато Dogecoin положи основите, а Shiba Inu разви формулата, Angry Pepe Fork може да представлява следващото голямо движение в пространството на меме монетите. С настоящия си темп на растеж и цялостна инерция разработчиците прогнозират големи печалби за токена като според тях монетата може да осигури висока възвръщаемост на инвестициите през 2024 г.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.