Home

Крипто милионерите акумулират, когато цените са ниски: Едни от най-добрите криптовалути, от които може да се възползвате

15.07.2024 9:53 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто милионерите акумулират, когато цените са ниски: Едни от най-добрите криптовалути, от които може да се възползвате

Monero (XMR) и Immutable X (IMX) показаха мечи резултати на графиката, но това може да е идеалният момент да ги акумулирате, тъй като те със сигурност ще достигнат нови висоти.

Въпреки това, проектът на предварителен етап Angry Pepe Fork може да се развие доста, тъй като прогнозите са, че токенът на платформата може да скочи 100Х след пускането му на пазара. Днес ще разгледаме техните показатели, за да се потърси отговор на въпроса “коя криптовалута може да се изкачи най-много?”.

Цената на Monero се понижава с 11%, но може да се възстанови и да се покачи над $210

Monero (XMR) спадна с 11% през последния месец, но този спад бележи солиден момент за акумулиране на криптовалути. По-конкретно, цената на Monero достигна седмичния си връх от $160 към момента на писане на статията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Monero може да изпита възходящ тренд, ако задържи над ценовата бариера от $160, което може да я изстреля към нови висоти, отбелязвайки този солиден момент за натрупване. Всъщност, според прогнозата за цената на Monero, тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $180.

Криптовалутата Immutable X се понижи с 34%, но може да достигне $2.71

При криптовалутата Immutable X (IMX) също се наблюдава неотдавнашен спад от 15% в рамките на месечната времева рамка. Освен това в седмичната графика на цената на Immutable X криптовалутата първоначално скочи до $1.34, след което се върна обратно до $1.15 и пак се изстреля до $1.48 към момента на писане на статията.

Сега $1.5 е следващата основна ценова бариера, която криптовалутата Immutable X трябва да преодолее, за да достигне нови висоти. Ако го направи, според прогнозата за цената на Immutable X тя може да скочи до $1.71.

VeChain (VET) се понижава с 15%, но възстановяването е възможно

Въпреки че криптовалутата VeChain (VET) вървеше по губеща траектория тя успя да е съвземе и към 16 юли отразява 7% рсът за последните 30 дни. Освен това, показателите на графиката разкриват, че на една седмична графика цената на VeChain се е повишила от $0.02179 до $0.0311.

Сега криптовалутата VeChain трябва да задържи над ценовата бариера от 0,030 USD, за да види далеч по-съществени печалби. Според прогнозата за цената на VeChain криптовалутата може да приключи годината на ниво от $0.0353.

Angry Pepe Fork се готви за 100Х растеж, подхранван от огромната екосистема

Angry Pepe Fork надхвърля сферата на типичната меме монети, като създава нова, ориентирана към функционалността екосистема с убедителен модел на печалба. Изградена върху блокчейна Solana, тя създава платформа, в която участниците могат стратегически да придобиват и потенциално да доминират в пейзажа на меме монетите.

APORK въвежда иновативната “Conquer-to-Earn или Завладей, за да печелиш” система, която е основен стълб на нейната привлекателност. Участниците могат да си сътрудничат чрез механизъм за стейкинг, при който годишният процент на доходност (APY) е пряко свързан с броя на завладените безполезни меме монети. Това стимулира колективното действие и стратегическото завладяване.

За да насърчи дългосрочния растеж и потенциалното повишаване на цената, проектът е въвел ограничено общо предлагане на токени от 1.9 милиарда. Този подход се бори с волатилността, която често се свързва с меме монетите, като се стреми към недостиг на токени. Тъй като Angry Pepe Fork има за цел да елиминира меме монетите, възприемани като лишени от вътрешна стойност за притежателите, този фокус привлече вниманието на влиятелни фигури като Crypto League в Youtube. По подобен начин промотирането на Jason Derulo меме монетата повиши криптовалутата JASON с 400%, а Angry Pepe Fork може да я изпревари по отношение на растежа.

Освен това настоящата предварителна продажба предлага ценна възможност за придобиване на токени на преференциална цена от $0.014. Разработчиците предвиждат значително увеличение на цената от потенциално 100Х при стартирането. Успехът на проекта в набирането на средства, които вече надхвърлиха $200,000 с прогнози за надхвърляне на $500,000 до края на месеца, допълнително засилва тази оптимистична перспектива.

Диверсифициране с най-добрите криптовалути по време на пазарния спад

Ясно е, че Immutable X и Monero бяха в низходящ тренд, но когато пазарът преживее голямо рали, те могат да осигурят висока възвръщаемост. Според разработчиците на проекта обаче, най-значителна възвръщаемост на инвестициите може да бъде постигната с Angry Pepe Fork, тъй като тя е готова да доминира в класациите през 2024 г. и след това.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.