Home

Цената на този алткойн скочи след обявяване на стратегическо решение

14.07.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този алткойн скочи след обявяване на стратегическо решение

През последните 24 часа MKR, родният токен на MakerDAO отбеляза повишение на цената след продължителен период на негативно ценово действие.

Основният двигател на ценовото покачване е съобщението на компанията за инвестиционна програма на стойност $1 милиард, фокусирана върху токенизирани предложения за американската държавна хазна. Тази инициатива предизвика значителен интерес от страна на големи играчи в индустрията като BUIDL на BlackRock, Superstate и Ondo Finance, които изразиха ентусиазма си да участват.

Наблягайки на интегрирането на реални активи (RWA) като американски държавни облигации, MakerDAO се справя с голямо предизвикателство в крипто пространството и затвърждава статута си на пионер в DeFi сферата.

Райън Уоткинс, съосновател на Syncrancy Capital, подчерта финансовите способности на MakerDAO, отбелязвайки, че превъзхожда повечето мрежи от първи или втори слой по отношение на генерирането на такси, въпреки че тези мрежи имат значително по-високи оценки.

Към момента на писане на статията MKR се търгува на цена от $2,694, което представлява ръст от над 6% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто кит излиза от пазара след голяма загуба чрез инвестиция в Maker

Последните ончейн данни разкриха, че голям инвеститор в криптовалути, често наричан „кит“, е понесъл значителен финансов удар при инвестиция в алткойн и е напуснал пазара.

16.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира срив на алткойните до края на годината

Известен крипто анализатор издаде предупреждение, според което остатъкът от 2024 г. не предвещава нищо добро за алткойните.

16.09.2024 6:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Топ крипто инвеститор губи $40 милиона след рискови DeFi трейдове

Крипто инвеститорът Джеймс Фикел, чието нетно състояние възлиза на около $400 милиона, наскоро загуби над $40 милиона чрез серия от сделки с ливъридж.

15.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Robinhood листва XRP, засилвайки вълнението на общността

Общността на XRP получи някои добри новини и е много развълнувана от това, което изглежда е нов листинг на популярната борса Robinhood.

15.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.