Home

Ark Invest редуцира притежанията си в Coinbase преди отчета за второто тримесечие

14.07.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ark Invest редуцира притежанията си в Coinbase преди отчета за второто тримесечие

Компанията Ark Invest на Кати Ууд продаде 2,046 акции на Coinbase на стойност около $450,000 преди отчета за приходите на борсата за второто тримесечие.

Това решение е следствие от спада на цената на Биткойн и негативните настроения на пазара, които доведоха до по-ниски обеми на търговия в Coinbase. Средната стойност на акциите е около $230 за последните шест месеца.

Индексът на крипто страха и алчността спадна до 25 (краен страх) от 70 (алчност), като BTC и другите криптовалути достигнаха най-ниските си нива от февруари насам.

Въпреки това има оптимизъм за възстановяване поради потенциалното намаляване на лихвените проценти от страна на Фед през септември. Исторически погледнато, третото тримесечие е бавно за крипто пазарите, което обяснява неотдавнашната разпродажба на ARKF.

Дори и след тези продажби Coinbase остава най-големият дял в ARKF, като съставлява 10.28% от активите му.

Намаляването на акциите на COIN предполага опасения относно отчета за приходите на Coinbase за второто тримесечие на 1 август. Анализаторите предвиждат 31% спад на печалбата на акция до $1.06.

Въпреки нарастващите приходи и нетна печалба в продължение на три тримесечия, перспективите са предпазливи. COIN затвори с 1.58% по-високо ниво от $218.02 в петък, но през последния месец спадна с 12% поради негативните пазарни нагласи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Токенизираните активи скоро ще надхвърлят стойността на криптовалутите според експерт

Съоснователят на Chainlink Сергей Назаров прогнозира, че токенизираните активи от реалния свят (RWA) скоро ще надминат по стойност криптовалутите.

20.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

CertiK Ventures разкри инвестиция от $45 милиона за насърчаване на Web3 проекти

CertiK Ventures, инвестиционното звено на известната компания за блокчейн сигурност CertiK, е начело на усилията за насърчаване на Web3 иновациите със значителна инициатива за финансиране на стойност $45 милиона, обявена на 19 септември.

20.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Хедж фонд мениджър предупреждава за икономически проблеми при победа на Камала Харис

Магнатът на хедж фондове Джон Полсън алармира за потенциалното въздействие на Камала Харис върху икономиката на САЩ, ако тя спечели президентския пост през ноември.

20.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

FTX на път да “наводни” пазара с $16 милиарда – какво означава това?

От началото на четвъртото тримесечие на 2024 г. фалиралата крипто борса ще започне да разпределя активи на стойност $16 милиарда между кредиторите.

20.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.