Home

Какво ще направят крипто пазарите преди изборите в САЩ? ICO-то на Clandeno с 20Х ръст на фона на възстановяването на Bitcoin (BTC) към $60,000

13.07.2024 14:06 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво ще направят крипто пазарите преди изборите в САЩ? ICO-то на Clandeno с 20Х ръст на фона на възстановяването на Bitcoin (BTC) към $60,000

Несигурността обзема крипто пазара с наближаването на изборите в САЩ. Ще достигне ли Bitcoin (BTC) отново $60,000?

Анализаторите казват може би ДА и прогнозират, че ICO-то на Clandeno (CLD) може да нарасне 20Х. Възползвайте се от предимствата на Clandeno (CLD), революционната платформа за електронна търговия, изградена върху блокчейн.

TLDR

  • Крипто анализатор смята, че Биткойн (BTC) има възможност за по-нататъшен растеж, въпреки че достигна над $73,000 долара през март, позовавайки се на технически показатели.
  • Clandeno (CLD), революционна децентрализирана платформа за електронна търговия, предлага сигурно и прозрачно бъдеще за онлайн транзакциите в рамките на една процъфтяваща индустрия.

На ръба на политически сътресения: Крипто пазарът се подготвя за въздействие

Исторически погледнато, големите политически събития като изборите са имали значително въздействие върху финансовите пазари; криптоиндустрията не прави изключение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За да оценят общото настроение на пазара, инвеститорите и анализаторите внимателно следят Bitcoin (BTC), който се лута близо до границата от $60,000. Нови ICO-та като Clandeno (CLD) също създават оживление; оценките на стойността предполагат възможно 20Хувеличение.

Анализатор следят движението на цената на Bitcoin (BTC)

Повишавайки стойността си над $73,000 през март, BTC постави началото на дискусии сред пазарни наблюдатели и анализатори относно това дали цената на актива е достигнала своя връх през този цикъл. Независимо от това, крипто аналитик обстойно разгледа последните колебания на цената на актива и бъдещата посока, което предполага, че Bitcoin все още има голяма възходяща инерция.

Въз основа на фазите на Bollinger Band, крипто аналитикът, известен като “CryptoCon” предостави наблюдения в Х върху движенията на цената на Bitcoin (BTC). Разглеждайки няколкото технически индикатора, анализаторът разкри, че някои от тях осигуряват несравнима точност при забелязването на истинските върхове на цикъла за цената на BTC – а именно RSI и BB. Междувременно предварителната продажба на Clandeno (CLD) обещава значителна възвръщаемост.

ICO на Clandeno (CLD) обещава значителна възвръщаемост

Със своята авангардна децентрализирана платформа Clandeno (CLD) е готова напълно да трансформира онлайн транзакциите в индустрия, която е готова за сътресения. Clandeno (CLD) предоставя на потребителите транзакции без слипидж, прозрачни и сигурни, като защитава техните данни и финансова информация, за разлика от традиционните пазари, които са възпрепятствани от прекомерни такси и строги разпоредби.

До 2027 г. приблизителната стойност на световния пазар на електронна търговия ще бъде $7.9 трилиона. Участието в предварителната продажба на Clandeno (CLD) ви дава ранен достъп до тази бързо развиваща се индустрия. Независимо от монетите, които може би вече притежавате, можете да си осигурите място в предварителната продажба и да бъдете ранен участник в бъдещето на електронната търговия, като си партнирате с Clandeno (CLD).

Заключение

Clandeno представлява интересен заместител, докато крипто пазарът се бори с несигурността около наближаващите избори в САЩ на фона на това, че BTC отново се бори да достигне $60,000. Наред с безопасното и отворено бъдеще за онлайн транзакциите, тази революционна платформа за електронна търговия, базирана на блокчейн, предлага възможна 20Х възвръщаемост на инвестициите. Не пропускайте този фантастичен шанс да бъдете ранен участник в електронната търговия на бъдещите години.

За да научите повече за предварителната продажба на Clandeno, посетете техния уебсайт тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Големи портфейли, които купиха Shiba Inu и PEPE при стартирането им – какво разглеждат днес?

В областта на криптовалутите винаги се казва, че е по-добре да се опитате да откриете проектите с потенцил рано, тъй като понякога са възможни огромни печалби.

21.09.2024 13:46 5мин. четене Kosta Gushterov

DeFi сензацията ETFSwap (ETFS) превзема пазара с нова платформа за търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) поражда вълнение в DeFi света със своята авангардна платформа за търговия с крипто ETF.

21.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.