Home

Юлски спадове и пускане на Furrever Token на пазара: Ethereum, Solana, Floki и предпродажбата на Furrever Token, приключваща с 200% бонус

13.07.2024 13:17 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Юлски спадове и пускане на Furrever Token на пазара: Ethereum, Solana, Floki и предпродажбата на Furrever Token, приключваща с 200% бонус

Рекламата на криптовалути е енергична и постоянно развиваща се, като някои токени се открояват поради специалния си напредък и обещаващи перспективи.

Докато преминаваме през 2024 г., Ethereum, Solana, Binance Coin и Furrever Token се издигат като криптовалутите, които трябва да се наблюдават, a всяка от тях рекламира неповторими фокусни точки и възможности.

Стремежът на Ethereum към $3,500

Дългият фитил на Ethereum, който в момента е на ниво от $3,163 предполага, че мечките предлагат съживяване на 20-дневната SMA ($3.239).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Мечките ще се опитат да повлекат цената до $2,850, което е жизненоважно ниво и е нещо, за което трябва да се внимава. Очаква се купувачите да пазят енергично това ниво. В случай че цената се отскочи от $2,850, биковете ще направят нов опит да изчистят скока на 20-дневната SMA. Ако успеят, това ще прогнозира началото на устойчиво възстановяване към 50-дневната SMA ($3,499).

В случай че мечките искат да затвърдят позицията си, те ще трябва да издърпат цената под $2,850, което може да се окаже трудна задача. В случай, че това ниво се разцепи, предлагането изглежда нарастващо и съотношението ETH/USDT може да се потопи до $2,200.

FLOKI обявява предстояща AMA сесия: Прозрения и предпазливост за инвеститорите

FLOKI, мемори криптовалута, ще бъде домакин на AMA (Ask Me Anything) сесия в платформата X на 17 юли в 15:30 ч. българско време, където се очаква маркетингово съобщение. Стартирана през 2021 г. и вдъхновена от кучето на Илон Мъск, FLOKI е част от екосистема, която включва NFT пазар и игра, подобно на други меме токени като Dogecoin и Shiba Inu. Стойността му се влияе значително от настроенията на общността и тенденциите в социалните медии, което може да доведе до висока волатилност. Инвеститорите трябва да провеждат задълбочени проучвания и да действат предпазливо, когато търгуват с такива волатилни дигитални активи.

Solana се бори за $150: Очертава се напрегната битка между биковете и мечките

Биковете изпитват затруднения да тласнат SOL, която се търгува на цена около $140, над 50-дневната SMA ($150), което показва, че мечките не желаят да доставят до.

Комбинацията SOL/USDT може да остане заклещена между $116 и 50-дневната SMA за известно време. Ако цената се плъзне под $116, това ще доведе до образуване на низходящ триъгълник с мечи дизайн. Това ще даде началото на низходящо движение към $100 и след това към $80.

В случай че цената се обърне нагоре и пробие 50-дневната SMA, това може да постави началото на рали към линията на низходящия тренд. Мечките ще се опитат да забавят възстановяването при линията на низходящия тренд, но в случай че купувачите си пробият път през нея, това ще опровергае мечата конфигурация.

Предварителната продажба приключва! Последни усилия за пускането на Furrever Token

Непрекъснатата предварителна продажба на Furrever Token до момента е набрала над $1.7 милиона, като степента към момента е в аранжимент 9, сочещ към добавяне на $1.9 милиона. Токенът, оценен на $0.000732, предлага потенциал за до 15Х възвръщаемост, което го прави привлекателна спекулация. Ръководството на Furrever Token включва енергизиращи бъдещи постижения, като например тема на дигитални котки, гарантираща нонстоп ангажираност и награди за общността. Ангажиментът на проекта към сигурността, одобрен от одит от Securi Lab, спомага за повишаване на доверието в него.

Началото на официалното им стартиране започна, а общността на Furrever не може да бъде по-енергична.Те са на път да предадат една чудесна пратка с потенциал за 15Х възвръщаемост. Почти е време за края на последния етап, така че се уверете извън всякакво съмнение, че сте готови да разгледате това вълнуващо пътуване.

Въвеждането на 10% реферален бонус допълнително стимулира ангажираността и инвестициите, като увеличава възможността за пасивен доход. Гледайки напред, Furrever Token се подготвя за няколко вълнуващи актуализации. Инвеститорите могат да се възползват от 200% бонус, като използват кода:FINALFURR200 до приключването на предварителната продажба на 15 юли 2024 г. в 03:00 ч. българско време.

След предварителната продажба официалното пускане на пазара на Pancakeswap е насрочено за 16 юли 2024 г. Екипът се ангажира с прозрачността и доверието, като токените са блокирани за една година, а пулът за ликвидност е осигурен за две години, като и двете могат да бъдат проверени чрез предоставените връзки. Токените ще бъдат чрез airdrop до оторизираните портфейли, а всички непродадени токени ще бъдат изгорени, което ще гарантира, че са извадени от обращение. Първоначалната стартова цена на всеки токен е фиксирана на $0.0009.

Не пропускайте възможността да включите Furrever Token в портфолиото си от рискови инструменти и бъдете готови да управлявате сектора на меме монетите. Посетете www.furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да станете част от този енергичен проект.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Официалният уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.