Home

Според анализаторите на Coinbase крипто инвеститорите може да останат разочаровани

13.07.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Според анализаторите на Coinbase крипто инвеститорите може да останат разочаровани

Анализаторите на Coinbase Дейвид Дуонг и Дейвид Хан предполагат, че през третото тримесечие на 2024 г. е малко вероятно да има голямо крипто рали, тъй като очакват нестабилни пазарни условия през този период.

Те обясняват това с липсата на силни положителни тенденции, които да подкрепят пазара.

Съществува значителна несигурност по отношение на предстоящото стартиране на няколко спот Етериум ETF-a. Ако тези ETF-и привлекат по-ниски от очакваните инвестиции, това може да окаже отрицателно въздействие върху пазара.

ЕТН ETF-ите се очаква да стартират през юли и след няколко бурни месеца анализаторите прогнозират, че пазарът може да се стабилизира през есента.

Дуонг и Хан също така изразяват опасения за потенциална рецесия в САЩ, като последните икономически данни сочат забавяне на растежа. Тази икономическа несигурност може да възпре инвеститорите на дребно да купуват алткойни.

Анализаторите обаче отбелязват, че потенциалното намаляване на лихвените проценти от страна на Федералния резерв на САЩ може да окаже положително въздействие върху пазара. По-ниската от очакваната инфлация през юни може да накара Фед да намали лихвените проценти, за да избегне сериозен икономически спад.

Някои експерти, като Том Лий от Fundstrat, прогнозират, че през втората половина на годината Биткойн може да отбележи значително рали поради спадащата инфлация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът отхвърля делото на Consensys срещу SEC

Окръжен съд на САЩ отхвърли иск, подаден от Consensys Software Inc. срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

20.09.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 20 компании по патенти за генеративен изкуствен интелект през 2023 г.

Пейзажът на патентите за генеративен изкуствен интелект разкрива поразителна доминация на китайските компании, което свидетелства за бързия растеж и активните изследвания в AI областта в страната.

20.09.2024 16:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ето кои са страните с най-голям интерес към крипто активите от реалния свят

Интересът към активите oт реалния свят (RWA) в сектора на криптовалутите бележи забележителен подем, отразявайки по-широките тенденции в дигиталната икономика.

20.09.2024 15:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Япония остава лихвения процент непроменен, Биткойн поскъпва на фона на пазарния оптимизъм

Японската централна банка (BOJ) реши да запази лихвените проценти на ниво от 0.25%, което доведе до рязко покачване на индекса Nikkei, който скочи с над 700 пункта.

20.09.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.