Home

Задължителни криптовалути през юли 2024 г: Bitcoin, XRP, Binance Coin и вълнуващото стартиране на Furrever Token

10.07.2024 20:00 7мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Задължителни криптовалути през юли 2024 г: Bitcoin, XRP, Binance Coin и вълнуващото стартиране на Furrever Token

С преминаването през 2024 г. Bitcoin, XRP, Binance Coin и Furrever Token се издигат като задължителните за наблюдение крипто проекти, като всеки от тях рекламира безпогрешни фокусни точки и открития за финансовите специалисти.

Продължете да четете, за да проучите как Furrever Token се противопоставя на тези лидери в индустрията и какво носи на масата.

Намаляването на натиска на продажбите може да доведе до достигане на $78,000 за BTC

Развиващото се търсене на Биткойн съвпада с намаляване на предлагането. Движението в рамките на силите на търсенето и предлагането може да подтикне BTC към следващата критична цел от $78,700.

Според Матю Сигел, ръководител на отдел “Проучване на дигитални активи” във VanEck, през юни миньорите на BTC са ратоварили $3.29 милиона в Биткойн дневно, което представлява увеличение от 45% спрямо миналия месец.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Той отбелязва, че пазарът в момента се адаптира към намаленото предлагане на Биткойн, след като през април наградите на копачите бяха намалени наполовина. Тъй като пазарът се приспособява, Биткойн може да се насочи към значително възстановяване и поскъпване.

“Ние разглеждаме по-късните обмени на миньори към търговията като практически еквивалентни на техните потоци от третото тримесечие на 2020 г., докато днешните разходи остават като цяло “изпреварващи”, спрямо минали исторически върхове. По подобен начин ние превеждаме разширените търговски потоци като бичи индикатор”, твърди Сигел.

Това разглеждане се потвърждава от информацията на CryptoQuant, според която изглежда, че търговците най-сетне са се изчерпали. Намаляващите изходящи потоци сигнализират, че тежестта на широкомащабното предлагане намалява, като спекулантите са по-склонни да задържат ресурсите си, вместо да предлагат.

В случай че тази поръчка продължи да се развива, тъй като продавачите напускат, Биткойн може да е готов за солидно възстановяване на разходите, което може да доведе до нов исторически връх.

Съгласувано с крипто аналитика “AliCharts” в X, най-жизненоважната съпротива за Биткойн е $65,795. Ако успее да пробие това ниво, другата цел ще бъде $78,700.

Цената на XRP се движи в условията на правна несигурност на фона на разследванията на SEC

Тъй като правната сага между XRP и SEC продължава да се разгръща, движението на цената на XRP показва устойчивост на фона на по-широкото регулаторно разследване. На 9 юли XRP леко поскъпна с 0.97%, затваряйки на $0.4355, въпреки продължаващата несигурност на пазара, свързана с конфликта на интереси на SEC и потенциалните регулаторни резултати.

Проверката на SEC по отношение на Ripple, по-конкретно във връзка с продажбата на нерегистрирани ценни книжа на институционални инвеститори, е значителен облак над XRP. През юли 2023 г. съдия Анализа Торес се произнесе срещу Ripple, като потенциалните санкции варират между $10 милиона и $2 милиарда, заедно с възможни ограничения върху продажбите на XRP на институционални инвеститори в САЩ. Окончателното решение, силно повлияно от поведението на Ripple след подаването на жалбата, се очаква с голямо нетърпение.

Към сложността на ситуацията се прибавя и фактът, че понастоящем SEC е обект на разследване за потенциални конфликти на интереси, особено по отношение на бившия финансов директор на корпорацията SEC Уилям Хинман. Обвиненията сочат, че Хинман може да е бил повлиян от плащания от бившия си работодател, който е свързан с популяризирането на Етериум, като същевременно е обявил, че Биткойн и Етериум не са ценни книжа. Изходът от това разследване може да окаже значително влияние върху позицията на SEC и нейните текущи правни стратегии, включително сделките ѝ с Ripple.
Ако генералният инспектор открие доказателства за неетично поведение в SEC, това може да промени регулаторния пейзаж, като потенциално облекчи натиска върху криптовалути като XRP. Подобни събития се наблюдават отблизо от инвеститорите и биха могли да повлияят значително на пазарното поведение на XRP.

Докато Ripple очаква присъдата, а SEC евентуално се подготвя за обжалване, пазарната позиция на XRP остава несигурна. На инвеститорите се препоръчва да останат бдителни, като следят за всякакви значими регулаторни съобщения или правни развития, които биха могли да повлияят на ценовата траектория на XRP и на по-широката динамика на пазара на криптовалути.

BNB е изправена пред пазарна турбулентност: Прехвърлянето на $103 милиона от кит засилва волатилността

Неотдавнашното преместване на Binance кит на стойност $103 милиона в Binance Coin (BNB) засили спада на цената на алткойна на фона на по-широкия пазарен спад. През последните няколко дни BNB демонстрира мечи тренд, като цените се колебаеха между $461.3 и $537.1. Въпреки тази волатилност, цената на BNB понастоящем се колебае около $520, показвайки леко повишение от 2% през последните 24 часа. Обемът на търговията с монетата обаче е намалял с 8% през същия период.

Пазарните нагласи около BNB са се влошили, за което свидетелства значителният спад на индикатора Chaikin Money Flow (CMF), който предполага намаляване на паричните потоци в токена. Освен това индексът на относителната сила (RSI) възлиза на 51, което показва липсата на силен бичи импулс, който да противодейства на настоящата меча тенденция.

Социалните нагласи също понесоха удар, като се увеличиха негативните коментари около BNB, което потенциално задушава способността ѝ да се възстанови бързо. Ако тези мащабни изтегляния продължат, цената на BNB може да се затрудни да намери стабилна основа, което ще направи възстановяването трудно в краткосрочен план.

Последни крачки: Furrever Token предлага 150% бонус върху покупките си

Furrever Token направи значителни крачки от създаването си, отбелязвайки редица постижения, които подчертават потенциала му на крипто пазара. С над $1,600,000, набрани в предварителната му продажба, проектът приключва последния си етап. Общността се е разраснала значително, като в момента в Telegram са активни над 4,800 членове.

Освен това стартирането на 10% бонус за реферали стимулира по-нататъшното ангажиране и инвестиране, предлагайки на потребителите уникална възможност за получаване на пасивен доход.

В перспектива Furrever Token е готов за няколко вълнуващи развития. До края на предварителната продажба за инвеститорите е на разположение 150% бонус, като се използва код: LAUNCHFURR150.

Предвидено е предварителната продажба да приключи на 15 юли 2024 г. в 03:00 ч. българско време, последвана от официалното пускане в Pancakeswap на 16 юли 2024 г. За да се гарантира прозрачност и доверие, отборните токени ще бъдат заключени за една година, като ще бъде предоставена видима връзка, а пулът за ликвидност ще бъде заключен за две години, като ще бъде предоставена връзка за проверка.

Токените ще бъдат пуснати чрез airdrop събитие в портфейлите, използвани за извършване на депозити, а всички непродадени токени ще бъдат изгорени и извадени от обращение. Стартовата цена е определена на $0.0009.

Една от открояващите се характеристики на Furrever Token е иновативната програма за 10% реферали. Тази система позволява на потребителите да печелят 10% във $FURRR токени за всеки депозит, направен чрез техните индивидуални реферални връзки, като по този начин се насърчава органичният растеж на общността и се осигурява поток от пасивни доходи. Към настоящия момент предварителната продажба е събрала над $1.4 милиона, като проектът се стреми да достигне общо $1.9 милиона. Цената на токена в момента е $0.000732, като има потенциал за до 15Х възвръщаемост, което го прави привлекателна инвестиция.

Furrever Token предлага възхитително потребителско изживяване, съсредоточено върху изображения на котешка тематика и ангажираност на общността. Подкрепена от цялостен преглед от Securi Lab, Furrever Token гарантира сигурна и надеждна платформа за своите потребители. Пътната карта на проекта включва непрекъснато интегриране на съдържание на котешка тематика и вълнуващи бъдещи изненади, което го позиционира като уникална и приятна инвестиция в крипто пространството.
Не пропускайте възможността да добавите Furrever Token към инвестиционния си портфейл. Посетете www.furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да станете част от това вълнуващо начинание. С иновативните си функции и силната подкрепа на общността Furrever Token може да е на път да окаже значително влияние в сектора на меме монетите.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Официалният уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.