Home

Топ криптовалути за начинаещи, които да разгледате, докато пазарът предлага намалени цени

10.07.2024 9:50 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути за начинаещи, които да разгледате, докато пазарът предлага намалени цени

По време на спадове обикновено повечето трейдъри диверсифицират активите си, за да се сдобият с алткойни с намалени цени, преди предстоящото рали, при което стойността им може да нарасне.

В резултат на това мнозина започнаха да натрупват Litecoin (LTC) и Polygon (MATIC), но един нов проект в предпродажбен етап може да ги надмине по ръст и това е Angry Pepe Fork с неговия уникален модел “Conquer to Earn”.

За да разберем защо това е така, ще анализираме представянето на всяка криптовалута на графиката и накрая ще определим защо те са най-добрите алткойни, в които да инвестирате.

Според прогнозите Litecoin ще достигне $99.17 до четвъртото тримесечие

Litecoin (LTC) демонстрира неотдавнашна фаза на корекция на цените, което го направи основен кандидат за диверсификация. По-конкретно, криптовалутата Litecoin спадна от $75.97, до едва $68.26, където намери подкрепа.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това предостави момент за покупка, преди цената на Litecoin да се повиши отново, тъй като прогнозите са оптимистични за неговото бъдеще. Всъщност, според прогнозата за цената на Litecoin, токенът може да завърши четвъртото тримесечие на 2024 г. на цена от $99.17, което го прави един от най-добрите алткойни за акумулиране.

Цената на Polygon е нестабилна, но е готова за завръщане

Показателите на графиката на Polygon (MATIC) сигнализират за подобно представяне, тъй като криптовалутата е поевтиняла с 10% само през последната седмица. През това време цената на Polygon се понижи от $0.57 до $0.51, където сега е намерила подкрепа.
Ако криптовалутата успее да преодолее ценовата бариера от $0.60, тя може да е готова да отбележи далеч по-значителни печалби и може да достигне нови годишни върхове. Според прогнозата за цената на Polygon тя може да завърши 2024 г. на ниво от $0.7053.

Angry Pepe Fork ще доминира в класациите със своя модел “Conquer-to-Earn”

Angry Pepe Fork се очертава като високоефективен проект в предпродажбения етап, който може да промени пространството на меме монетите със своята иновативна система Conquer-to-Earn. Тя въвежда многостепенна система за стейкинг, която може да задоволи нуждите на всеки. Например, има 30-дневно ниво, чрез което всеки може да потопи вниманието си в екосистемата, докато 60-дневното ниво има по-добри награди. Тези, които търсят най-висока възвръщаемост обаче, ще трябва да разгледат 90-дневния вариант, което може да осигури най-голяма стойност.

Участниците в проекта допринасят за колективния успех на екосистемата чрез стабилен механизъм за стейкинг на токени. Тъй като проектът разширява господството си над конкурентите, категоризирани като “зомби меме монети”, годишният процент на доходност (APY), свързан със стейкинга, прогресивно се увеличава. Това води до повишаване на възвръщаемостта за всички заинтересовани страни.

Освен това проектът стимулира индивидуалното участие, като предлага потенциал за засилени възнаграждения под формата на допълнителни токени. Тези възнаграждения зависят от видимо измерим принос в рамките на проекта. Този принос повишава авторитета на участника в общността и му осигурява признание за постиженията.

Ранното участие се насърчава допълнително чрез предварителната продажба, която предлага изключителна възможност за стейкинг. Това дава възможност на инвеститорите в предварителната продажба да генерират възвръщаемост чрез механизма за стейкинг преди официалното стартиране на проекта, което им осигурява потенциална преднина по отношение на общата доходност.

“MR. BROWN” например похвали в X (Twitter) уникалните възможности за стейкинг като катализатор за своя растеж. Освен това смарт договорът на криптовалутата е преминал одит от SOLIDproof и предварителната му продажба е надхвърлила $195,000, като прогнозите са, че може да достигне $500,000 до края на месеца. При цена от само $0.014 това е чудесен момент за акумулиране на токена, тъй като анализаторите прогнозират 100Х увеличение при пускането му на пазара, което го позиционира като един от най-добрите алткойни за придобиване.

Защо LTC, MATIC и Angry Pepe Fork може да са най-добрите за начинаещи?

Litecoin и Polygon може и да изпитват трудности в краткосрочен план, обаче могат да се изкачат до края на четвъртото тримесечие и да осигурят значителна възвръщаемост. И все пак, тези, които търсят възможност за най-висока възвръщаемост на инвестициите, сега гледат към алткойна Angry Pepe Fork, тъй като той може да доминира в класациите през 2024 г. и след това, което го прави един от най-добрите алткойни за инвестиране.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.