Home

Анализатор идентифицира AI токен, който е почти изкупен от ETH китовете, по-евтин от Dogwifhat (WIF)

10.07.2024 9:49 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор идентифицира AI токен, който е почти изкупен от ETH китовете, по-евтин от Dogwifhat (WIF)

В последно време светлината на прожекторите се насочи към меме монетите и AI токените, привличайки интереса както на инвеститорите, така и на търговците.

Етериум китовете забележимо промениха предпочитанията си, като насочиха вниманието си към възходящия AI токен Algotech (ALGT), който показва значителни обещания. Тази промяна съвпада с упадъка на популярната меме-монета Dogwifhat (WIF), проправяйки път на нови претенденти да се наложат на пазара.

Dogwifhat (WIF) се сблъсква с неуспех и спад от 14% за седем дни

Базираната в Solana меме монета Dogwifhat (WIF) наскоро се сблъска със значителен неуспех, заличавайки печалбите от последното си възходящо рали. През последните седем дни токенът отбеляза значителен спад от приблизително 14%, което породи опасения сред някои от големите му инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този спад беше допълнително подчертан от голяма разпродажба, засечена от агенцията за проследяване на блокчейн китове LookOnChain. Съобщава се, че Solana кит е разтоварил 900,000 Dogwifhat (WIF) токена в три последователни транзакции, като потенциално е спечелил около $1.64 милиона от продажбата на популярна централизирана борса.

Въпреки тази мащабна продажба въпросният кит все още държи значителна позиция в WIF, като в неговия портфейл във веригата са останали 974,047 токена, оценени на приблизително $1.58 милиона по текущи цени. Този смесен сигнал накара много инвеститори да поставят под въпрос бъдещата траектория на токена.

Експерт изтъква Algotech (ALGT) като обещаваща инвестиция

Познат експерт в областта на криптовалутите наскоро посочи Algotech (ALGT), който понастоящем е във фазата на предварителна продажба, като обещаваща инвестиционна възможност. Анализаторът подчертава, че цената на ALGT е значително по-ниска от тази на популярната меме монета Dogwifhat (WIF), което я прави примамлива входна точка за инвеститорите, целящи значителна възвръщаемост.

В текущата предварителна продажба на Algotech нейният токен се предлага на цена от $0.08, докато Dogwifhat (WIF) се търгува на цена от близо $1.73 след неотдавнашна корекция на цената. Тази значителна ценова разлика предполага обещаващ потенциал за печалба с ALGT, като се има предвид акцентът върху практическите приложения на изкуствения интелект в областта на крипто търговията.

Оценката на анализатора показва, че поради солидната технологична база на Algotech и нарастващото внимание от страна на Етериум китовете, ALGT потенциално може да донесе значително по-висока възвръщаемост в сравнение с WIF. Въпреки сериозния връх на Dogwifhat от $4.85, се очаква, че ALGT може бързо да достигне $1 след старта, предлагайки очаквана възвръщаемост на инвестициите от 1,200 пъти.

Algotech (ALGT) е на път да надмине Dogwifhat (WIF)

Няколко аспекта определят оптимистичния възглед на анализатора за Algotech (ALGT) и неговия потенциал да надмине Dogwifhat (WIF) на предстоящия бичи пазар. Първоначално значителната инвестиция на Algotech от $1.2 милиона в графични процесори H100 се възприема като стратегическа маневра за повишаване на скоростта, прецизността и възможностите на нейната платформа за изкуствен интелект.

Напредъкът на Algotech с блокчейн решение от втори слой се справи с критични проблеми в крипто сферата като скъпите такси за газ и опасенията за мащабируемост. Подобрената скорост на транзакциите и рентабилността, произтичащи от този пробив, привлякоха вниманието на глобалната инвеститорска общност и биха могли да проправят пътя за широкото им приемане.

Внедряването на социални инструменти за търговия в платформата на Algotech (ALGT) представлява ключов елемент с потенциал да задвижи нейния успех. Като дава възможност на трейдърите да възпроизвеждат стратегиите на успели колеги, Algotech (ALGT) отваря света на усъвършенстваните методи за търговия за по-широка аудитория. Тази стратегия може да предизвика рязко нарастване на търговската активност, което да доведе до положителен възход в траекторията на ALGT.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.