Home

Биткойн се подготвя да утрои стойността си според Джейсън Пицино

10.07.2024 6:30 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се подготвя да утрои стойността си според Джейсън Пицино

Добре познат крипто стратег предполага, че неотдавнашната консолидация на Биткойн (BTC) отразява ценови модел, който предшестваше значителния скок от миналата година.

Джейсън Пицино сподели, че консолидацията на цената на Биткойн от март насам наподобява шестмесечната търговия в диапазон, наблюдавана миналата година, преди стойността на BTC да се утрои.

Пицино също така изтъкна предстоящите президентски избори в САЩ като фактор, допринасящ за бичата му перспектива спрямо BTC.

Той заяви още, че Биткойн е преживял голям пробив през ноември 2020 г., което съвпада с избирането на Джо Байдън за президент:

Аз също съм предпазлив спрямо предстоящите избори, така че не знам как ще реагира [Биткойн] по време на тези тях. [Не знам] дали ще му е необходим още около месец, за да се изкачи над [историческия си връх] поради изборите, които ще се проведат през ноември, и тогава ще видим пробив, какъвто видяхме през 2020 г.“, обясни Пицино.

Той добави:

Така или иначе, мисля, че през четвъртото тримесечие ще видим [ръст в цената]. Но третото тримесечие е този период, в който сега [Биткойн] се възстановява и получава време да пробие към тази нова свежа цена… Подобен модел като миналия път – може би ще [видим още един сериозен ръст]. Това се е случвало и преди.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Директорът на Bitwise твърди, че най-влиятелните финансови фигури се насочват към крипто

Макар че значителните инвестиции в Биткойн в рамките на портфейлите на клиентите, управлявани от финансови консултанти, може би все още не са на хоризонта, нарастващ брой консултанти включват криптоактиви в личните си портфейли, според Мат Хоуган, главен оперативен директор на Bitwise.

24.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да се подготвя за голям пробив поради няколко фактора

Биткойн (BTC) може да е готов за значителен пробив през следващите седмици, задвижван главно от техническите показатели на ценовата графика и неотдавнашните икономически стимули от Китай.

24.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Предстои ли пробив за Биткойн? Ето какво сочат историческите модели

Анализаторите предполагат, че Биткойн и по-широкия крипто пазар може да са на прага на съществен скок, ако миналите цикли се окажат верни.

24.09.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ръководителят на MicroStrategy предлага да се отпускат заеми, обезпечени с Биткойн

След като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) одобри търговията с опции за Биткойн ETF на BlackRock, дискусиите за доходността от водещата криптовалута отново се разпалиха.

24.09.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.