Home

DTX Exchange може да е готова за историческо 50Х рали през юли, докато Worldcoin и BONK спадат до критични дъна

09.07.2024 9:46 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange може да е готова за историческо 50Х рали през юли, докато Worldcoin и BONK спадат до критични дъна

В условията на сериозна корекция на пазара DTX Exchange (DTX) е може да се подготвя за исторически скок през юли, като се очаква да се покачи 50Х.

Тази вълнуваща прогноза идва в момент, когато конкурентите Worldcoin (WLD) и BONK са изправени пред значителни спадове, отбелязвайки ключов момент за DTX.

Worldcoin (WLD) и Bonk също отбелязаха значителен спад в корекциите. WLD е загубил около 80 % от историческия максимум, докато Bonk е спаднал с над 50% от историческия максимум. Инвеститорите и от двете общности вече обмислят да се пренасочат към DTX, тъй като тя носи огромен потенциал за бъдещето.

Worldcoin (WLD) направи промени в управлението, за да подобри сигурността

Tools for Humanity (TFH), ключов играч в проекта Worldcoin (WLD), обяви във вторник наемането на четирима ръководители, за да продължи мисията си за по-справедлива икономическа система. Деймиън Кийрън се присъединява като главен директор по защита на личните данни, като преди това е заемал подобни длъжности в X (Twitter) и BeReal.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Адриан Лудвиг встъпва в длъжност като главен директор по информационната сигурност на Worldcoin (WLD), внасяйки опит от времето, когато е бил директор по сигурността на Android в Google и главен информационен директор в Atlassian. Аджай Пател, който ръководеше екипа за идентификация на плащанията в Google, поема ролята на ръководител на World ID на Worldcoin (WLD).

Рич Хели става главен директор по устройствата, като наблюдава орбитата за сканиране на ретината на Worldcoin (WLD) за събиране на данни за човешката идентичност. Хели е заемал ръководни длъжности в Apple, Meta и Tesla.

Bonk успешно взима подкрепа от възходящата трендлиния

Bonk (BONK) е меме токен, който набра значителна популярност на пазара на криптовалути, особено в рамките на екосистемата Solana. Меме културата и ангажираността на общността на Bonk привлякоха голям брой последователи, което доведе цената му до впечатляващи висоти.

BONK успешно намери подкрепа от възходящата трендлиния. Според теорията за вълните BONK започна петвълново възходящо движение през октомври 2023 г. Подвълновото броене показва, че BONK е завършила корекцията на вълна две и сега се намира в първата част на вълна три.

Ако третата вълна се разшири до 1.61 пъти дължината на първата вълна, BONK може да достигне връх от $0.0041. Като се има предвид, че третата вълна се е удължила, тя може да продължи толкова дълго, колкото вълни едно и две заедно, като потенциално може да достигне този връх през октомври 2024 г.

DTX Exchange може да се подготвя за историческо рали, твърдят крипто експерти

С чудесни фундаментални показатели и нова хибридна технология за обмен, борсата DTX може да е готова за историческо рали през 2024 г. Тя е една от първите хибридни борси и има предимството на първия играч. DTX Exchange се стреми към 100Х печалби с иновативни блокчейн ъпгрейди.

DTX Exchange е интегрирана с 1,000Х ливъридж, което позволява на търговците да увеличават позициите си и бързо да се възползват от пазарните движения. DTX Exchange се откроява като водеща платформа за търговия с криптовалути, базирана на първи слой блокчейн, осигуряваща светкавична скорост на изпълнение средно $0.04. Тази свръхвисока скорост е от решаващо значение в крипто пространството, където дори милисекундата може да има значение.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.