Home

Сегашният “скучен” пазар на Биткойн може да е отлична възможност за инвеститорите

02.07.2024 7:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сегашният “скучен” пазар на Биткойн може да е отлична възможност за инвеститорите

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на CryptoQuant, смята, че Биткойн остава в бичи пазар въпреки няколкото значителни корекции.

Понастоящем Биткойн е с близо 14% под историческия си връх от $73,737, достигнат през март след значителните входящи потоци в спот ETF.

Джу характеризира настоящото ценово действие като “скучно”, като предполага, че това е отлична възможност за инвеститорите да акумулират Биткойн. Той посочва, че пазарната активност е много ниска, въз основа на показателите за реализирана волатилност на Гарман-Клас.

Вчера Биткойн успе да достигне връх от $63,694, а към момента на писане на статията се търгува на ниво $62,850.

Травис Клинг от Ikigai Asset Management спомена, че неотдавнашната корекция е разбираема поради опасенията от свръхпредлагане. Междувременно някои анализатори смятат, че Биткойн все още не е достигнал своя връх.

Том Лий от Fundstrat все още прогнозира, че Биткойн може да достигне $150,000. По подобен начин Питър Брандт, известен търговец на суровини, също прогнозира, че Биткойн може да достигне връх от $150,000 през този pazaren цикъл.

Въпреки това Брандт отбелязва, че все още съществува вероятност Биткойн да не достигне нов връх и да спадне до около $55,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Разпродажбите на Биткойн от правителствата нямат особено влияние според крипто анализатор

Последните спадове на крипто пазара предизвикаха дискусии сред търговците относно въздействието на правителствените разпродажби върху цената на Биткойн.

06.07.2024 20:00 2мин. четене

Какво трябва да се случи при Биткойн, за да избегне спад до $30,000?

Крипто анализаторът Джейсън Пицино отправи предупреждение по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че активът може да бъде изправен пред значителен спад, ако не успее да задържи ключово ниво на подкрепа.

06.07.2024 17:00 1мин. четене

Големите инвеститори в Биткойн продължават да трупат, въпреки червения пазар

Големите инвеститори, известни като “китове”, се противопоставят на тенденцията за спад на пазара на криптовалути, като акумулират значителни количества Биткойн (BTC).

06.07.2024 14:00 1мин. четене

Биткойн ще се върне в бичия пазар до края на годината според крипто анализатор

Джейсън Пицино, известен крипто стратег, очаква, че в момента Биткойн (BTC) се консолидира в подготовка за значимо рали до края на годината.

06.07.2024 12:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.