Home

VanEck планира да въведе нулеви такси след потенциалното одобрение на спот Етериум ETF

26.06.2024 23:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VanEck планира да въведе нулеви такси след потенциалното одобрение на спот Етериум ETF

VanEck възнамерява да пусне ETF за Етериум (ETH) след потенциалното регулаторно одобрение, като първоначално ще предложи нулеви такси, за да привлече инвеститори.

Тази стратегия, подобна на ранните ETF-и за Биткойн, има за цел да увеличи първоначалния приток на средства.

За разлика от някои Биткойн ETF-и, фондът на VanEck ще се нуждае от собствен процес за придобиване на ETH, което е от решаващо значение при децентрализираното финансиране (DeFi).

VanEck ще се откаже от 0.2% спонсорска такса за първите $1.5 милиарда от покупките на фонда или за ограничен период от време след стартирането му. Акциите ще се продават групирано по 25,000. Стартирането се очаква в края на юни или началото на юли.

VanEck търси одобрение от SEC да позволи на купувачите да получават реални ETH, евентуално с помощта на самостоятелно хоствани портфейли като попечителят ще има значително застрахователно покритие.

Очаква се обемът на Етериум ETF да бъде 10-15% от този на спот Биткойн ETF. Стартирането може да предизвика шок в предлагането поради дефлационния характер на ETH и високите ставки за стейкинг, което потенциално да предизвика пазарен подем.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тази криптовалута е готова за значителен скок на цената според индикатор

След няколко седмици на консолидация на цените, една от многото криптовалути изглежда е готова за значително увеличение, според ключов индикатор.

01.07.2024 21:00 1мин. четене

Криптовалута скочи с 400% след информация за участието на “Roaring Kitty”

Към момента на писане на статията меме криптовалутата Chewy (CHWY) отразява ръст от малко над 400% през последните 24 часа според данни на CoinMarketCap.

01.07.2024 19:20 1мин. четене

Ето как Етериум транзакциите могат да станат по-бързи според Виталик Бутерин

Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин се застъпи за подобряване на скоростта на транзакциите в блокчейна, като представи няколко потенциални стратегии за подобряване на мащабируемостта на мрежата и потребителското изживяване.

01.07.2024 18:00 2мин. четене

Kaspa (KAS) достигна нов исторически връх на цената

Анализът на ценовото представяне на Kaspa (KAS) в рамките на веригата гласи, че трейдърите продължават да показват силно търсене на алткойна.

01.07.2024 16:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.