Home

Етериум: Ще успее ли одобрението на спот ETF да даде тласък на цената

25.06.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Ще успее ли одобрението на спот ETF да даде тласък на цената

Очакванията за стартирането на Етериум ETF са смесени сред анализаторите, като някои от тях споделят своята несигурност. 

С потенциалното стартиране на ETF, очаквано за началото на юли, Андрю Канг, основател на крипто фонда Mechanism Capital, очаква по-нататъшни спадове, като прогнозира, че ETH може да падне до $2,400. 

В неотдавнашния си анализ Канг заяви:

Преди пускането на ETF очаквам ETH да се търгува между $3,000 и $3,800. След [потенциалното му стартиране] очакванията ми са за [търговия между] $2,400 до $3,000.

Канг смята, че първоначалните потоци към ETF може да бъдат ограничени поради две основни причини. 

Първо, неочакваното одобрение на SEC в края на май остави малко време за убеждаване на големите притежатели на ETH да преминат към ETF. Второ, при ETF липсват предимствата, които инвеститорите получават от стейкинг дейностите, което може да ги дистанцира.

Вследствие на това Канг твърди, че фондът може да привлече само 30% от потоците, наблюдавани при Биткойн ETF през първите шест месеца, приблизително от $1.5 до $4.5 милиарда.

От друга страна анализаторите на QCP по-рано прогнозираха, че Етериум може да достигне отново $4,000 след пускането на борсово търгуван фонд. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Curve Finance може да премахне TrueUSD като обезпечение за родния си токен

Предложение на Curve Finance има за цел да премахне TrueUSD (TUSD) като обезпечение за своята стабилна монета crvUSD поради опасения за устойчивостта на TUSD и регулаторни проблеми.

27.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

XRP на ръба на голям пробив? Ето какво може да очакваме

Въпреки значителната разпродажба на 350 милиона XRP от резервите на Ripple през септември, криптовалутата изненадващо устоя на мечите тенденции и дори показа признаци на възстановяване.

27.09.2024 8:00 2мин. четене Alexander Stefanov

Toncoin е изправен пред сериозни рискове от разпродажба

Виден крипто анализатор предупреди, че Toncoin (TON), известен конкурент на Етериум (ETH), може скоро да бъде подложен на сериозен продажбен натиск.

27.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е по-добър от Биткойн и Етериум според Чарлз Хоскинсън – ето защо

Конкуренцията между водещите блокчейн системи, включително Биткойн, Етериум и Cardano, се засилва, като Чарлз Хоскинсън от ADA направи смели твърдения след неотдавнашния Chang хард форк.

27.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.