Home

Биткойн инвестицията на MicroStrategy се изплаща, тъй като се покачи до $15 милиарда: Топ криптовалути, които се отплащат сега

24.06.2024 8:29 6мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн инвестицията на MicroStrategy се изплаща, тъй като се покачи до $15 милиарда: Топ криптовалути, които се отплащат сега

В неотдавнашното си заявление до Комисията по ценните книжа и борсите MicroStrategy разкри, че е придобила още близо 12,000 BTC между април и края на юни 2024 г.

Това увеличава общия размер на притежаваните от компанията BTC до приблизително 226,331 токена на стойност близо $15 милиарда. В подадената информация подробно се описва закупуването на 11,931 BTC на средна цена от $65,883 всеки, на обща стойност приблизително $780 милиона. Това значително придобиване подчертава постоянния ангажимент на MicroStrategy към Биткойн.

В резултат на това настроенията в крипто индустрията сега са бичи, тъй като инвеститорите и търговците диверсифицират своите авоари. От многото налични алткойни, пет конкретно привлякоха най-голямо внимание, включително Angry Pepe Fork (APORK), Fetch.ai (FET), XRP, Aave (AAVE) и Ondo (ONDO).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Днес ще проучим ценовите показатели зад всяка една от тези криптовалути, за да видим каква възвръщаемост на инвестициите могат да очакват търговците и да разберем коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестираме.

Топ 5 криптовалути, които ще се изплатят през този цикъл

Вижте докъде може да се изкачи всяка криптовалута, като разгледаме в дълбочина нейното ценово представяне и общите бъдещи нагласи.

Angry Pepe Fork (APORK) ще се бори с базираните на Solana меме монети с реалната си функционалност

Angry Pepe Fork (APORK) се очертава като нова криптовалута в категорията на меме монетите, въвеждайки уникално предложение за стойност чрез своята програма “Conquer to Earn”. Този гейминг икономически модел отличава APORK от традиционните меме монети и тъй като проектът завладява все повече зомби меме монети в рамките на конкурентната среда, годишният процент на доходност (APY) за стейкинг на APORK токени се увеличава. Въпреки че APY е от полза за цялата армия, отделните членове получават допълнително възнаграждение за своите умения на бойното поле. Издигайки се в редиците на общността на APORK, потребителите могат да печелят допълнителни награди и APORK токени, което им придава реална функционалност.

Потребителите могат да внасят своите APORK притежания за предварително определени периоди в замяна на потенциални награди. Например, има 30-дневен период, който е идеален за първоначално проучване и запознаване с механиката. След това има 60-дневен период, който е предназначен за опитни потребители, стремящи се да максимизират възвръщаемостта на инвестициите чрез корекции, базирани на данни. И накрая, има 90-дневно ниво, което е предназначено за ветерани стакери, които могат да използват функцията, за да мащабират усилията си и да постигнат значителни печалби в продължителен период от време, което прави APORK най-добрата криптовалута, в която да насочите вниманието си сега.

Този механизъм за стейкинг насърчава стабилността на мрежата, като същевременно предлага на потребителите възможност да печелят допълнителни токени. Ограниченото общо предлагане от 1.9 милиарда APORK насърчава дългосрочния недостиг, което потенциално води до повишаване на цената на токена. Това ограничение на предлагането, съчетано с програмата за стейкинг, представлява убедителен икономически модел за инвеститорите. Предварителната продажба е събрала над $160,000 досега и може да събере над $1 милион до края на месеца с настоящия си темп на натрупване въз основа на последните прогнози. Интелигентният договор е одитиран от SOLIDProof, което го прави солидна криптовалута, базирана на Solana, която може да се конкурира с такива като Bonk и dogwifhat.

С цена от $0.014 APORK представлява ниска бариера за навлизане за потенциалните инвеститори. Макар че на прогнозите на анализаторите, които предполагат 100Х увеличение на цената, трябва да се гледа предпазливо, уникалният модел на стейкинг на проекта и ограниченото предлагане изискват по-нататъшно разглеждане.

2. Цената на Fetch.ai може да се повиши след последното партньорство

Fetch.ai (FET) предприе ключова стъпка към насърчаване на по-широкото приемане на екосистемата чрез стратегическо партньорство с Outlier Ventures. Това сътрудничество включва подкрепа за програмата AI x Crypto Base Camp на Outlier Ventures, което е потенциално значимо развитие за мрежата Fetch.ai.
Ставайки поддръжник, криптовалутата Fetch.ai има потенциала да получи достъп до набор от обещаващи предприятия в рамките на основната си фокусна област. Това стратегическо съгласуване би могло да допринесе за по-голямо използване на мрежата Fetch.ai и нейния роден токен, FET.

Въпреки че цената на Fetch.ai преживя неотдавнашна корекция от 10%, намирайки краткосрочна подкрепа около $1.29, дългосрочните прогнози запазват като цяло оптимистична перспектива. Прогнозата за цената на Fetch.ai предполага покачване до $3.25 до четвъртото тримесечие на 2024 г.

3.Криптовалутата XRP се очаква да поскъпне след акумулирането от страна на китове

Криптовалутата XRP демонстрира забележителна стабилност при неотдавнашната пазарна активност. Въпреки прехвърлянето на над 100 милиона XRP в две отделни транзакции, идентифицирани от данните на Whale Alert на 20 и 21 юни 2024 г., цената на XRP не отбеляза значителен спад.

Тази устойчивост е допълнително подкрепена от положителния ценови тренд на криптовалутата XRP през изминалата седмица. Токенът надхвърли бариерата от $0.50 и достигна връх от $0.5174, но след това отново се върна към $0.47. Метриките на веригата и изчерпателните аналитични данни понастоящем представят подкрепяща перспектива за цената на XRP. Според прогнозата за цената тя може да достигне $0.7127 до края на четвъртото тримесечие на 2024 г.

4.Прогноза за цената на Aave – докъде може да стигне?

Aave (AAVE) се очертава като забележителен участник в рамките на DeFi пространството, като наскоро надхвърли ключовото психологическо ниво на съпротива от $89. Тази възходяща тенденция е допълнително подкрепена от 10% увеличение на цената, наблюдавано през изминалата седмица, като криптовалутата Aave достигна връх от $89.64. Техническите показатели, включително индексът на относителната сила (RSI) и дивергенцията на пълзящата средна конвергенция (MACD), понастоящем предполагат бичи настроения около цената на Aave.

Макар че на ценовите прогнози, като например тази, която предполага потенциално покачване до $155.10 до края на четвъртото тримесечие на 2024 г., трябва да се гледа с повишено внимание, текущата динамика и положителните технически показатели оправдават по-нататъшно внимание от страна на инвеститорите, интересуващи се от DeFi пазара.

5.Ценова прогноза за Ondo – какво могат да очакват трейдърите през 2024 г.?

Ondo (ONDO) демонстрира лек спад на цената през последната седмица, отразявайки по-широкия низходящ тренд в рамките на пазара на криптовалути. Данните от веригата обаче показват продължаващо акумулиране от страна на големи инвеститори, което потенциално показва вяра в дългосрочния потенциал на криптовалутата Ondo за възвръщаемост на инвестициите (ROI).

Макар че преди това токенът достигна най-високата си стойност от $1.29, възвръщането на бичия импулс е необходимо, за да се преодолее нивото на съпротива от $2. Техническите индикатори, като например индексът на относителната сила (RSI) и дивергенцията на пълзящата средна конвергенция (MACD), понастоящем представят някои положителни сигнали за бъдещето на цената на Ondo. Според прогнозата за стойността на Ondo тя може да се покачи до $2.34 до края на 2024 г,

Защо диверсификацията с алткойни може да осигури по-висока възвръщаемост на инвестициите

Присъщата на пазара на криптовалути волатилност представлява предизвикателство за инвеститорите. Чрез разпределяне на авоарите в кошница от некорелирани или нискокорелирани криптоактиви инвеститорите могат потенциално да намалят въздействието на спада на цените, който изпитва всяка отделна криптовалута.

Най-добрият начин за диверсификация през 2024 г. и след това

Въз основа на текущите показатели на графиката е ясно, че Angry Pepe Fork (APORK), Fetch.ai (FET), Ripple (XRP), Aave (AAVE) и Ondo (ONDO) показват големи възможности за растеж през 2024 г. и след това. В резултат на това диверсификацията може да играе ключова роля, но за тези, които се стремят да получат най-голяма възвръщаемост на инвестициите, APORK демонстрира сериоен потенциал от възможности за висок растеж.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Тази AI платформа се бори с квантовите предизвикателства в блокчейна; ето защо експертите на Solana смятат, че тя може да бъде важна

IntelMarkets се справя с квантовата заплаха за блокчейн със своя протокол Route X21, печелейки популярност сред инвеститорите със своите иновативни, устойчиви на квантово въздействие решения.

27.09.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.