Home

Биткойн може да достигне $500,000 през 2029 г. и $1 милион до 2033 г. Ще последват ли тези два алткойна подобна тенденция?

23.06.2024 9:08 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да достигне $500,000 през 2029 г. и $1 милион до 2033 г. Ще последват ли тези два алткойна подобна тенденция?

Анализаторите предвиждат светло бъдеще за цената на BTC, като има индикации, че до 2033 г. тя може дори да достигне $1 милион.

Според докладите, макар мечките да твърдят, че търговията с Биткойн ETF е приключила и че повечето ранни разпределения на Биткойн ETF са били задвижвани от инвеститори на дребно, оптимистичните прогнози остават за най-голямата криптовалута. Тази прогноза идва в момент, когато Етериум (ETH) успя да се покачи над $35,000, тъй като Angry Pepe Fork (APORK), нова криптовалута само в първия си етап на предварителна продажба, продължава да привлича инвеститори с потенциал за 100-кратно увеличение през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Angry Pepe Fork (APORK) доминира в графиките с уникален модел на стейкинг

Angry Pepe Fork (APORK) въвежда нов модел на стейкинг – Conquer to Earn, който има за цел да предефинира ангажираността на потребителите в рамките на Web3 пространството. Този GameFi подход ще се стреми да надхвърли традиционните модели за стейкинг, като активно стимулира участието на потребителите. Тази система насърчава активно ангажираната общност в сравнение с проектите, които разчитат единствено на пасивни притежания.

Освен това този модел овластява потребителите, като предлага многостепенна система за стейкинг, при която потребителите могат да заключат своите Angry Pepe Fork токени за определен период от време, вариращ от 30 до 60 и 90 дни. Освен това този механизъм ще насърчи и символични отношения, тъй като чрез блокирането на своите токени APORK потребителите допринасят за растежа и стабилността на токена, като същевременно потенциално печелят награди за уникалния ангажимент.

Angry Pepe Fork също така въвежда най-добрите DeFi функции, като например dApp за стейкинг, наред с други, които ще позволят мулти-верижна оперативна съвместимост. Забележително е, че стейкинг dApp ще предлага гъвкава продължителност на блокирането с висока възвръщаемост на инвестициите. Този ход привлече огромно внимание, като анализаторите прогнозират значителен скок през 2024 г. за тази топ криптовалута, в която да инвестирате.

С максимално предлагане на 1.9 милиарда токена, Angry Pepe Fork има за цел да поддържа стойността на монетата, което ще доведе до бъдещи възможности за повишаване на цената. Понастоящем APORK се търгува на цена от едва $0.014 в първия етап на предварителната продажба, което го прави привлекателен токен за диверсификация, особено за инвеститори, които търсят най-добрата крипто инвестиция, притежаваща потенциал да нарасне 100 пъти до края на етапите на предварителната продажба.

Експертите на Bernstein прогнозират, че цената на Биткойн ще достигне $200,000 до 2025 г. и $1 милион до 2033 г.

Анализаторите предвиждат светло бъдеще, в което Биткойн (BTC) може да достигне огромен ценови скок до 2025 г. и 2033 г. Според неотдавнашни доклади, въпреки че мечките на Биткойн твърдят, че търговията с BTC ETF просто е приключила и че повечето от разпределенията се движат от инвеститори на дребно, търговците все още са положително настроени по отношение на цената на Биткойн.

Анализаторите на Bernstein определят бъдещата цена на Биткойн на около $200,000 до 2025 г. и $1 милион до 2023 г., като същевременно твърдят, че мечките пропускат факта, че BTC ETF са на прага на одобрение в рамките на големи частни банкови платформи през третото или четвъртото тримесечие. Тази прогноза идва, когато Биткойн се търгува над границата от $66,000. Нещо повече, ончейн анализаторът Уили Ву наскоро посочи, че няма да видим значителен скок на цената на Биткойн, докато не приключи рядко срещано събитие за капитулация на миньори.

Етериум се покачва над $3,500, тъй като американската Комисия по ценните книжа и борсите прекратява разследването на ETH 2.0

Нивото от $3,500 е жизненоважно за трейдърите, тъй като през последния месец цената на Етериум постоянно се колебаеше около него, което го превръща в ключово ниво на подкрепа. Цената на Етериум се повиши след съобщението на Consensys, че американската Комисия по ценните книжа и борсите (SEC) ще прекрати разследването си за това дали ETH е ценна книга или не.
Това съобщение засили доверието на инвеститорите в криптовалутата, като намали опасенията относно потенциалните нарушения на законите за ценните книжа. Цената на Етериум в момента бележи впечатляващи успехи след корекцията на цената си. Скок в близост до нивото на съпротива от $3,600 ще означава, че биковете просто се връщат в играта.

Ще повлияе ли скокът на Биткойн и Етериум върху бъдещето на Angry Pepe Fork?

Тъй като цените на Биткойн и Етериум според много експерти може да регистрират впечатляващи резултати след неотдавнашния спад в рамките на крипто пазара, новите монети, като Angry Pepe Fork, също се възползват от положителната пазарна тенденция, за което свидетелства повишеното търсене на токена. Нещо повече, ограниченото предлагане на Angry Pepe Fork може да доведе до скок на цената, ако бъде възприета широко, което я превръща във възможност за диверсификация.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Тази AI платформа се бори с квантовите предизвикателства в блокчейна; ето защо експертите на Solana смятат, че тя може да бъде важна

IntelMarkets се справя с квантовата заплаха за блокчейн със своя протокол Route X21, печелейки популярност сред инвеститорите със своите иновативни, устойчиви на квантово въздействие решения.

27.09.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.