Home

Функционалността на Polygon: Може ли MATIC да се конкурира с предстоящите AI токени?

23.06.2024 8:42 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Функционалността на Polygon: Може ли MATIC да се конкурира с предстоящите AI токени?

Polygon (MATIC) се утвърди като мощна сила в света на решенията за мащабируемост, справяйки се с проблемите с претоварването, които измъчваха Ethereum. С възхода на AI токените обаче се появява нова вълна от иновации.

Проекти като Bittensor (TAO), Fetch.ai (FET) и Algotech (ALGT) използват силата на изкуствения интелект, за да революционизират различни аспекти на блокчейн технологията.

Това поражда въпроса: могат ли утвърдени решения като Polygon (MATIC) да запазят господството си пред лицето на тази нова вълна, или AI токените ще доведат до промяна на парадигмата в блокчейн екосистемата? Да проучим!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Бумът на потребителите на Polygon се сблъсква със срив на цените: Може ли Polygon 2.0 да преодолее пропастта?

Polygon Labs започна следващата глава в своята еволюция с официалното пускане на Polygon 2.0. Този амбициозен проект, отбелязан с неотдавнашно съобщение в X, представя три ключови предложения за подобрения на Polygon (PIP) и цялостна пътна карта за Фаза 0.

Въпреки рязкото нарастване на броя на активните потребители в мрежата Polygon, който се удвои от началото на 2024 г., цената на MATIC не отрази този ръст. Към днешна дата цената на MATIC е $0.57, което отразява спад от 5.7% през последната седмица. Това несъответствие между ръста на потребителите и представянето на цената създава чувство за предпазливост у потенциалните инвеститори.

Въпреки че Polygon може да се похвали със силна пазарна капитализация от $5.7 трилиона, мрежовите проблеми и опасенията за сигурността хвърлят сянка. Техническите проблеми и претоварването на мрежата доведоха до забавяния, повдигайки въпроси относно способността на Polygon да се справя с мащабни приложения и подкопавайки доверието на потребителите.

В хода на разработването на Polygon 2.0 преодоляването на тези предизвикателства и демонстрирането на подобрена мащабируемост и сигурност ще бъде от решаващо значение за възвръщане на доверието на инвеститорите и за повишаване на цената на MATIC.

Възходът на Nvidia разпалва бум на криптовалутите с изкуствен интелект: устойчива тенденция или краткотрайна хипотеза?

Fetch.ai (FET) е начело на значителното покачване на основните криптовалути, свързани с AI, през последните няколко дни.

Подхранвана от неотдавнашното изкачване на Nvidia до върха на класацията по пазарна капитализация, Fetch.ai стана свидетел на увеличение на цената с над 25%. Тази бича тенденция обхвана и други токени, фокусирани върху ИИ, като Algotech (ALGT), Bittensor (TAO) и Render (RNDR), които също отбелязаха забележително покачване на цените.

Ентусиазмът на пазара по отношение на AI криптовалутите отразява по-широкото вълнение, свързано с напредъка в областта на изкуствения интелект и неговите потенциални приложения. Доминиращата позиция на Nvidia в сферата на AI катализира доверието на инвеститорите, което повишава стойността на свързаните с нея крипто проекти.

Въпреки това мениджърът по риска на YouHodler Сергей Горев отправи нотка на предпазливост. Той предполага, че неотдавнашният скок може да е подхранван повече от пазарния хайп, отколкото от основните фундаменти на тези проекти.

Въпреки че неоспоримият потенциал на изкуствения интелект продължава да стимулира значителни печалби на крипто пазара, експерти от индустрията като Горев призовават инвеститорите да бъдат предпазливи и да дават приоритет на дългосрочната перспектива, когато разглеждат тези оценки.

От Уолстрийт до Главната улица: Algotech изравнява шансовете с търговия, базирана на изкуствен интелект

Забравете дните, когато сложните алгоритмични стратегии за търговия бяха запазени за магьосниците от Уолстрийт. Algotech (ALGT), настоящият участник в ICO пейзажа, прави революция в играта, като прави търговията с изкуствен интелект достъпна за всички.

Algotech (ALGT) премахва бариерите, традиционно свързани с алгоритмичната търговия. Навигацията на пазара вече не изисква диплома по информатика или владеене на сложен код. Тази лесна за ползване платформа, задвижвана от най-съвременната технология за изкуствен интелект, дава възможност дори на най-начинаещия инвеститор да се възползва от сложни инструменти за търговия.
Интуитивният интерфейс елиминира нуждата от кодиране, позволявайки на всеки да се ориентира в платформата с лекота.

Algotech (ALGT) се предлага предварително заредена с набор от мощни стратегии за търговия, включително за арбитраж, обръщане на средната стойност и пробив.

Това дава възможност на потребителите да участват на пазара с увереност, независимо от техния предишен опит. С Algotech (ALGT) демократизацията на алгоритмичната търговия най-накрая пристигна, поставяйки силата на пазарните решения, управлявани от изкуствен интелект, в ръцете на всеки.

Заключение: Могат ли AI токените да се конкурират с функционалността на Polygon (MATIC)?

Бъдещето на блокчейн технологията не е игра с нулев резултат. Докато Polygon (MATIC) е издълбала своята ниша в решенията за мащабируемост, AI токените предлагат различен набор от функционалности. Потенциалът се крие в симбиоза, при която и двете могат да съществуват съвместно и да се допълват.

Интегрирането на функционалностите на изкуствения интелект в екосистемата на Polygon (MATIC) може да отключи нови възможности за разработчиците и потребителите. В крайна сметка разнообразният пейзаж от блокчейн проекти задоволява различни нужди на пазара, като насърчава по-стабилна и иновативна среда.

Тъй като технологиите продължават да се развиват, комбинираните постижения на утвърдени проекти като Polygon (MATIC) и иновативните приложения на AI токени като Bittensor (TAO), Fetch.ai (FET), Algotech (ALGT) държат ключа към отключването на бъдеще, изпълнено с вълнуващи възможности за цялото блокчейн пространство.

За повече информация относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Тази AI платформа се бори с квантовите предизвикателства в блокчейна; ето защо експертите на Solana смятат, че тя може да бъде важна

IntelMarkets се справя с квантовата заплаха за блокчейн със своя протокол Route X21, печелейки популярност сред инвеститорите със своите иновативни, устойчиви на квантово въздействие решения.

27.09.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.