Home

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

22.06.2024 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

Но не всички меме монети могат да привлекат вниманието на масовите инвеститори. За да могат те да получат известност, проектът трябва да представи на инвеститорите нещо като сантиментална стойност, подкрепен от общността хайп или нещо друго.

ORACLE MEME ($OMEME), меме токен, ориентиран към функционалността, е сред малкото проекти, които успешно привличат вниманието на инвеститорите. $OMEME е във фазата на предварителна продажба и вече е набрал $386,000. И така, защо ORACLE MEME успя да привлече толкова много внимание?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Какво е ORACLE MEME ($OMEME)?

ORACLE MEME е меме крипто проект от следващо поколение, който има за цел да промени пейзажа на меметата, като въведе практическа функционалност в тях. Платформата разполага с множество инструменти, вградени в нейната екосистема, за да трансформира целия меме пейзаж в екосистема, основана на функционалността, където меметата могат да процъфтяват.

$OMEME, родната валута на цялата екосистема, е токен, ориентиран към функционалността, предназначен да овласти общността на меметата и да внесе реална стойност в екосистемата на меметата. За разлика от типичните меме монети, които съществуват само като спекулативни активи, ORACLE MEME е създаден с фокус върху функционалността. Проектът предоставя новаторски инструменти, които подобряват създаването, споделянето и монетизирането на мемета за създателите им.

Проектът е одитиран и вече е пирдобил доверието на хиляди инвеститори от предварителната продажба. Такова доверие от страна на инвеститорите и чувството за пропуснатите ползи (FOMO) сред инвеститорите е това, което ще тласне проекта да се превърне в следващото голямо нещо в екосистемата на меметата.

Повечето проекти разчитат единствено на хайпът сред общността, защото нямат какво да й дадат. Много инвеститори се превръщат в изходна ликвидност за ранните инвеститори и в крайна сметка токените отиват на нула. ORACLE MEME ($OMEME) си е поставила за цел никога да не позволи нито един от инвестиралите в платформата да се превърне в ликвидност за излизане от пазара. Ето защо те са интегрирали множество инструменти и функции, които ще продължат да поддържат една жизнена и процъфтяваща екосистема.

ORACLE MEME е различна порода меме проект

ORACLE MEME ($OMEME) е напълно различна поради следните свои характеристики:

Генератор на меме монети:

Една от отличителните характеристики на ORACLE MEME е нейният генератор на монети. Този авангарден инструмент позволява на създателите лесно да генерират и разпространяват своите активи, базирани на мемета. Независимо дали сте опитен създател на мемета, или просто начинаещ, функцията Meme Coin Generator опростява процеса. Тази функция демократизира създаването на мемета и е достъпна за всички в общността.

Меме мрежа от втори слой:

ORACLE MEME работи в бърза и мащабируема мрежа от втори слой – ORACLE CHAIN. Тази мрежа осигурява светкавични транзакции и безпроблемно потребителско изживяване. Тя осигурява мащабируемостта и ефективността, необходими за работа с голяма и активна потребителска база, отличавайки ORACLE MEME от други меме монети, които често страдат от бавни и скъпи транзакции.

Портфейл за мемета (Meme wallet )и стартова площадка (launchpad) за мемета:

Екосистемата включва също така Meme Wallet и Meme Launchpad. Meme Wallet е сигурна и удобна за ползване платформа, в която потребителите могат да съхраняват всички свои меме активи на едно място.

Meme Launchpad предлага място за стартиране на нови меме монети и осигурява ранен достъп на притежателите на $OMEME. Тези функции гарантират, че потребителите разполагат с всичко необходимо, за да участват пълноценно в меме икономиката.

Резервирайте мястото си при $OMEME

Тези функции са само върхът на айсберга, тъй като ORACLE MEME предвижда да продължи да проучва новаторските идеи и продукти за своята общност. Неотдавнашният одит на проекта повиши увереността на инвеститорите и това определено ще помогне на екипа в текущата им предварителна продажба. Настоящата цена е само $0.00020741, а следващият кръг, който започва след няколко дни и който вече е обявен, ще стартира с цена на токените от $0.00031111. Посетете техния уебсайт и станете част от меме революцията, която предстои да се случи.

Присъединете се към революцията на мемовете. Следвайте ORACLE MEME на:
X (Twitter) | Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.