Home

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

22.06.2024 9:40 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

Raboo, меме монета, задвижвана от изкуствен интелект, е една от най-интересните монети, в които да насочите вниманието си днес. Въпреки че, все още не е пусната; тя обещава скок от 10,000%, когато бъде регистрирана в основните платформи за обмен и 100-кратно увеличение, когато бъде пусната на пазара. Присъединявайки се към предварителната продажба на Raboo, можете да станете част от едно голямо бъдеще.

XRP е в застой, бори се да се повиши според прогнозите

В началото на годината експертите смятаха, че XRP трябва да постигне значително увеличение на стойността си с течение на годината. Някои дори прогнозираха, че до декември може да достигне $4.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Но ако погледнем тенденцията на XRP през последните месеци, това не се е случило. Оставката на Дейвид Хирш, ръководител на отдела за криптоактиви в SEC, също внесе съмнения в умовете на притежателите, които очакват резултата от съдебното дело между Ripple и SEC.

В момента XRP се търгува за $0.487 с 0.6% спад в стойността през последния ден. Това малко понижение на цената не показа значителен напредък за притежателите, които очакват голяма възвръщаемост. Сега те очакват с нетърпение Raboo.

Притежателите на Ondo губят надежда

На притежателите на Ondo им е омръзнало да чакат скок, който да гарантира възвръщаемостта, която те наистина желаят. Много инвеститори в Ondo са на косъм и се чудят дали да продължат да се надяват на победа, или да скочат на новата бързо развиваща се монета Raboo.

В момента Ondo се търгува за $1.2, като през последните 24 часа цената му е спаднала с 0.9%. Притежателите стават все по-малко обнадеждени и може скоро да продадат, ако не бъде постигнат напредък.

Raboo: Rазрастване на жизнена общност от ентусиасти на меме монети

Raboo се надява да изгради общност, в която ентусиастите на меме да създадат силна мрежа и да печелят награди за усилията си. Raboo е напът да оглави растежа на пазара на меме монетите, затова къде другаде бихте предпочели да бъдете, освен в общност, изпълнена с енергични ентусиасти на меме монети. Можете дори да печелите токени, като използвате добре модела Raboo SocialFi.

Началната цена за Raboo беше $0.003. Но сега тя е в четвъртия етап на предварителна продажба и се оценява на $0.0048. Очаква се, че по време на тази предварителна продажба до деня на пускането ѝ на пазара, стойността ѝ може да нарасне с 233%, което я прави интересна монета за наблюдение.

С прогнозите, направени от познати анализатори, Raboo се очаква да се нареди сред най-познатите меме монети до края на 2024 г. Така че експертите предлагат на инвеститорите да следят тази монета и нейната предварителна продажба сега и да обмислят дали искат да станат част от нарастващата общност от енергични ентусиасти на меме монети. Монетата има за цел да съчетае меметата с дигиталния свят. При сегашното положение тя се разраства бързо и вече изпреварва други конкуренти като XRP и Ondo.

Заключение

Стойността на пазара на изкуствен интелект се очаква да нарасне до $1.3 трилиона през следващите 10 години. Притежателите на XRP и Ondo, които търсят вълнуваща възможност, могат да грабнат тази монета сега и да очакват здравословна възвръщаемост на инвестицията в бъдеще.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.