Home

Алткойн новини: Notcoin (NOT) срещу DTX Exchange (DTX) срещу XRP: Кой алткойн може да достигне $1 през 2024 г.

18.06.2024 8:15 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн новини: Notcoin (NOT) срещу DTX Exchange (DTX) срещу XRP: Кой алткойн може да достигне $1 през 2024 г.

Сред многото алткойни, Notcoin (NOT), DTX Exchange (DTX) и XRP са домакини на сериозна битка, всеки със своите уникални качества и потенциал за растеж.

Докато юни се движи към своя край, въпросът, който вълнува всеки крипто ентусиаст, е: Кой от тези алткойни ще достигне границата от $1 и ще донесе доходоносни възможности?

Notcoin (NOT) и DTX Exchange (DTX) влизат в битката

Notcoin (NOT) наскоро привлече вниманието на инвеститорите с впечатляващия си ценови скок. На цена от $0.015, Notcoin (NOT) показа забележително увеличение от 150% само през последния месец.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това високо покачване е подкрепено от солидна пазарна капитализация от $1.63 милиарда и 24-часов обем на търговията от $880 милиона, което показва здравословен интерес и висока ликвидност.

DTX Exchange (DTX) може да достигне $1 след успешна предварителна продажба

На фона на вълненито около Notcoin (NOT) и XRP, DTX Exchange се очертава като силен конкурент на пазара. Изградена върху блокчейна на Етериум (ETH), DTX използва възможностите на интелигентните договори, за да създаде децентрализирана и сигурна платформа за търговия. Нейната техническа архитектура осигурява безпроблемна търговия, повишена сигурност и 100% прозрачност.

Смарт договорите на борсата DTX управляват различни аспекти на платформата, включително изпълнението на поръчки, сетълмента на търговията и управлението на активите. Тези самоизпълняващи се договори елиминират необходимостта от посредници, като правят процеса на търговия по-ефективен и сигурен. Етериум Виртуална Машина (EVM) помага за изпълнението на смарт договори в цялата мрежа.

Крипто гигантът XRP в дълбоки води

XRP отдавна е доходоносна възможност на пазара на криптовалути. Понастоящем цената на XRP е $0.48, като през последните седем дни не се наблюдават лек драстични движения. Въпреки това монетата поддържа пазарна капитализация от $27.1 милиарда и 24-часов търговски обем от $2.4 милиарда.

Известен с уникалния си консенсусен алгоритъм и силния фокус върху институционалното приемане, XRP понастоящем демонстрира мечи настроения на пазара. Индексът на относителната сила (RSI) от 38 предполага, че XRP не е нито свръх купен, нито свръх продаден, което показва балансирани пазарни нагласи.

Водещ анализатор нарича DTX Exchange (DTX) най-добрият алткойн за покупка

Иновативният подход на DTX Exchange я позиционира като компания, която променя правилата на играта на пазара за търговия с криптовалути. Като използва авангардната инфраструктура на Етериум, DTX предлага децентрализирана платформа, която решава много от проблемите, които тормозят традиционните борси. Нейната прозрачност, сигурност и ефективност превръщат DTX в привлекателна опция за търговци и инвеститори.

Надпреварата за $1 през 2024 г. се разгаря, като Notcoin (NOT), XRP и DTX Exchange (DTX) показват обещаващи признаци. Докато неотдавнашният скок на Notcoin и установеното присъствие на Ripple ги правят силни кандидати, иновативният подход на DTX Exchange към децентрализираната търговия може да я превърне в тъмния кон в тази вълнуваща конкуренция.

Като допълнителен бонус DTX предлага и широка гама от продукти, включително DTX портфейл и многостепенни сметки. Тази DeFi платформа печели сърцата на потребителите като хибридна борса, която съчетава най-добрите елементи на DEX и CEX борсите, за да предложи на потребителите уникално предложение за стойност през 2024 г.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

10 – Протоколи от втори слой на Етериум – какво трябва да знаете?

10 – Етериум се превърна в популярна платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори, но е изправена пред значителни предизвикателства, свързани с мащабируемостта. 24 Високите такси за транзакции и бавното време за обработка затрудняват работата на потребителите, поради което протоколите от втори слой са от съществено значение за бъдещето на мрежата. Тези решения позволяват […]

27.09.2024 17:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.