Home

Топ 100 най-големите Етериум адреси държат близо $242 милиарда

17.06.2024 9:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 100 най-големите Етериум адреси държат близо $242 милиарда

Етериум е достигнал впечатляващите $241.635 милиарда - най-голямата позиция от всички в ETH мрежата до момента, както показват последните данни за блокчейна.

Както съобщи компанията Santiment, 100-те най-големи извънборсови Етериум китове притежават рекордните 68.39 милиона токена, но за сметка на това притежанията в борсовите портфейли са намалели.

Компанията сподели: “100-те най-големи ETH портфейла на борсите наскоро паднаха под най-ниското си ниво от май 2018 г., като сега държат общо 8.41 млн. токена ETH. Това показва увеличено разпределение, което е признак за ръст с течение на времето.

От друга страна, топ 100 адресите, които не принадлежат на борси, поставиха нов рекорд, те имат 68.39 милиона ETH.

Santiment във връзка с Биткойн подчерта факта, че настроенията са несигурни. Те също така споделиха за настроенията в социалните медии, показващи, че по-голямата част от потребителите общуват е с отрицателни емоции като “продажба” и “прибиране на печалба“. Посочените фрази обикновено се наблюдават в началото на повратните точки.

При положение че BTC е попаднал в мечи тренд, а хората все още остават предпазливи оптимисти, компанията посочва възможност за потенциално акумулация.

Инвеститорите изпадаха в паника, когато Биткойн се понижи до ценова точка от $65,000, която се явява най-ниското ниво от 16 май насам. Увеличаването на споменаванията на “продажба” или “прибиране на печалбата” обикновено се наблюдава след спад на цените и ако постоянно има FUD (страх, несигурност и съмнение) и паника от страна на потребителите на дребно, може да настъпи и временно движение нагоре с възможност за покупка.

Към момента на писане на статията BTC се търгува на цена от $66,470.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Kaspa стартира нов стандарт за токени – цената на криптовалутата реагира положително

Алткойнът Kaspa (KAS) се противопостави на тенденцията на мудния крипто пазар, като нарасна с 25% тази седмица, преди да бъде пуснат важен протокол.

29.06.2024 6:00 1мин. четене

Цената на Етериум може да скочи значително, въпреки очакванията за слаб старт на ETF

Етериум (ETH) се бори да достигне върховете от предишния си цикъл на фона на мечите настроения сред някои сегменти на крипто пространството.

28.06.2024 20:30 2мин. четене

Неактивен от 6 години Биткойн кит прехвърли над $60 милиона към Coinbase

В петък кит, който не е бил активен в продължение на шест години, прехвърли Биткойн (BTC) в Coinbase.

28.06.2024 19:30 1мин. четене

Втора компания подаде заявление за спот Solana ETF

Според последна информация от няколко източника 21Shares са подали документи за спот Solana борсово търгуван фонд в САЩ.

28.06.2024 19:10 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.