Home

Механизмът за доказване на грешки на Optimism пристигна! Какво може да означава това за Ethereum и новата звезда Raboo!

15.06.2024 10:59 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Механизмът за доказване на грешки на Optimism пристигна! Какво може да означава това за Ethereum и новата звезда Raboo!

Развитието отново разтърси DeFi сектора - това вече е почти ежеседмично - и този път идва от мрежите от втори слой на Ethereum.

Optimism (OP) постига още по-голяма децентрализация, а ъпгрейдът вещае сигурно и прозрачно бъдеще за Ethereum (ETH). Raboo ($RABT), от друга страна, може да се възползва пасивно от благинките в дългосрочен план, но сега цялото внимание е насочено около предварителната им продажба и стартиране. Повече за Raboo и предварителната му продажба след малко.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Оптимизмът стартира доказателствата за грешки в основната мрежа

От стартирането си Optimism се стреми да въведе мерки за одобряване на тегленията в мрежата си и най-накрая се очертава пробив. Внедряването на новите ѝ механизми за доказване на грешки достигна до мейннета.

По-рано Съветът за сигурност на Optimism притежаваше цялата власт да инициира тегления; сега доказателствата за грешки дават тази власт в ръцете на потребителите, като същевременно им позволяват и да правят заявки за тегления. Разбира се, промените няма да са твърде драстични, тъй като Съветът за сигурност ще продължи да наблюдава операциите по тегленията, докато доказателствата за грешки постепенно навлизат във функционалност.

Както при повечето DeFi проекти, не се обръща голямо внимание на цената. Всъщност цената на OP се е понижила със 7% през последната седмица въпреки бурното движение на биковете през май. Дори и сега експертите смятат, че е по-вероятно цената на Optimism да тества подкрепата си при $1.1, отколкото да се покачи на друго място.

Изпитайте ефекта на Raboo върху крипто меметата

Меметата са нещо познато в крипто-света от 2013 г. насам, но екипът на Raboo не е доволен от разликата в качеството им напоследък.

Плановете на Raboo за революция са прости: да пусне толкова много висококачествени мемета, че невзрачните да бъдат задушени. Новият ред при меметата със сигурност ще засегне Dogecoin, Pepe и Shiba Inu, тъй като Raboo се е прицелила в класацията на 20-те най-добри криптовалути, като разработчиците очакват RABT да стигне дотам за нула време.

Подобно на други меме монети, Raboo ще се нуждае от своята общност, която да помогне за качественото разпространение на меме монети, но за разлика от други такива криптовалути, RABT има предвид интересите на своите потребители. Rabooverse се използва двойно – като сайт за създаване на мемета от най-висок клас, както и като общност от съмишленици-ентусиасти.

Докато любителите помагат за разработването на висококачествени мемета, те разполагат с фонд от 135 милиона токена, от който могат да теглят награди. Колкото по-голяма е ангажираността, толкова повече награди с токени получава всеки потребител.

Ethereum ETF може да повлияят по-добре на ETH, отколкото Bitcoin ETF на BTC

При втората вълна на одобрение на ETF SEC регистрира Ethereum ETF, което дава възможност за по-сигурен инструмент за търговия за институционалните търговци. След новината Ethereum скочи до нови висоти, но още по-важни са дългосрочните ефекти.

Анализаторите на CoinDesk твърдят, че Ethereum ETF ще дадът по-добър резултат, отколкото Bitcoin ETF на BTC. Ethereum вече е основна сила по отношение на активността на разработчиците, така че в бъдеще само ще станем свидетели на стартирането на повече проекти. Освен това повечето проекти, базирани на мрежата, имат значителен потенциал за мащабиране, благодарение на многобройните мрежи от втори слой и огромната потребителска база на Ethereum.

Така че, с оглед на това, че ETH изглежда по-привлекателен за институционалните търговци, е по-вероятно съвсем скоро да станем свидетели на резки скоци в цената на Ethereum. В момента токенът се намира в ценова корекция, като от последната седмица е загубил 8.35%.

Ако цената на Ethereum се покачи, токените, стартирани директно върху блокчейна, също може да получат тласък. Добавете към това потенциалните печалби на Raboo и ще видите колко ценни могат да станат вашите RABT токени.

Заключение

По отношение на ползите за потребителите, предварителната продажба на RABT отразява типичното ICO на меме монети. Предварителната продажба е в етап 4, като всеки токени струва $0.0048. Според информацията ранните купувачи ще се възползват от 233% печалба.

След пускането на пазара разработчиците очакват 1,000Х възвръщаемост на инвестициите с вашите RABT монети. Вземете своите токени сега по време на предварителна продажба и се надявайте за звездни печалби от Raboo!

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

10 – Протоколи от втори слой на Етериум – какво трябва да знаете?

10 – Етериум се превърна в популярна платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори, но е изправена пред значителни предизвикателства, свързани с мащабируемостта. 24 Високите такси за транзакции и бавното време за обработка затрудняват работата на потребителите, поради което протоколите от втори слой са от съществено значение за бъдещето на мрежата. Тези решения позволяват […]

27.09.2024 17:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.