Home

Доналд Тръмп се обяви за „крипто президент“ – Топ 5 на алткойните преди следващото пазарно рали

14.06.2024 10:10 6мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп се обяви за „крипто президент“ – Топ 5 на алткойните преди следващото пазарно рали

Доналд Тръмп се обяви за „крипто президент“ по време на благотворителна кампания за набиране на средства, която се проведе в Сан Франциско.

Освен това бившият президент обеща да сложи край на това, което нарича „кръстоносен поход на Байдън и Генслър срещу криптовалутите“.

Доналд Тръмп е кандидат за президент на Републиканската партия в САЩ, а коментарите, направени по отношение на криптовалутите, породиха спекулации за предстоящо пазарно рали.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В резултат на това сега ще разгледаме 5 от сочените за най-интересни алткойни, които трейдърите могат да изберат, за да се борят за максимална възвръщаемост, а именно Angry Pepe Fork (APORK), Mantle (MNT), Solana (SOL), XRP и Avalanche (AVAX).

Топ 5 на алткойн изборите, които трябва да разгледате преди предстоящото пазарно рали

Разрастващият се пейзаж на алткойните е изпълнен с иновации, тъй като постоянно се пускат нови проекти, които революционизират индустрията и осигуряват голяма стойност. Именно заради това в тази статия може да разгледате 5 крипто проекта, който може да придобият нужния потенциал за голям растеж

1.Angry Pepe Fork (APORK) се превръща във водещ алткойн с потенциал за 100Х растеж

Angry Pepe Fork (APORK) въвежда революционен модел, наречен Stake-to-Earn в крипто сферата, който представлява гейминг система за стейкинг, надхвърляща традиционния стейкин, превръщайки потребителите в активни участници чрез заключване на токени.

Внимателно изработеният механизъм за стейкинг отговаря на спектъра от рискови толеранси. Потребителите могат да избират периоди на заключване от 30, 60 или 90 дни, съобразени с индивидуалните им амбиции. Нещо повече, тази многостепенна система също така насърчава рационалното преминаване към по-дълги периоди на заключваne и също така ще предоставя постепенно нарастващи награди. Това може да насърчи създаването на общност, която е дългосрочно ангажирана с проекта и която може да очаква експоненциална възвръщаемост.

APORK също така налага дефицит, тъй като има ограничено предлагане от 1.9 милиарда токена. Този стратегически ход дава приоритет на дългосрочното повишаване на стойността, привличайки инвеститори, които търсят устойчив растеж, а не моментни спекулации.

Изградена върху високоефективния блокчейн Solana, APORK дава приоритет на функционалността отвъд обикновената оценка на токените. Програмата „Conquer to Earn“ (Завладей, за да печелиш) насърчава съвместна среда за печелене, като гарантира, че цялата общност ще се възползва от успеха си. По време на предварителната продажба началната стойност на APORK е $0.014 за токен. Тази ниска бариера за навлизане, съчетана с прогнозите на анализаторите за 100Х увеличение на цената, я позиционира като изключително привлекателна възможност за диверсификация през 2024 г.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork

2.Mantle (MNT) достигна рекорден брой потребители на веригата – може ли това да доведе до по-добра стойност?

Mantle (MNT) се насочва към повишаване на стойността си в класациите, тъй като мрежата Mantle достигна рекорден брой дневни oнчейн потребители. Според официалната графика, публикувана от екипа на крипто компанията Mantle в X (Twitter), този брой е достигнал 161,013, отбелязвайки монументално покачване.

И все пак, според графиката на цената на Mantle, криптовалутата премина ценова бариера от $1, където достигна връх от $1.05. Според прогнозата за цената на Mantle криптовалутата може да завърши четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $1.32, което я позиционира като един от най-интересните алткойни, които трябва да се наблюдават.

3.Solana (SOL) стартира публичен TestFlight за Fuse – може ли това да доведе до увеличение на цената?

Solana (SOL) също се движи добре, тъй като пристигна първият смарт портфейл, известен като Fuse. Публичният TestFlight за Fuse стана достъпен за устройствата с iOS на 10 юни 2024 г. Това би могло да доведе до далеч по-засилено използване на криптовалутата Solana, което може да проправи пътя за бъдещ възходящ ценови тренд.

Според показателите на графиката цената на Solana се бори да премине съпротивата от $200 като следващата основна точка, която трябва да премине, за да достигне нови висоти. Според прогнозата за цената на Solana криптовалутата може да завърши четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $264, което я превръща в един от най-доминиращите алткойни, които трябва да се наблюдават.

4.Криптовалутата XRP във възход след придобиването на Standard Custody

Ripple обяви, че ще придобие Standard Custody, и на 11 юни 2024 г. актуализира общността, че придобиването е завършено, което доведе до голям интерес към криптовалутата.

Цената на XRP се повиши до $0.52 след новините и сега трябва да премине $0.60, за да достигне нови висоти. За да достигне това, криптовалутата XRP ще трябва да си възвърне бичото внимание, а данните за RSI и MACD сега са положителни. Според прогнозата за цената на XRP тя може да завърши четвъртото тримесечие на 2024 г. на $0.7127.

5.Цената на Avalanche се повиши до $36.92 – може ли да премине $50?

Avalanche (AVAX) се насочва към възходящ импулс, тъй като беше обявен фондът R&S Avalanche Infrastructure Fund, който дава възможност на инвеститорите да се възползват от неговата екосистема, като се впуснат в инфраструктурата, мрежата и приложенията чрез директна подкрепа за стейкинг. Това усилие може да доведе до увеличаване на употребата и търсенето на криптовалутата Avalanche,

През изминалата седмица цената на Avalanche се повиши до $36.92, като едва не достигна ценовата бариера от $37. Въпреки това, ако криптовалутата наистина успее да премине това ниво, тя е готова за голям растеж и според прогнозата за цената на Avalanche може да завърши четвъртото тримесечие на 2024 г. на $53.11.

Какво представляват алткойните ?

Алткойните са всяка криптовалута, която не е Биткойн. Това прозвище обхваща всички дигитални активи, които оспорват господството на Биткойн и традиционните фиатни валути. те се разделят на настолни монети, монети, базирани на добив, монети, базирани на стейкинг, и токени за управление. Тяхната цел е да дадат възможност на всеки да закупи криптовалути и да диверсифицира авоарите си, а не да разчита единствено на Биткойн.

Защо да диверсифицирате с алткойни, а не да трупате само Биткойн?

Всеки алткойн предоставя нещо ново и е свързан с голям базов проект, който може да създаде нова технология или подход в начина, по който се извършват операциите във веригата. Намаляването на риска чрез диверсификация е крайъгълен камък на стратегията, когато става въпрос за инвестиране в алткойни, тъй като вместо да се концентрират върху един алткойн, инвеститорите могат да разпределят капитала си в кошница от внимателно подбрани валути, като ефективно намаляват общата волатилност на портфейла.

Скок в алткойните с тези 5 най-добри селекции

Ясно е, че бившият президент Доналд Тръмп е поддръжник на криптовалутите и в резултат на това настроенията за тяхното бъдеще в момента са големи. Според последните показатели на графиката Mantle, Solana, Ripple и Avalanche са свидетели на прилично представяне на графиката. Най-значителни печалби обаче могат да бъдат постигнати с Angry Pepe Fork, тъй като той е готов за 100Х увеличение на цената след пускането си и основните борсови листвания, което го прави един от най-добрите алткойни за инвестиране.

Купете Angry Pepe Fork, преди цената му да скочи до небето


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

10 – Протоколи от втори слой на Етериум – какво трябва да знаете?

10 – Етериум се превърна в популярна платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори, но е изправена пред значителни предизвикателства, свързани с мащабируемостта. 24 Високите такси за транзакции и бавното време за обработка затрудняват работата на потребителите, поради което протоколите от втори слой са от съществено значение за бъдещето на мрежата. Тези решения позволяват […]

27.09.2024 17:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.