Home

3 шокиращи платформи за AI крипто търговия, които може да ви помогнат за поглеми печалби през 2024 г.

14.06.2024 10:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 шокиращи платформи за AI крипто търговия, които може да ви помогнат за поглеми печалби през 2024 г.

С навлизането в 2024 г. платформите за AI търговия като Kryll, ValueZone и RCO Finance стават незаменими за търговците, които целят да увеличат печалбите си.

Тези платформи за търговия с криптовалути предлагат несравними прозрения, автоматизирани стратегии и надеждни мерки за сигурност.

В тази статия ще разгледаме три иновативни платформи за AI търговия, които могат да ви помогнат да спечелите големи суми на крипто пазара през тази година.

1. Kryll: Мощната машина на ботовете за AI търговия

Kryll се утвърди като играч, който променя пейзажа на платформите за търговия с изкуствен интелект. Известна с обширния си пазар на ботове, Kryll предлага огромен избор от създадени от потребителите ботове, съобразени с различни стратегии за дневна търговия с криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това, което отличава Kryll, е нейният лесен за употреба редактор на стратегии, който не изисква познания по кодиране. Тази функция позволява на търговците да копират съществуващи стратегии, да ги коригират или да създават свои собствени от нулата.

Забележителен аспект на Kryll е, че 75% от нейните ботове според съобщенията надминават пазара, като някои от тях осигуряват годишна възвръщаемост над 100%. Това впечатляващо представяне се подкрепя от интеграцията на платформата с големи крипто борси като Binance, KuCoin, Kraken и ByBit.

Kryll използва гъвкав модел на ценообразуване Pay-As-You-Go, който гарантира, че търговците плащат само за своите стратегии.
Освен това родният токен KRL на Kryll предлага отстъпки от таксите, което прави токена икономически ефективен избор за често търгуващите.

Важно е обаче да се отбележи, че макар Kryll да предлага солиден набор от инструменти, разходите могат да се натрупват бързо, а в момента платформата не разполага с инструменти за бектестване на персонализирани стратегии. Въпреки тези недостатъци обаче, обширният пазар на ботове на Kryll и лекотата на използване все още я правят отличен избор за трейдъри, които искат да използват AI за своите крипто инвестиции.

2. ValueZone: Платформа за AI търговия за ветерани

С над седемгодишен опит и потребителска база, надхвърляща 39 милиона в 156 държави, ValueZone е утвърден играч на арената на платформите за AI търговия.

ValueZone предлага разнообразни ботове за крипто търговия, които отговарят на различни инвестиционни стратегии и рискови профили. Платформата е известна с персонализираните си инвестиционни планове, съобразени с това да помогнат на потребителите да постигнат финансовите си цели въз основа на техните предпочитания и толерантност към риска.

ValueZone набляга на сигурността, като използва многопластови протоколи за сигурност и редовни одити, за да гарантира безопасността на средствата и данните на потребителите. Платформата се отличава и с прозрачната си структура на таксите, без скрити такси и конкурентна програма за възнаграждение на препоръчалите я лица.

Новите потребители се посрещат с бонус от $50 за регистрация, а печалбите могат да бъдат изтеглени в рамките на 24 часа, което осигурява бърз достъп до печалбите.

Въпреки че ValueZone може да не разполага със същото ниво на разнообразие от ботове като Kryll, нейният фокус върху сигурността, прозрачността и поддръжката на потребителите я прави топ претендент за тези, които искат да използват AI в своите начинания за крипто търговия.

3. RCO Finance: Бъдещето на децентрализираната AI търговия

RCO Finance разширява границите на това, което платформите за AI търговия могат да постигнат, със своя напълно децентрализиран подход. Тя използва AI и машинно обучение (ML), за да предложи търговско изживяване без човешка намеса, което я превръща в пионер в областта на децентрализираните финанси (DeFi).

RCO Finance позволява на потребителите да инвестират в широк спектър от реални активи, криптовалути и ETF-и, без да се нуждаят преминаване през KYC процеси, като повишава поверителността и достъпността. Платформата също така предлага ливъридж до 50x, автоматизирано правене на пазари и достъп до усъвършенствани инструменти за търговия и пазарни данни в реално време.

Една от отличителните характеристики на RCO Finance е нейният задвижван от изкуствен интелект роботизиран съветник, който използва изкуствен интелект и машинно обучение, за да предлага персонализирани инвестиционни стратегии въз основа на индивидуалните финансови цели и пазарните условия.

Освен че е една от най-интересните платформи за AI търговия с криптовалути през 2024 г., RCO Finance (RCOF) се откроява и като една от най-интересните инвестиции в криптовалути с текущата публична предварителна продажба на своя собствен токен RCOF.

Защо инвестирането в предварителната продажба на RCO Finance може да бъде добра идея за 2024 г.

Предварителната продажба на токена RCO Finance (RCOF) предлага убедителна инвестиционна възможност за тези, които искат да се възползват от поскъпването на токена и от очаквания растеж на иновативната платформа.

Токенът RCOF е проектиран за дългосрочно повишаване на стойността и стабилност на екосистемата, с добре структурирана токеномика, облагодетелстваща ранните инвеститори. Кръгът на предварителна продажба е разделен на пет етапа, като цената се увеличава на всеки етап. В момента цената на токена на първия етап е $0.01275, което предлага на инвеститорите възможност потенциално да спечелят до 3,000% печалба, ако инвестират сега.

В следващия етап на предварителна продажба се очаква цената на токена да се повиши до $0.0343, предлагайки 169% печалба за тези, които инвестират сега. До края на предварителната продажба се очаква стойността на токена да нарасне до $0.2142, предлагайки 1,580% възвръщаемост на инвестицията според разработчиците.
Екипът очаква токена да се листне на борсите на цена между $0.4 и $0.6, предлагайки потенциална печалба до 3,000%. Това означава, че ако инвестирате $1,000 сега, инвестицията ви може да нарасне до $30,000 при пускането на пазара.

В допълнение към нарастването на стойността на RCOF, притежаването на токени RCOF предлага няколко други предимства, включително високодоходни стейкинг награди, награди на база на ниво до 6%, приоритетен достъп до функциите на RCO Finance, намалени такси и право на глас в управлението.

Това превръща RCO Finance (RCOF) в потенциално изгодна инвестиционна възможност за крипто инвеститорите, освен че е открояваща се платформа за AI търговия с крипто.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:
Посетете предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

10 – Протоколи от втори слой на Етериум – какво трябва да знаете?

10 – Етериум се превърна в популярна платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори, но е изправена пред значителни предизвикателства, свързани с мащабируемостта. 24 Високите такси за транзакции и бавното време за обработка затрудняват работата на потребителите, поради което протоколите от втори слой са от съществено значение за бъдещето на мрежата. Тези решения позволяват […]

27.09.2024 17:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.