Home

Solana (SOL) или DTX Exchange (DTX): Кой от DeFi проектите ще предложи по-голям възход?

13.06.2024 8:01 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) или DTX Exchange (DTX): Кой от DeFi проектите ще предложи по-голям възход?

Разнообразният DeFi пазар предлага многобройни възможности за експоненциален растеж. По този начин търсенето на най-добрия алткойн държи инвеститорите нащрек.

Понякога дори добре познати алткойни като Solana (SOL) биват засенчвани от новопоявили се инициативи, които обещават огромна възвръщаемост при минимални инвестиции.

DTX Exchange е такава платформа, която показва добър потенциал за растеж заедно със Solana(SOL). Нейното представяне в предварителните продажби е свидетелство за доверието на инвеститорите. Низходящите тенденции на Solana (SOL), съчетани с уникалните характеристики на DTX, промениха най-добрите алткойн опции на тази бича серия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Трудното изкачване на Solana: Цената на SOL се бори да намери твърда почва

Цената на Solana (SOL) остана в краткосрочна меча зона подобно на Bitcoin и Ethereum. Тя продължава да губи инерция под зоната на подкрепа от $160 и в момента събира загубите си.

Нивото на 23.6% Фиб корекция частично възстанови спада от суинг върха от $163.25 до дъното от $145.03. Цената на Solana (SOL) в момента се търгува под 100-часовата проста плъзгаща се средна и $155. Пряката съпротива на SOL е в близост до границата от $150.

На часовата графика на двойката SOL/USD също се формира свързваща меча тренд линия със съпротива при $150. Друго значително покачване може да бъде постигнато при затваряне над съпротивата от $152.50. Неуспехът да се премине над тази съпротива може да доведе до мечо поглъщане.

Функцията за стейкинг на борсата DTX осигурява устойчиви награди, което може да я прави един от най-добрите алткойни

DTX Exchange (DTX) прави революция в DeFi сектора, като помага на трейдърите да станат добре подготвени в различни финансови сектори, като акции, форекс и криптовалути. Платформата е класирана сред най-добрите алткойни на тази бича серия въз основа на интереса на инвеститорите. Тя изпревари Solana (SOL) в предоставянето на по-добър потенциал за растеж.

Платформата предизвиква вълнение в крипто света с бързото си издигане и ескалиращите предварителни продажби. Тя надхвърли $690,000 във втория етап на предварителната си продажба, което шокира пазара. Токенът DTX е врата към успеха в пространството на DeFi, като цената му е $0.04. Той не само предоставя финансови активи от над 120,000, но и осигурява пулове за ликвидност.

Платформата предлага надеждни и безпроблемни функции за сигурност, които дават на потребителите пълен контрол върху парите им. Търговците могат да защитят частните си ключове, като използват многостепенни сметки и портфейли без попечителство, премахвайки необходимостта от посредници.

Ключови изводи

Иновативните функции на борсата DTX я превърнаха в силен претендент за най-добър алткойн на бичия пазар. Непрекъснато разширяващата се платформа за търговия изпревари Solana (SOL), предизвиквайки лудост на пазара. Докато Solana се бори с мечото поглъщане, DTX се очертава като възможност за инвеститорите.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорите на Solana и BNB правят инвестиционен пивот до края на годината, като избират нова AI монета, която се очаква да се покачи

Инвеститорите в монетите Solana (SOL) и Binance (BNB) преоценяват стратегиите си за остатъка от годината, като се ориентират към IntelMarkets (INTL) – нова AI монета, която може да е готова за голямо рали.

28.09.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.