Home

Търговец експерт, който постигна 100x ROI на бичия пазар през 2021 г., споделя 3 от най-добрите токена за големи печалби през юни

12.06.2024 13:05 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговец експерт, който постигна 100x ROI на бичия пазар през 2021 г., споделя 3 от най-добрите токена за големи печалби през юни

Пазарът на криптовалути винаги е бил волатилно, но и печелившо пространство за инвеститорите и търговците. С правилните стратегии и прозрения могат да бъдат постигнати значителни печалби, както демонстрираха експертните трейдъри, които се възползваха от бичия пазар през 2021 г.

Сега, когато навлизаме в юни 2024 г., крипто пазарът предоставя нови възможности за тези, които търсят значителна възвръщаемост на инвестициите си. В тази статия ще се задълбочим в препоръките на експерт трейдър, който постигна забележителна 100Х възвръщаемост на инвестициите (ROI) по време на бичия пазар през 2021 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Те споделят своите три най-добри токена, които са готови за големи печалби през юни: Retik Finance, Toncoin и Aptos.

Retik Finance (RETIK): Мост между света на криптовалутите и света на фиатните пари

Retik Finance (RETIK) е авангарден блокчейн проект, насочен към безпроблемно интегриране на криптовалутите и традиционните фиатни системи. С експоненциалното разрастване на пазара на криптовалути, който достигна обща пазарна капитализация над $2.5 трилиона, остава значителна пропаст между крипто и фиат системите. Retik Finance се стреми да преодолее това разделение, като предоставя цялостно решение, което е от полза за физически лица, предприятия, институции и правителства. Мисията на Retik Finance е съсредоточена върху финансовото приобщаване, ефективността и прозрачността.

Платформата има за цел да премахне бариерите и да гарантира, че всеки човек, независимо от неговото местоположение или финансово състояние, може да участва в глобалната финансова екосистема. Тази визия се разпростира и върху предприятията и правителствата, обещавайки повишена ефективност, намаляване на сложността и по-голяма прозрачност. Стартирането на Retik Finance на 21 май 2024 г. беше важен етап. В рамките на няколко часа след дебюта си пазарната капитализация на RETIK се покачи до почти $3 милиарда, а цената на токена достигна исторически максимум от $3 преди да настъпи спад. Това представляваше зашеметяващо увеличение от 2,000% спрямо цената при стартиране и 10,000% скок спрямо първия етап на цената на предварителната продажба.

Токенът беше регистриран едновременно на няколко известни централизирани борси (CEX), включително MEXC, LBank, Diginifex, Bitmart, CoinW и P2B, което увеличи неговата видимост и ликвидност. Реакцията на пазара на пускането на RETIK беше изключително положителна, като първоначалната търговска активност показа рязък ръст на обема и цената. Пазарните експерти, които наблюдават пускането, изразиха силна увереност в потенциала за растеж на токена. Според прогнозите цената на RETIK може да нарасне с 1,222.45%, достигайки $1 до 28 юни 2024 г., като техническите показатели показват бичи настроения.

Toncoin (TON): Пътуване към нови върхове

Toncoin, виден играч на пазара на криптовалути, претърпя забележително пътешествие на ръст на цената и разширяване на пазарната капитализация от началото на 2024 г. насам. С исторически максимум (ATH) от $7.65, Toncoin затвърди позицията си на водещ претендент в крипто пространството. Макар че предишният му ATH беше установен през ноември 2021 г. на ниво от $4.5, неотдавнашното представяне на Toncoin надмина очакванията, като от началото на март 2024 г. цената му последователно се покачва. Интеграцията на Toncoin с платформата Oobit, популярно приложение за мобилни плащания, допълнително повишава неговата функционалност и достъпност, предоставяйки плащания с TON на десетки милиони търговци на дребно по света.

Въпреки предизвикателствата, с които се сблъсква неговият аналог, Notcoin (NOT), Toncoin запазва възходящата си траектория, като от март 2024 г. насам е увеличил стойността си с над 130%. С оценка на пазарната капитализация, надхвърляща $17.2 милиарда, Toncoin затвърди позицията си сред 10-те най-големи криптовалути на CoinMarketCap. Анализаторите смятат, че бичият импулс на Toncoin вероятно ще продължи и през юни, воден от все по-широкото му приемане и функционалност при транзакции в реалния свят. Неотдавнашното сътрудничество с Oobit подчертава ангажимента на Toncoin да разширява своята екосистема и да стимулира масовото ѝ приемане, което я прави привлекателна инвестиционна опция за тези, които търсят значителни печалби на криптопазара.

Aptos (APT): Чупи рекорди и набира скорост

Aptos, друг отличник на крипто пазара, неотдавна влезе в заглавията на вестниците, тъй като счупи рекорди по обем на транзакциите в своята мрежа. Обработвайки над 95 милиона транзакции за един ден, Aptos постави нов крайъгълен камък в историята на блокчейн, надминавайки предишния рекорд с над 50%. Скокът в транзакционната активност беше подхранван от нарастващата популярност на Taposcat – игра, хоствана в мрежата на Aptos. Рекордният ден за Aptos беше съпроводен от забележителен възход в стойността на нейния роден токен, APT, който увеличи стойността си с над 12% през последната седмица. Освен това обемът на търговията с Aptos нарасна с 40%, което сигнализира за повишен инвеститорски интерес и доверие в проекта. С положителната си ценова траектория Aptos е готов да достигне нови върхове през следващите седмици, като потенциално може да премине границата от $15. Експертите разглеждат Aptos като обещаваща инвестиционна възможност за юни, като се имат предвид нейните силни основи, разрастваща се екосистема и иновативен подход към блокчейн технологията. Успешното интегриране на приложения за игри като Taposcat демонстрира гъвкавостта на Aptos и потенциала ѝ за масово приемане, което я превръща в основен претендент за инвеститорите, търсещи значителни печалби на крипто пазара.

Заключение

Най-интересните избори на трейдърът експерт за значителни печалби през юни – Retik Finance (RETIK), Toncoin (TON) и Aptos (APT) – всеки от тях представя уникални възможности в рамките на пазара на криптовалути. Retik Finance се отличава с амбициозната си визия за интегриране на крипто и фиатни системи, подкрепена от успешен старт и обещаващи пазарни нагласи. Забележителният ръст на цената на Toncoin и стратегическите партньорства подчертават потенциала му за продължителен успех. Рекордната транзакционна активност и нарастващата популярност на Aptos подчертават нейните стабилни мрежови възможности и положителни пазарни перспективи.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорите на Solana и BNB правят инвестиционен пивот до края на годината, като избират нова AI монета, която се очаква да се покачи

Инвеститорите в монетите Solana (SOL) и Binance (BNB) преоценяват стратегиите си за остатъка от годината, като се ориентират към IntelMarkets (INTL) – нова AI монета, която може да е готова за голямо рали.

28.09.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.