Home

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

30.05.2024 7:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

Тази базирана на Solana меме криптовалута рязко повиши стойността си, а търговецът си осигури над $15 милиона печалба след неотдавнашната съдебна победа на Доналд Тръмп срещу президента Джо Байдън.

Според данни на Lookonchain търговецът първоначално е инвестирал $541,000 под формата на USDT, за да закупи $1.079 милиона TRUMP малко след като бившият президент Доналд Тръмп е обявил кампанията си за преизбиране през ноември миналата година. В резултат на това притежанията на търговеца са се покачили до $15.7 милиона, което означава печалба от приблизително $15.3 милиона.

Токенът TRUMP претърпя значителен ценови скок по време на ралито през април, при което търговецът можеше да продаде със значителна печалба от $11 милиона. Изборът да задържи токените обаче се оказа изключително изгоден, тъй като на 30 май стойността на монетата надхвърли предишния си исторически връх.

Стойността на TRUMP вероятно беше подкрепена от правната победа на Доналд Тръмп. Във вторник, 28 май, федералният съдия Айлин Канон отхвърли искането на специалния адвокат Джак Смит за издаване на заповед за забрана на достъпа до информация срещу Тръмп по делото за класифицирани документи. Освен това Канън разкритикува прокуратурата, че не се е придържала правилно към съдебните процедури.

Тази правна победа се разглежда като стратегическа победа за Тръмп, която укрепва увереността на неговите поддръжници и вероятно допринася за бичите настроения около цената на монетата MAGA.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и Етериум ETF-ите в САЩ продължават с отливите

Пазарът на криптовалути преживя негативна седмица, като този спад се отрази и на базираните в САЩ спот Биткойн и Етериум борсово търгувани фондове (ETF), които достигнаха многомесечни дъна.

07.09.2024 23:00 1мин. четене

Ето какво трябва да следят инвеститорите в Solana (SOL)

Solana (SOL), петата по големина криптовалута по пазарна капитализация, може би се приближава към значителна корекция на цената, според скорошна прогноза на крипто анализаторът Али Мартинез.

07.09.2024 20:00 2мин. четене

Мениджър на активи оттегля заявлението си за спот Етериум ETF

Мениджърът на активи WisdomTree поиска да оттегли от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) своето S-1 заявление за спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), повече от три години след първоначалното му подаване.

07.09.2024 17:00 1мин. четене

Фондация Dogecoin разкри три важни подобрения на мрежата

Фондацията Dogecoin обяви значителна актуализация на своята пътна карта за развитие, като акцентът е проект “Sakura“ – обновяване на протокола, предназначено да увеличи скоростта и размера на блоковете десет пъти, като същевременно осигури оптимална децентрализация.

07.09.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.