Home

Morgan Stanley разкрива притежанията на Биткойн ETF в САЩ, предстои ли бичи пазар? Ето кои са едни от най-добрите криптовалути за наблюдение

20.05.2024 10:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Morgan Stanley разкрива притежанията на Биткойн ETF в САЩ, предстои ли бичи пазар? Ето кои са едни от най-добрите криптовалути за наблюдение

Една от най-големите инвестиционни банки в света, Morgan Stanley, разкри значителна инвестиция в Биткойн. Според нейното 13F заявление за първото тримесечие банката е инвестирала около $269.9 милиона в Биткойн ETF.

Освен Morgan Stanley, други G-SIBs (глобални системно значими банки), като JP Morgan Chase и Wells Fargo, също разкриха своите дялове в ETF продукта.

Нарастващият приток на институционални инвестиции предизвика възобновяване на пазарните резултати на Биткойн. На фона на оптимизма на крипто пазара няколко алткойна -Solana, KangaMoon, BNB, Toncoin и Cardano се опитват да засенчат представянето на пионерската криптовалута, подготвяйки се за по-съществен растеж през следващите месеци.

KangaMoon (KANG): Един от най-интересните алткойни за 2024 г.

KangaMoon (KANG) е на първо място в този списък като най-добрата дългосрочна инвестиция в криптовалути. Алткойнът успя да завладее пазара с GameFi и SocialFi елементите си и впечатляващото представяне на предварителните продажби. С набрани над $6.7 милиона и възвръщаемост на инвестицията от 400%, KangaMoon предлага уникално P2E предложение, което ще наруши пазара на алткойни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В основата си платформата стартира екосистема, в която играчите се срещат с други съмишленици, взаимодействат и се състезават в битки. В резултат на това те печелят награди и призове под формата на KANG токени и редки NFT. За разлика от други алткойни, токенът KANG ще е съпроводен с функционалност в екосистемата.

За да поясним, потребителите на екосистемата Kangaverse ще използват $KANG, за да подобряват своите KangaMoon герои и да купуват гейминг елементи на пазара. По-интересни са неговите SocialFi елементи, при които притежателите на алткойни могат да спечелят безплатен токен, когато се включат в популяризирането на проекта онлайн.

Понастоящем в този етап на предварителната продажба, всеки KANG токен е на цена от $0.025. Тъй като KangaMoon продължава да набира все по-голяма популярност, неотдавнашните ѝ дейности, като обявяването на листването в BitMart и партньорството с RaidSharksBot, подчертават потенциала ѝ да оглави алткойн пазара. Способността на платформата да привлече над 23,000 регистрирани членове, плюс около 10,000 притежатели, и да си осигури средства от предварителната продажба подчертава стабилната ѝ позиция в постоянно развиващата се сфера на дигиталните валути.

Solana стартира MarginFi

Solana, петата по големина криптовалута в света по пазарна капитализация, преживява стабилни пазарни резултати. Следвайки неотдавнашните събития в областта на криптовалутите, Solana придоби значителна стойност. По-специално, Robinhood обяви, че стартира функция за стейкинг на Solana в Европа.

Новата функция ще позволи на клиентите на Robinhood да залагат своите SOL токени и да печелят награди. Освен това Infinex, децентрализирана платформа за търговия с безсрочни договори, показа подкрепата си за алткойна. Още по-важно е, че Solana стартира своя първи по рода си ликвиден слой – MarginFi.

Платформата е настроена да предоставя редица интегрирани доходности, включително естествена доходност от стейкинг чрез LST. Интересното е, че неотдавнашният скок в цената на Solana съвпада и с по-широките положителни пазарни настроения.

BNB потвърждава отново ангажимента си към образованието в областта на блокчейн

Следващият алткойн, който трябва да наблюдавате, е Binance Coin (BNB). Въз основа на неотдавнашното си ценово представяне и своя ангажимент за по-широко приемане на блокчейн, криптовалутата BNB се превръща в титан на криптопазара. Неотдавна BNB монета си партнира с Университета в Цюрих, за да насърчи блокчейн образованието.

Сътрудничеството ще даде възможност за спонсориране на студенти, което ще им позволи да се потопят в света на блокчейн и да се учат от първокласни експерти по отношение на Web3 екосистемата. Програмата, насочена към общността, ще позволи на студентите да се снабдят с умения, които ги насърчават да изграждат блокчейн технологията.

Както се вижда от предишни години, в блокчейна на BNB се появиха множество успешни проекти. Въпреки положителните бичи новини, цената на BNB стана свидетел на последователни мечи настроения. Въпреки това цената ѝ се търгува над 100-дневната и 200-дневната ЕМА, което подсказва за настъпващ бичи ръст. По този начин експертите виждат монетата BNB като най-добрата криптовалута, която да наблюдавате и задържите през 2024 г.

Airdrop събитието на Notcoin засили търсенето на криптовалутата Toncoin

Блокчейнът Toncoin влезе в светлините на по-широкия крипто пазар с новаторски разработки и партньорства. След инвестицията на Pantera Capital в мрежата на Toncoin, TON добави значителен ръст в стойността си в началото на май.

Освен това екипът на Notcoin обяви, че стартира в TON, като на общността му бяха пуснати в обръщение зашеметяващите 80 милиарда токена. Това допълнително засили цената на Toncoin и общата блокирана стойност (TVL) в алткойна. Очевидно бичите новини за Toncoin са предизвикали търсенето на криптовалутата TON, което се дължи на цялостното доверие на инвеститорите.

Интересното е, че движението на цената на Toncoin съвпада с пазарния оптимизъм, но тя притежава по-силен катализатор за значителен ръст. С оглед на това много прогнози за цената на Toncoin са бичи, което предполага, че алткойнът се подготвя за още астрономически печалби през следващата седмица.

Cardano очаква листване на Gemini – обръщане на траекторията?

Друга криптовалута, която трябва да наблюдавате през 2024 г., е монетата Cardano. Proof-of-Stake блокчейнът предизвика спекулации относно бъдещото движение на цената му след формацията му „смъртоносен кръст“, която съвпадна с последователните му мечи настроения. Въпреки това цената на Cardano се изстреля нагоре в облекчително рали, след като алткойн общността спекулира за потенциално листване на борсата Gemini.

Освен това това развитие съвпада с изявлението на Чарлз Хоскинсън относно новите функции за сигурност на Cardano, които потенциално биха могли да засилят развитието на dApp в екосистемата. Бичите новини за Cardano повлияха за положителното движение на цените, което се подкрепя и от повишения обем на търговията.

Освен това цената на Cardano се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, което предполага, че алткойнът се подготвя за предстоящ бичи ръст. Неотдавнашният ръст се дължи на цялостния пазарен оптимизъм и на предстоящите подобрения на протоколите.

Заключение

При сегашното бичо настроение на пазара инвеститорите изместват фокуса си от пионерската криптовалута към алткойни, които имат потенциала да получат 100Х възвръщаемост в следващия бичи цикъл. Сред петте най-добри алткойна, изброени по-горе, KangaMoon също се откроява с уникалните си характеристики и потенциал за по-висока възвръщаемост.

Тъй като KangaMoon продължава да набира популярност, монетата привлича както опитни, така и нови инвеститори, търсещи обещаващи алткойни с потенциал за успех.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://kangamoon.com/
Присъединете се към тяхната общност на KangaMoon: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.