Home

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

20.05.2024 9:10 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От друга страна, токенът ALGT на Algotech започва да изглежда като жизнеспособен заместител, благодарение на изобретателните си решения за алгоритмична търговия и успешната предварителна продажба. Инвеститорите, които търсят стабилност и развитие на неспокойния пазар на криптовалути, са привлечени от технологичното предимство и увеличаването на стойността на ALGT, като се има предвид пазарната нестабилност, която изпитват XRP и Cardano (ADA).

Инвеститорите в XRP да внимават: Обжалването на SEC заплашва победата след съдебното заседание

Понастоящем пазарът на XRP преживява период на изчакване, балансирайки неотдавнашните печалби с надвисналата несигурност от продължаващото съдебно дело на SEC срещу Ripple. Макар че XRP успя да постигне ръст от 3,63% в сряда, 15 май, токенът изостана от впечатляващия ръст от 6.38% на по-широкия крипто пазар, който беше предизвикан от положителните икономически данни за САЩ.

Липсата на актуализации по Предложението на Ripple за запечатване на документите по делото не беше неочаквана, но истинското напрежение се крие в това какво следва. Съдът скоро ще обсъди наказанието за предполагаемото нарушение на законите за ценните книжа от страна на Ripple и ще се вземе решение за потенциална забрана за продажби на XRP. Тази забрана, в съчетание с голямата санкция от $2 милиарда, поискана от SEC, кара инвеститорите да се притесняват.

От техническа гледна точка ценовото действие на XRP е в застой, като потенциален пробив или срив зависи от предстоящите събития. Прогнозата на EGRAG Crypto за „върха на цикъла на супер гупи“ очаква значително движение през септември 2024 г.

Китовете на Ripple придобиват XRP на стойност $55 милиона

В XRP на Ripple се наблюдава забележителна активност, като през последните две седмици китовете направиха значителни покупки, натрупвайки над 110 милиона XRP ($55 милиона). Анализаторите прогнозират повишена волатилност и потенциално възходящо движение към $0.5650 и отвъд нея.

Понастоящем XRP/USDT се консолидира около $0.5152, като незначителните колебания предполагат по-нататъшен растеж. Цената се стабилизира в близост до второстепенното ниво на подкрепа при $0.5150 и ключовото ниво на подкрепа при $0.4800. Дългосрочните трейдъри виждат $0.3200 като ключово ниво на подкрепа.

Въпреки това ключовите нива на съпротива при $0.5650, $0.6500, $0.7300 и $0.8500 представляват предизвикателство за продължаване на бичия сценарий. Показанието на 1-дневния RSI от 48.36 показва неутрална позиция, докато 1-дневните MACD и KST предполагат изграждане на възходящ импулс в краткосрочен и дългосрочен план. Трейдърите могат да наблюдават възможности за покупка, ако RSI наближи 30.

Избягайте от бурята на XRP: Открийте стабилност и растеж с Algotech (ALGT)

На волатилния пазар на криптовалути Algotech (ALGT) се откроява като фар за иновации и надеждност. Algotech представлява примамливо убежище за инвеститорите, които искат да избягат от регулаторния водовъртеж, тъй като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) засилва разследването си на XRP, пораждайки съмнения.

Платформата на ALGT се основава на принципите за сигурност, съответствие и овластяване на потребителите, като целта е да се предефинира опитът в търговията с криптовалути.

С автоматизирани инструменти, които са изключително комплексни и удобни за ползване, алгоритмичните решения за търговия на Algotech са позиционирани така, че да оглавят революцията в DeFi сектора. Желан заместител за засегнатите от усилията на SEC срещу XRP е отдадеността на платформата на откритостта и потребителския контрол.

Инвеститорите, които желаят да се отдалечат от бурните морета на XRP, ще открият в Algotech солидна екосистема, която не само се справя с непосредствените проблеми на съответствието и сигурността, но и предоставя визия за дългосрочен растеж в криптосредата.

Потребителите на Algotech могат да очакват бъдеще, в което търговията е не само сигурна, но и интелигентна и ефективна.

За повече подробности относно Algotech: За да получите повече информация за Algotech, можете да посетите сайта на Algotech:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.