Home

Биткойн ETF записаха четири поредни дни на входящи потоци

17.05.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ETF записаха четири поредни дни на входящи потоци

Американските спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) отбелязаха значителен нетен приток от $257.34 милиона в четвъртък, което е четвърти пореден ден на положителен приток.

Тази тенденция подчертава нарастващия интерес и доверие на инвеститорите към Биткойн ETF.

IBIT на BlackRock оглави притока, като инжектира $94 милиона във фонда, превръщайки го в най-големия получател на нов капитал сред подобните му. Този скок на притока е особено значим, като се има предвид, че IBIT е имал минимални или никакви потоци през предходните три седмици. Фондът FBTC на Fidelity привлече инвестиции на стойност $67 милиона, докато ETF-ът на Ark Invest и 21Shares отчете нетни притоци на стойност $62 милиона.

Фондът GBTC на Grayscale, който от преобразуването си през януари досега се характеризираше предимно с големи изходящи потоци, в четвъртък регистрира дневни нетни входящи потоци в размер на $4.64 милиона. Биткойн ETF на Valkyrie също отбеляза значителна активност с входящи потоци от $18.5 милиона. Други фондове от Bitwise, Franklin Templeton, Invesco и Galaxy Digital отчетоха по-малки притоци.

Тези последователни нетни притоци в 11 спот Биткойн ETF в САЩ съвпадат със сезона на 13F отчетите за първото тримесечие на Уолстрийт. Големите финансови играчи обявиха дяловете си в тези фондове, като IBIT на BlackRock отчете рекордните 414 притежатели в първия си 13F сезон, надминавайки очакванията.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн с най-доброто си септемврийско представяне в историята

Биткойн поскъпна с над 8% през септември, отбелязвайки най-доброто си представяне за месеца по данни на Satoshi Club.

30.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Цената на Биткойн падна заедно със стойността на японската фондова борса – какво даде тласък?

Биткойн се сблъска с рязка разпродажба, спадайки с близо 2.5% за последните 24 часа на фона на избора на Шигеру Ишиба за нов министър-председател на Япония, което породи опасения за потенциално повишаване на лихвените проценти от страна на Японската централна банка (BOJ).

30.09.2024 16:31 1мин. четене Kosta Gushterov

Притокът на средства към крипто инвестиционните продукти продължи и през миналата седмица

За трета поредна седмица инвестиционните продукти, свързани с криптовалути, отбелязаха значителен приток, възлизащ на $1.2 милиарда, както съобщават от CoinShares.

30.09.2024 16:30 2мин. четене Kosta Gushterov

По-добра инвестиция ли са акциите на Microstrategy oт Биткойн?

Ранната инвестиция на MicroStrategy в Биткойн се оказа изключително успешна, като донесе 36-кратна възвръщаемост и затвърди статута ѝ на най-големия публичен притежател на криптовалутата.

30.09.2024 15:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.