Home

Дали AI монетите ще поскъпнат отново? Експерт смята, че предпродажбата на Rebel Satoshi ($RECQ) показва по-добри перспективи от Worldcoin и Fetch.ai

16.05.2024 16:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали AI монетите ще поскъпнат отново? Експерт смята, че предпродажбата на Rebel Satoshi ($RECQ) показва по-добри перспективи от Worldcoin и Fetch.ai

Rebel Satoshi ($RBLZ) е на път да генерира още 184% възвръщаемост за инвеститорите в предварителната продажба на $RECQ, които вече са отбелязали 129% ръст.

Очаква се Worldcoin (WLD) да падне под $5, освен ако пазарът не се възстанови, а експертите прогнозират, че Fetch.ai (FET) ще се потопи под $2 въпреки важните новини.

На фона на спада инвеститорите се чудят дали водещите алткойни в областта на изкуствения интелект, като Worldcoin (WLD) или Fetch.ai (FET), ще нараснат.

Междувременно предпродажбата на $RECQ от Rebel Satoshi ($RBLZ) се превърна в една от най-познатите криптовалути за наблюдение поради своите перспективи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разберем дали топ криптовалутите като WLD или FET ще се покачат отново и защо $RECQ може да е добър избор.

Предварителната продажба на $RECQ на Rebel Satoshi надхвърли границата от 449 милиона токена

Проектът за меме монета на Rebel Satoshi е изграден върху мрежата Ethereum и е вдъхновен от Гай Фокс и Сатоши Накамото. Следователно Rebel Satoshi се стреми да внесе революция на пазара и да предизвика нарастващата пазарна централизация. Бунтът на Rebel Satoshi се ръководи от членовете на неговата „Recusant“ общност, които се надигат заедно, за да си върнат контрола от елита.

Ключовете за участие в движението Rebel Satoshi са неговите 2 криптовалути – $RBLZ и $RECQ. И двата токена, $RBLZ и $RECQ, се придържат към ERC-20 стандарта като от Rebel Satoshi са направили договорите им публични. Rebel Satoshi има за цел да достигне пазарна капитализация от $100 милиона като набра над $2.5 милиона по време на предварителната продажба на $RBLZ.

Понастоящем предварителната продажба на $RECQ токени е в ход по време на етап 2 при цена $0.0044 за токен. От началото на предварителната продажба токените $RECQ са поскъпнали със 120% и са продадени над 449 милиона токена. До края на предварителната продажба $RECQ по план ще нарасне с още 184% до $0.0125.

Worldcoin спада на седмичната графика, тъй като волатилността завладява пазара

Worldcoin (WLD) обяви старта на World Chain на 17 април – блокчейн, предназначен за хората. На 18 април Worldcoin (WLD) надхвърли 5 милиона верифицирани “Orb World ID” и 10 милиона общо създадени акаунта. На 8 май Worldcoin (WLD) обяви, че въвежда проверката на World ID в Перу.

Въпреки тези развития цената на Worldcoin (WLD) е застинала в условията на пазарна нестабилност. На 1 май Worldcoin (WLD) се търгуваше на цена от $4.25, а на 6 май се повиши с 49% до $6.36. Оттогава Worldcoin (WLD) се понижи заедно с пазара, губейки 9% до $5 на 16 май.

Експертите прогнозират по-нататъшен спад под $5 за Worldcoin (WLD), ако пазарът не успее да осъществи възходящ импулс.

Fetch.ai успря да регистрира печалби на фона на разширяващата се екосистема

На 27 март Fetch.ai (FET) обяви сливане със SingularityNET и Ocean Protocol, за да формира Superintelligence Alliance. Актуализацията доведе до ръст на Fetch.ai (FET) до исторически максимум от $3.47 на 28 март. Въпреки последвалите загуби до около $1.9 монетата отново възобнови печалбите, възвръшайки си границата от $2.

Освен това на 17 април Fetch.ai (FET) и ANKR Protocol обявиха следващата стъпка в своето сътрудничество, а на 9 май BlockAgent от Fetch.ai (FET) се интегрира с Chainlink (LINK).

Въпреки последвалите загуби за Fetch.ai (FET), който се търгуваше на червено около 10 май, регистрирайки спад от 36% към 16 май монетата отново регистрира печалба, която свъзлиза на 14% за последните 24 часа и 4% за последната седмциа. Въпреки печалбите някои от ентусиастите очакват спадът на Fetch.ai (FET) да се върне.

За най-новите актуализации и повече информация не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.