НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Raffle Coin се ускорява с инвеститори от Polkadot и Cardano, които очакват 100Х ръст

28.04.2024 13:49 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Raffle Coin се ускорява с инвеститори от Polkadot и Cardano, които очакват 100Х ръст

Визията за криптовалутата винаги е разширявала границите на конвенционалните финанси, за да донесе удобство на всички.

Крипто пазарът обаче е нестабилен, което кара крипто ентусиастите да търсят по-интересни и до колкото се може сигурни варианти, като например Raffle Coin.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като пионер в крипто лотарийната система, Raffle Coin има за цел да се превърне в следващото голямо нещо в крипто областта. Нейната предварителна продажба предизвика интерес сред притежателите на Polkadot и Cardano токени, което ги накара да насочат вниманието си към платформата на Raffle Coin.

Раздаването на 10 милиона DOT от Polkadot е сигнал за възходящ тренд на пазара

Работейки като мрежа, предлагаща пара вериги, Polkadot има значителна репутация на пазара. Нейният крипто токен, DOT, е ключов за екосистемата на Polkadot, която обещава надеждни и безподобни смарт договори. DOT има висока пазарна капитализация от $9.8 милиарда, но цената на монетата е под $10.

Това смущаващо представяне накара инвеститорите да се колебаят дали да следят крипто токена, като пренасочиха вниманието си към Raffle Coin. Тъй като Raffle Coin е в етап на предварителна продажба 1, инвестициите се трупат, което може да помогне на платформата да се превърне в успешен крипто проект.

На фона на спадащата пазарна ситуация екипът на Polkadot откри множество партньорства и набра средства, за да стабилизира платформата си. По подобен начин въвеждането на ъпгрейдът JAM за увеличаване на функциите на Polkadot и наградата от 10 милиона DOT привлякоха инвеститорите и очакваха съживяване на пазара.

Сривът на Cardano продължава

В блокчейн екосистемата Cardano е известна с безкрайната си склонност към предоставяне на усъвършенствани решения на всички, включително на организации и физически лица. Като една от първите блокчейн технологии, които възприеха Ouroboros, Cardano постави нови стандарти, тъй като Ouroboros е отличителен блокчейн протокол с “peer” проверка.

Родния токен на Cardano, ADA, предоставя на потребителите достъп до различни функционалности в рамките на блокчейн платформата Cardano. Въпреки потенциалните си ползи за ентусиастите на криптовалутата обаче, ADA се сблъсква с предизвикателства на пазара. Понастоящем цената на токена се е понижила с 6% на седмична база, като се намира на ниво от $0.47.

Въпреки впечатляващата си пазарна капитализация от $16.8 милиарда и класирането си на 9-то място сред алткойните, цената на Cardano (ADA) напоследък изпитва трудности, за което свидетелства низходящата ѝ тенденция. Това предизвика безпокойство сред крипто ентусиастите, които разчитат на технически индикатори като MACD, RSI и стохастичния осцилатор за анализ. В резултат на това някои притежатели на ADA проучват възможностите за инвестиции в Raffle Coin, като потенциално търсят по-висока възвръщаемост.

Raffle Coin предоставя на инвеститорите 100Х потенциал за растеж

Казват, че разнообразието е разковничето на живота. Raffle Coin предлага на опитни и нови инвеститори изгодна възможност да добавят разнообразие към инвестиционния си портфейл. Raffle Coin е дом на криптоинвеститори, които са ентусиазирани да увеличават своите криптоактиви със сигурна лотарийна система.

Raffle Coin предлага своя токен RAFF чрез предварителна продажба, която в момента е на етап 1. Тази предварителна продажба потенциално предлага на инвеститорите възможност да влязат рано в проекта, преди цената да се увеличи. Raffle Coin разполага и с уникална система за лотарии с незабавни, седмични и месечни опции. Всеки може да участва в тези томболи, за да спечели награди и RAFF токени, които след това могат да бъдат обменени за други криптовалути.

От една страна, много инвеститори, включително тези, които притежават Polkadot и Cardano, подкрепят предварителната продажба на Raffle Coin. От друга страна, ако не участвате, може да пропуснете възможността за забавни лотарии и евентуални печалби, тъй като се очаква цената на RAFF да се повиши от $0.20.

Интересувате се да се присъедините към предварителната продажба на Raffle Coin? Кликнете тук, преди да е станало твърде късно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 на DeFi платформите с уникални функции, които си струва да следите през 2024 г.

DeFi платформите набират популярност, тъй като крипто инвеститорите търсят диверсифицирани начини за печелене на фона на пазарната волатилност.

23.05.2024 18:50 7 мин. четене

Сигнали за покупка на 3 конкурента на Ethereum (ETH) – последна възможност за акумулация преди следващото параболичното рали

Пазарът на криптовалути изобилства от възможности, а конкурентите на Ethereum (ETH) набират популярност, тъй като обещават иновативни решения и висока възвръщаемост.

23.05.2024 18:40 4 мин. четене

Експерт твърди, че меме монетите може да са ключът към богатството; ето 3 меме токена, които да следите

Благодарение на рекордите на някои крипто инвеститори, уловили върховете при меме монетите, експертите стигнаха до заключението, че този сектор на индустрията може да е ключът към бързо забогатяване.

23.05.2024 18:00 4 мин. четене

Защо Algotech (ALGT) може да се превърне по-добра криптовалута от XRP по възвръщаемост: Прогноза за цената на Aptos за 2024 г.

Иновативната платформа за алгоритмична търговия, Algotech (ALGT), се очертава като една от най-интересните крипто инвестиции през 2024 г.

23.05.2024 16:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.