НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в TRON и Litecoin се присъединиха към хедж фондовете в предварителната продажба на Raffle Coin, привлечени от потенциала за 10X печалба

26.04.2024 17:04 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в TRON и Litecoin се присъединиха към хедж фондовете в предварителната продажба на Raffle Coin, привлечени от потенциала за 10X печалба

Пазарът на криптовалути винаги носи нови неща, като например иновативни проекти с голям потенциал за печалба. Трейдърите винаги търсят печеливши възможности.

Ето защо инвеститорите в TRON и Litecoin, както и хедж фондовете, са се ангажирали с предварителната продажба на Raffle Coin.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нейното обещание за потенциална 10Х възвръщаемост на инвестираната сума със сигурност привлича вниманието. Пълна с предимства за инвеститорите, включително месечна лотария и участие в билети, платформата има за цел да преоткрие света на онлайн лотариите.

След почти едномесечно понижение TRON се възстановява

След месец на спад, монетата леко се възстанови отразявайки почти 8% ръст за последната седмица и показва признаци, че е на път да достигне $0.12 за токен. Ръстът все още е прост, с увеличение от малко над 1% на цената на активите и пазарната капитализация, която в момента е $10.43 милиарда. Но обемът на транзакциите за последните 24 часа, възлизащ на $344 милиона, е спаднал с повече от 11%.

Изглежда, че халвинг събитието на Биткойн е било положително за TRX, но други фактори също оказаха влияние върху цената му. Миналата седмица платформата обяви партньорството си с известния композитор Ханс Цимер за създаване на химн за мрежата. Това в действителност увеличи общия интерес към актива. С фокус върху разработването на децентрализирани приложения за игри и залагания, мрежата работи активно, за да покаже своя потенциал.

След седмичното си покачване, Litecoin показва признаци на ръст

Въпреки че през последната седмица цената на токена се повиши значително с почти 9%, след месец, в който активът падна до $72.88, през последните 24 часа стойността на монетата изглежда стабилна. Понастоящем, търгувайки се на $88 и с пазарна капитализация от $6.3 милиарда, която се е покачила с 5%, признаците сочат, че на хоризонта се може да се задава нов ръст.

След като достигна своя връх от над $110 за токен, Litecoin се сблъска с трудни месеци и продължава да се опитва да се възстанови. Със халвинга на монетата през миналата година криптовалутата отбеляза забележителен ръст в приемането си като метод за плащане, като дори изпревари Биткойн като най-използваната криптовалута в BitPay. В момента пазарът е по-нестабилен от обикновено. Смята се, че ще е необходимо да се изчака и да се видят колебанията през следващите няколко дни, а след това да се анализира дали мрежата ще се върне към възходящата си траектория, започнала миналата седмица.

Потенциалът за 10Х възвръщаемост привлича инвеститорите в Raffle Coin за участие в предварителната продажба

Децентрализирана платформа за участие в лотарии – ето какво предлага Raffle. С прост процес на регистрация, който не изисква сложни KYC проверки, можете лесно да се регистрирате, за да започнете да участвате в лотариите. В допълнение към най-често срещаните награди, като пътувания и автомобили, можете да спечелите и криптовалути.

Токенът на платформата все още е в етап 1 на предварителна продажба на стойност $0.02, а инвеститорите, които се включат в този проект, ще получат допълнителни ползи. Например, част от генерираните такси ще бъдат разпределени между тях. За най-добрите инвеститори е създаден и VIP клуб. Освен това членовете на клуба получават по-високи награди в лотарии и ексклузивни възможности.

Научете много повече за Raffle Coin на този уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространството



В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 15:18 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.