Home

Предпродажбата на DTX надхвърли $240,000, конкурирайки се с гиганти като Shiba Inu (SHIB) и Polygon (MATIC) като топ алткойн за наблюдение през 2024 г.

17.04.2024 9:05 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на DTX надхвърли $240,000, конкурирайки се с гиганти като Shiba Inu (SHIB) и Polygon (MATIC) като топ алткойн за наблюдение през 2024 г.

В сегашния пейзаж на борсите, където потребителите не са толкова снизходителни към ограниченията на платформите и разочарованията, се появява нова група децентрализирани борси, които да се справят с тези недостатъци и да си възвърнат сърцата на потребителите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сред тях е борсата DTX, която наскоро очуди сектора с продължаващата си успешна предварителна продажба, която е разпродадена на 60%. Нека разберем повече.

DTX Exchange: Шедьовър в сектора на децентрализираните борси ?

DTX използва силата на блокчейн технологията и традиционните класове активи, за да предложи различно и добре застъпено решение, което би могло да реши много от проблемите, с които се сблъскват търговците и традиционните платформи за търговия.

Една от силните ѝ страни е широката гама от предложения за класове активи. DTX предлага на трейдърите криптовалути, акции, чуждестранна валута и договори за разлика (CFD), като отваря нов свят от възможности за трейдърите да диверсифицират портфейлите си – всичко това на едно място.

Голям принцип при създаването на DTX е финансовото приобщаване. Платформата има за цел да преодолее пропастта между света на криптовалутите и традиционните финансови системи. DTX позволява на трейдърите да имат достъп до широк кръг пазари от своите крипто портфейли, като драстично намалява бариерата за влизане на световния финансов пазар само до мобилен телефон и интернет връзка.

Що се отнася до ликвидността, DTX създава разпределени ликвидни пулове, за да реши проблема с ликвидността на пазарите. Това е от полза за трейдърите, като намалява таксите за слипидж и създава безпроблемно търговско изживяване, независимо от обема на търговията или пазарните условия.

Предварителната продажба на DTX набира скорост

Текущата предварителна продажба на DTX в момента действа като магнит, привличайки множество инвеститори от всички финансови пазари. Към момента на писане на статията предварителната продажба на DTX, която е в първи етап е приключила на 60% и е генерирала над $240,000. Това впечатляващо инвеститорско доверие за толкова кратък период накара много анализатори да предпочетат DTX като по-добра инвестиционна опция пред такива като SHIB и MATIC през 2024 г.

С какво се отличава DTX?

В пренаселеното пазарно пространство, където много проекти повтарят това, което правят другите, с нов брандинг и размах на маркетинга, DTX се откроява чрез своите всеобхватни функции, акцент върху овластяването на потребителите и благоприятна среда за търговия. DTX се грижи както за опитни, така и за начинаещи търговци, като им предоставя сложни инструменти и интуитивен дизайн на интерфейса, за да им помогне да се ориентират уверено на пазара на криптовалути.

DTX Exchange обещава да оборудва търговците с най-съвременните инструменти и функции. Опции като социална търговия и copy търговия, при която новите потребители може да копират успешните движения на ветераните в сектора срещу такса. Платформата предлага още анализ на веригата, ботове за търговия и сигнали за търговия, които несъмнено ще дадат на трейдърите прозренията и ресурсите, от които се нуждаят, за да вземат информирани решения.

Продължаващата успешна предварителна продажба я позиционира като основен претендент през 2024 г. Със съзряването на глобалния пазар търсенето на сигурни, прозрачни, ефективни и ориентирани към потребителите платформи за търговия с криптовалути се увеличава и DTX Exchange изглежда е добре позиционирана да се възползва от тази тенденция.

За да научите повече за DTX Exchange, посетете уебсайта за предварителна продажба на DTX или се присъединете към общността на DTX в Telegram.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Забравете Dogwifhat – тези меме криптовалути могат да се окажат следващите 10Х токени

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите, меме монетите остават интригуващ начин за инвестиране и бързи печалби.

03.10.2024 13:38 3мин. четене Alexander Zdravkov

Предварителната продажба на Mpeppe достигна $3 милиона, тъй като Mpeppe пусна нова платформа в Telegram

Mpeppe (MPEPE), крипто проект, обединяващ онлайн игри и децентрализирани финанси (DeFi), достигна значителен етап, като предварителната му продажба надхвърли границата от $3 милиона.

03.10.2024 12:55 4мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.