НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 5 монети за наблюдение до края на април – Увеличете възвръщаемостта си с най-актуалните криптовалути

17.04.2024 7:36 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 монети за наблюдение до края на април – Увеличете възвръщаемостта си с най-актуалните криптовалути

Макар че април започна с меча корекция, преживяна от повечето криптовалути, някои алткойни сега получават възходящ импулс и се връщат към бичите си перспективи. 

По-конкретно, KangaMoon (KANG), Toncoin (TON), ORDI (ORDI), BitTorrent (BTT) и EOS (EOS) показват обещаващи резултати през този месец и са готови да достигнат нови висоти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За да разберете коя криптовалута ви допада най-много, ще разгледаме всички тях поотделно.

KangaMoon (KANG) установява една от най-интересните предварителни продажби за 2024 г.

KangaMoon (KANG) е предстоящ проект, който ще въведе Social-Fi елементи и подход, ръководен от общността, заедно с Play-to-Earn (P2E) функции, предназначени да дадат възможност на всеки да печели, докато взаимодейства с различните елементи на екосистемата.

Тя се захранва от токена KANG и всеки човек, който участва в битки, турнири или дори гледа и залага кой играч ще спечели, може да получи награда с тези токени. Освен това играчите могат да печелят и незаменяеми токени (NFT). Ще има дори специален пазар, на който всеки ще може да ги купува, продава или разменя. Освен това всеки играч може да подобрява своя герой в играта, за да увеличи шансовете си за победа.

Засега има над 20,000 акаунта, създадени на платформата още преди нейното стартиране, и над 5,800 притежатели на криптовалутата KANG, което показва огромният потенциал и привлекателност на този проект, както и потенциал за развитие в неговото бъдеще. Наред с вълнуващия боксов геймплей, други катализатори за това голямо ниво на растеж на KangaMoon включват нейните P2E възможности и масивната екосистема.

ICO-то на KANG токена отбеляза значителен възходящ импулс. Криптовалутата отбеляза ръст от 290%, при който се придвижи от $0.005 до $0.0196. Освен това тя набра $4,869,181 и може да премине границата от $5 милиона до края на седмицата. Сега анализаторите са оптимистично настроени относно потенциалните перспективи за цената на криптовалутата KANG и прогнозират, че тя може да скочи с 5,000% след пускането ѝ на пазара и на големи борси.

Toncoin (TON) – насочен към стойност над $10?

Toncoin (TON) е родната криптовалута зад The Open Network, която беше създадена през 2018 г.. Тази мрежа се използва, за да се даде възможност за бързи транзакции, и дори поддържа различни децентрализирани приложения (dApps), като всичко това я превърна в основна притегателна точка за Web3 ентусиастите. От стартирането ѝ се наблюдава значителен ценови възход, а само в рамките на последната година цената на Toncoin се повиши с около 173%. Нещо повече, в рамките на последния месец криптовалутата Toncoin скочи с около 80%.

През изминалата седмица обаче цената на монетата загуби 3%, спадайки от $6.55 до $6.33 към момента на писане на статията. Според показателите на графиката, нейните RSI и MACD са бичи и цената на TON може да достигне нови висоти. Въз основа на прогнозата за цената на Тон тя може да достигне $10.42 до края на 2024 г.

ORDI (ORDI) поскъпва до $78.4 – цената може да надхвърли $100 до четвъртото тримесечие

ORDI (ORDI) е мрежа, която оперира с иновативния Inscription протокол на Биткойн Ordinals. Този протокол използва основната единица на Биткойн – сатоши, за вграждане на типове данни, като текст, изображения, видео и аудио, което го направи привлекателен.

През изминалата седмица обаче цената на ORDI отбеляза значим спад от 39%. През това време криптовалутата ORDI спадна от $71 до $42.7 към момента на писане на статията. Според прогнозата за цената на ORDI, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $103 ако халвингът на Биткойн се отрази положително на монетата.

BitTorrent (BTT) поскъпва със 173.7% – докъде може да стигне през 2024 г.?

BitTorrent (BTT) е решение за мащабиране и хетерогенен протокол за междуверижна оперативна съвместимост, първоначално представен през 2019 г., където BTT е родната криптовалута, необходима за достъп до функциите на мрежата.

По-конкретно, това е единствената форма на плащане, която може да бъде изразходвана от всеки клиент, когато той сключва споразумения в рамките на доставчиците в мрежата. Това означава, че криптовалутата BitTorrent играе важна роля и има огромна функционалност.

През изминалата година цената на BitTorrent скочи със 170%, а само през последната седмица тя се повиши с 20%. Според показателите на графиката тя може да достигне нови висоти, тъй като въз основа на прогнозата за цената на BitTorrent тя може да достигне максимална стойност от $0.000003 до края на четвъртото тримесечие на 2024 г.

EOS (EOS) – Възможна ли е стойност над $2 през четвъртото тримесечие на 2024 г.?

EOS (EOS) е базирана на блокчейн платформа, използвана за разработване, хостване и управление на свързани с бизнеса приложения, известни още като децентрализирани приложения (dApps), стартирана през 2018 г. От създаването си криптовалутата EOS се развива и сега се използва в платформата за улесняване на транзакциите и достъп до мрежовите ресурси. За да постигне това, EOS използва консенсусния модел Delegated Proof-of-Stake (DPoS), който осигурява мащабируемост и позволява по-бързи скорости на транзакциите.

Цената на EOS се понижи с малко над 27% през последната седмица, като се понижи от $1.057 до $0.75 като максимална стойност. С този темп на растеж тя може да достигне нови висоти и въз основа на прогнозата за цената на EOS може да завърши 2024 г. на $2.36.

Заключение

Най-разглежданите криптовалути, които могат да подготвят портфейла на всеки за значителни печалби през 2024 г., включват KangaMoon (KANG), Toncoin (TON), ORDI (ORDI), BitTorrent (BTT) и EOS (EOS), като всички те показват значителни спадове на ценовите тенденции на графиките и може да подготвени да постигнат далеч по-значителни печалби през 2024 г. и след това, имайки предвид сегашните спадове в цените им и наближаващия халвинг. Въпреки това, от тях, конкретно KANG привлича доста значителното внимание, тъй като се твърди, че може да скочи с 5,000% в стойността, осигурявайки максимална възвръщаемост на инвестициите за тези, които искат да се включат рано.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https: //KangaMoon.com/

Присъединете се към общността на проекта в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ крипто инфлуенсърите са възхитени от старта на Retik Finance (RETIK) на 21 май: Добра инвестиция ли е RETIK?

В динамичния свят на криптовалутите, където иновациите и промените са норма, често се появяват нови проекти, всеки от които се бори за вниманието и инвестициите на постоянно нарастващата общност от крипто ентусиасти.

17.05.2024 10:23 3 мин. четене

Пътят към печалбите: Притежателите на Pepe и тази нова меме монета се отправят към Луната

Pepe (PEPE) неотдавна попадна в центъра на вниманието, тъй като в 24-часовата търговия регистрира завиде ръст, чрез което криптовалутата предостави печалби на по-ранните си притежатели.

17.05.2024 9:40 3 мин. четене

DeFi криптовалутата може да надмине ралито на Gamestop със 100Х потенциал, инвеститорите на BNB се присъединяват към движението

Много проекти от хайп цикъла от 2021 г. станаха свидетели на забележителни ценови скокове. Експлозивният скок на GME подтикна инвеститорите да насочат капиталите си към ICO проекти с реална функционалност и солидна токеномика с огромен потенциал за растеж.

17.05.2024 9:01 3 мин. четене

Дали Algotech (ALGT) е легитимна платформа за търговия?

В дивия запад на криптовалутите, където новите алткойни никнат по-бързо от плевели, цари скептицизъм.

17.05.2024 8:59 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.