Home

Началото на епохата на кредитирането: Портфейлите на Polygon (MATIC) и USD COIN (USDC) се събират за втория етап на предварителната продажба на Kelexo (KLXO)

14.04.2024 17:40 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Началото на епохата на кредитирането: Портфейлите на Polygon (MATIC) и USD COIN (USDC) се събират за втория етап на предварителната продажба на Kelexo (KLXO)

Започна втория етап на предварителната продажба наKelexo (KLXO), която се оказа идеална платформа за растеж и иновации.

Техническият сигнал от Polygon (MATIC) показва вероятно повишение, а отделно от това се водят дискусии за стабилността на USD COIN (USDC). Въпреки това инвеститорите, които търсят нещо уникално, което да добавят към портфейла си, насочват вниманието си към новата кредитна платформа Kelexo (KLXO). Изградена на базата на блокчейн технология, тази платформа позволява на потребителите да дават и заемат криптовалути бързо и лесно чрез директни връзки без посредници.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) набира популярност като инвестиционна възможност, която осигурява влизане в движение, което прекроява бъдещето на финансите. С прозрачен подход към криптозаемането тази платформа гарантира, че няма да има скрити такси или регулации, които предизвикват притеснения у потребителите в традиционните платформи за кредитиране.

Технически сигнал и пазарен анализ на Polygon (MATIC)

Инвеститорите в Polygon (MATIC) най-накрая получиха някакви проблясъци на надежда (макар и за кратко) в неотдавнашния низходящ тренд, тъй като TD Sequential сигналът за покупка най-накрая светна в ценовата графика. Сигналът в по-голямата си част се използва в техническия анализ, за да даде представа за потенциални обрати и сочи към предполагаемо дъно за цената на актива. Анализаторите предполагаха, че ако Polygon (MATIC) успее да задържи силата си над $0.87, то тогава може да се стигне до отскок обратно към нивата от $0.95 или дори $1, като се регистрира ръст от съответно над 8% и почти 14%. Това обаче не се случи и цената на MATIC спадна с над 10% в рамките на последните 24 часа.

USD COIN (USDC) Стабилност в крипто пазара

USD COIN (USDC) представлява една от най-стабилните инвестиции на пазара, като в момента е в рамките на $33.04 милиарда пазарна капитализация. USD COIN (USDC) показва щатския долар в съотношение 1:1 въз основа на резервите, държани в регулирани финансови институции в САЩ, за да предостави на потребителите надежден начин за запазване на стойността срещу движенията на крипто пазара. Този базиран на Ethereum (ETH) стейбълкойн осигурява на екосистемата от дигитални активи ликвидност и стабилност. Поради това той дава възможност за ефективно, ефикасно и безпроблемно прехвърляне на стойност, действайки като надежден  запас от стойност за потребителите по целия свят. Инвеститорите, които търсят стабилност в портфейлите си, отдавна разглеждат този стейбълкойн като инвестиционна възможност.

Kelexo (KLXO) Втори етап на предварителна продажба: Пионер в децентрализираното кредитиране

Вторият етап на предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предоставя възможност за онези инвеститори, които биха искали да си осигурят места на масата на бъдещето на кредитирането. Тази DeFi платформа прави революция в кредитирането, като премахва посредниците и позволява незабавно вземане и отпускане на заеми чрез използване на криптовалути. Тя обещава на инвеститорите прозрачно, ефикасно и сигурно кредитиране, като същевременно предоставя атрактивен инструмент за диверсифициране на портфейлите им и участие в динамиката на крипто пазара. Втория етап на предварителната продажба позволява на инвеститорите да закупят токени на атрактивна цена от само $0.05, което ги позиционира за печалба с разрастването на платформата. С предварителната продажба на Kelexo (KLXO) тази група инвеститори сега обединява усилията си, за да поведе стремежа към демократизиране на достъпа до финансови услуги и да постави началото на нова ера на приобщаващо и справедливо финансиране.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Новият японски премиер е про-крипто, Dogecoin & Pepe Unchained изригват?

Японският политически пейзаж прави сериозна стъпка напред към крипто бъдещето с новоизбрания премиер Шигеру Ишиба.

01.10.2024 14:50 3мин. четене Alexander Zdravkov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.