НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите алткойни за наблюдение през 2024 г: KangaMoon, Near Protocol, Solana, Fetch.ai и Jupiter

14.04.2024 8:38 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите алткойни за наблюдение през 2024 г: KangaMoon, Near Protocol, Solana, Fetch.ai и Jupiter

Потенциалът за висока възвръщаемост обикновено е това, което засилва интереса на инвеститорите към динамичния крипто пазар.

Докато утвърдените монети обещават висока степен на стабилност, нововъзникващите проекти обикновено представят авангардна функция, увенчана с перспектива за експоненциален растеж. Въпреки това, за да идентифицират правилните крипто скъпоценни камъни, инвеститорите трябва да вземат предвид няколко фактора, включително пазарното търсене на криптовалути, технологичните иновации и вероятността за дългосрочен растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon, която е сред най-новите алткойни на 2024 г., ще предложи уникална възможност за възвръщаемост до 100Х. други топ алткойни обаче включват Near Protocol (NEAR), Solana (SOL), Fetch.ai (FET) и Jupiter (JUP).

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) е предстоящ P2E проект, който привлече вниманието на глобалните инвеститори, предлагайки на ранните инвеститори 290% възвръщаемост на инвестицията. За разлика от традиционните алткойни, основният фокус на KangaMoon е да предостави на потребителите си уникално гейминг изживяване – нещо, което ще бъде постигнато чрез включването на игровите му функции със Social-Fi елементи.

Освен това, за да насърчи по-дълбоко ниво на ангажираност на потребителите и подход, основан на общността, KangaMoon ще използва динамична екосистема, в която участниците могат да придобиват активи в играта, които включват KANG токените, само чрез участие в различни предизвикателства в играта. Също така притежателите могат да се ангажират с дейности в социалните медии като споделяне на съдържание, ретуитване и коментиране, за да печелят безплатни токени KANG в предварителната продажба .
Освен това KangaMoon е готова да използва постоянно растящия гейминг пазар, който се оценява на около $176 милиарда. Този подход ще предложи на инвеститорите уникална възможност да проучат ползите, които идват с пазара на P2E игри, като същевременно се радват на по-добра възвръщаемост.

Освен това KangaMoon е завършила одита на своя смарт договор от SOLIDProof, като 5% от токените са запазени за листване, което гарантира ликвидност и достъпност за по-широка аудитория.
След като натрупа над $4.7 милиона, KangaMoon продължава да привлича все повече инвеститори, достигайки над 20,000 регистрирани членове и повече от 6,000 притежатели на токени. В перспектива анализаторите прогнозират, че цената на KangaMoon може да се повиши до $1 до края на 2024 г., което ще засили позицията на KANG.

Near Protocol (NEAR)

Near Protocol (NEAR) се откроява поради непоколебимия си фокус, основан на потребителското изживяване в рамките на блокчейн екосистемата. Като дава приоритет на удобството за потребителя, мащабируемата блокчейн система Near Protocol дава възможност на разработчиците лесно да създават и управляват интуитивни децентрализирани приложения. С такъв фокус Near Protocol привлича не само разработчиците, но и крайните потребители, които търсят гладко, но достъпно блокчейн изживяване.
Освен това, с положителната инерция на токена NEAR, цената на Near Protocol продължава да се радва на 13% ръст през последните седем дни. Цената му успя да се повиши от $6.14 до седемдневния връх от около $7.42. Неотдавнашният ѝ спад обаче означава, че впоследствие цената на Near Protocol е паднала под нивото на подкрепа от $7. Въпреки това цялостният ѝ растеж подкрепя позицията ѝ в рамките на 21-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, като Near Protocol възлиза на $7.60 милиарда.

Solana (SOL)

Solana (SOL) продължава изключителния си растеж, като затвърждава позицията си на водещ блокчейн протокол от първи слой. Тази криптовалута е известна с уникалната си скорост на транзакциите и мащабируемост. Solana предлага и по-добра възможност за използване от разработчиците, които очакват с нетърпение да изградят децентрализирано приложение, което ще изисква бързи обеми на транзакциите. Предимство, което изглежда е тласнало монетата Solana към изключителното ѝ рали от над 70% в рамките на последния месец, според CoinMarketCap, с пик от $209. Благодарение на това Solana успя да си осигури място като петата по големина криптовалута по пазарна капитализация. С подобно постижение токенът Solana продължава да регистрира нарастващ глобален интерес, гарниран с повишено стойностно предложение в рамките на своята екосистема.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai е утвърдена платформа, която е успяла да създаде изключителна връзка между AI и блокчейн технологията. Fetch.ai също така успя да създаде сигурна, но прозрачна децентрализирана мрежа за разработване и внедряване на приложения, задвижвани от AI. Ето защо платформата е отговорна за подхранването на тази екосистема, позволявайки по-лесен достъп до услугите на AI.

Монетата на Fetch.ai претърпява впечатляващ ръст, като според CoinMarketCap цената на Fetch.ai може да се похвали с 587% скок от началото на годината досега. Нейните стратегически партньорства, включително това с Ask Sensay, също подпомагат допълнително растежа ѝ, позиционирайки Fetch.ai като проект, който трябва да се следи в алткойн пространството.

Jupiter (JUP)

Jupiter (JUP) се утвърждава като виден играч в базираната на Solana DeFi екосистема. Иновативният протокол на Jupiter функционира като DEX, улеснявайки безпроблемния крипто суап за всички потребители. Тази платформа е снабдена и с уникални функции, като една от тях е фактът, че предлага различни награди за самото участие чрез възнаграждаване на доставчиците на ликвидност с различни програми.

Притежателите на Jupiter токени също така получават права за управление чрез нейната система. Нещо, което дава възможност на притежателите на токени Jupiter да участват активно в оформянето на бъдещето на платформата, което означава, че те имат думата в траекторията на развитие на платформата. С впечатляващ обем на търговията, който надхвърля $764 милиона, цената на Jupiter също е на път да се повиши, след като беше въведена функцията Value-Average.

Има ли KangaMoon шанс пред останалите 4 криптовалути?

Докато крипто пазарът през 2024 г. е пълен с инвеститори, които търсят криптовалута, предлагаща най-добра възвръщаемост, KangaMoon се откроява сред Near Protocol, Solana, Fetch.ai и Jupiter благодарение на иновативните си P2E функции и малка пазарна капитализация.

Що се отнася до останалите четири алткойна, анализаторите все още смятат, че те също притежават обещаващ потенциал и в крайна сметка дори могат да се превърнат в печеливши за годината. Все още обаче е важно да имате ясна представа за динамиката на крипто пазара, за да направите правилния инвестиционен избор.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 12:07 4 мин. четене

Меме монета от мрежата на Ethereum, която ще се листне на големите борси засенчва базираните на Solana меме токени

През последните няколко седмици пазарът на меме монети отбеляза масивни ръстове, като водещи бяха базираните на Solana меме монети.

18.05.2024 10:01 4 мин. четене

Инвеститорите в PEPE и BONK се пренасочват към борсата DTX (DTX), тъй като меме монетите се сриват, какво следва за DOGE?

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често изпитват значителни колебания в рамките на кратки периоди.

18.05.2024 9:41 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.