Home

Следващите криптовалути, които може да избухнат през 2024 г., различни от Ethereum

13.04.2024 8:43 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващите криптовалути, които може да избухнат през 2024 г., различни от Ethereum

Макар че Ethereum (ETH) е доминираща сила на крипто пазара, няколко други криптовалути пораждат вълнение тази година.

Днес ще разгледаме 5-те най-популярни криптовалути, които може да избухнат през 2024 г: KangaMoon (KANG), Toncoin (TON), Neo (NEO), Render (RNDR) и Ethena (ENA).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) се превърна в сензация на предварителните продажби, осигурявайки на ранните купувачи 290% възвръщаемост на инвестициите. С над 20,000 членове и 5,800 притежатели на токени, популярността му стремително нараства. Не само това, но KangaMoon вече е набрала над $4.6 милиона, а прогнозите сочат, че ще достигне $5 милиона преди края на април 2024 г.

За никого не е тайна, че проектът има за цел да доминира на пазара на игри от типа “Play-To-Earn” (P2E), който според Yahoo Finance може да достигне $885 милиона до 2028 г. Стартирането на собствена P2E игра и използването на KANG токена като основна валута има за цел да промени лицето на игрите завинаги.

С KANG можете да получите достъп до ексклузивни предизвикателства, за да получите повече токени и предмети в играта или да подобрите героите си. В момента KangaMoon предлага тази криптовалута безплатно на най-активните членове на общността. В резултат на това сега безброй хора бързат да се включат в публикациите на KangaMoon в социалните медии, като харесват/споделят/коментират и печелят KANG безплатно.

В момента един токен KANG струва само $0.0196, тъй като се намира в етап 5 на предварителната си продажба. Това е 290% увеличение спрямо началната му цена от $0.005. Пазарните анализатори обаче остават оптимистично настроени, предвиждайки 100Х поскъпване на KANG, след като през второто тримесечие на 2024 г. бъде регистрирана на пъровкласна централизирана борса (CEX).

Toncoin (TON)

На второ място в този списък е Toncoin (TON). Движението на цената на Toncoin напоследък се движи на бича вълна. По данни на CoinMarketCap само за последните 30 дни TON се покачи от $2.84 до $6.88. Пазарната му капитализация също се увеличи от $9.87 милиарда до $23.87 милиарда през това време.

Техническият анализ за тази криптовалута също представя оптимистична картина. Например, криптовалутата Toncoin сега се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Освен това 27 технически индикатора мигат в зелено. Поради тази причина експертите в областта на криптовалутите прогнозират, че Toncoin ще достигне стойност от $8.81 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Neo (NEO)

Следващата в списъка е Neo (NEO) – платформата на “китайския Ethereum”. Тази децентрализирана платформа рационализира създаването на смарт договори. Тъй като различните индустрии възприемат все повече блокчейн технологията, мащабируемостта на Neo може да тласне към значителен растеж през 2024 г.

Напоследък цената на Neo се търгува в зелено. През последните седем дни тя се повиши от $14.46 на $20.04, а пазарната ѝ капитализация скочи от $1.01 милиарда на $1.41 милиарда. От гледна точка на техническия анализ тази бича тенденция за криптовалутата Neo може да продължи. Забележително е, че 27 технически индикатора сега са в зоната за покупка, докато NEO се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА. В резултат на това изтъкнати пазарни анализатори прогнозират, че Neo може да достигне $22.69 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Render (RNDR)

Render (RNDR) също се очертава като добра криптовалута за покупка през 2024 г. Това е децентрализирана платформа за рендеринг, която използва силата на блокчейн технологията, за да отвори достъпа до рендеринг услуги. Това става, като на всички създатели се предоставя пазар за ресурси за рендиране, което им позволява да рендират висококачествени графики.

Изглжда, че биковете контролират криптовалутата Render от гледна точка на цената. Само през последната седмица цената на Render скочи от $9.33 на $10.53, а пазарната ѝ капитализация се увеличи от $3.58 милиарда на $4 милиарда.

Освен това техническият анализ на токена Render също показва бичи признаци. Например, в момента за тази криптовалута има 17 зелени технически индикатора. Освен това Render се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Ето защо крипто експертите прогнозират скок до $12.26 преди края на второто тримесечие на 24 г.

Ethena (ENA)

Последна в списъка е Ethena (ENA). Този синтетичен доларов протокол, изграден върху Ethereum, въвежда вариант на стабилна монета, наречена USDe. За разлика от много други стабилни монети, USDe не е пряко свързана с фиатни валути, а вместо това е подкрепена от криптовалути. Тази методология позволява на Ethena да предостави устойчива на цензура и надеждна дигитална валута.

През изминалата седмица цената на Ethena нарасна от $0.62 до $1.24. За същия период пазарната капитализация на Ethena също се повиши от $854 милиона до $1.76 милиарда. С други думи, 105% ръст за една седмица – звездно представяне.

Техническият анализ на криптовалутата Ethena също показва светло бъдеще. Например и четирите технически индикатора показват зелено за ENA. Поради тези причини известни пазарни анализатори прогнозират, че цената на Ethena може да нарасне до $1.73 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Заключение

В обобщение, Ethereum остава голям играч на сцената на криптовалутите, но няколко съперника могат да откраднат сърцата на търговците. Един от тях се откроява – KangaMoon. За да уточним, KANG има ниска пазарна капитализация от $19.6 милиона, което означава, че ще се нуждае от много по-малко нови средства, за да може цената ѝ да се покачи.

Ако желаете да закупите най-добрата криптовалута точно сега, последвайте линковете по-долу и ще получите 10% бонус при всяка покупка.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Забравете Dogwifhat – тези меме криптовалути могат да се окажат следващите 10Х токени

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите, меме монетите остават интригуващ начин за инвестиране и бързи печалби.

03.10.2024 13:38 3мин. четене Alexander Zdravkov

Предварителната продажба на Mpeppe достигна $3 милиона, тъй като Mpeppe пусна нова платформа в Telegram

Mpeppe (MPEPE), крипто проект, обединяващ онлайн игри и децентрализирани финанси (DeFi), достигна значителен етап, като предварителната му продажба надхвърли границата от $3 милиона.

03.10.2024 12:55 4мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.