Home

3 криптовалути за дългосрочни инвеститори, които да държат до 2025 г.

11.04.2024 9:50 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути за дългосрочни инвеститори, които да държат до 2025 г.

Общата пазарна капитализация на криптовалутите към 10 април възлиза на $2.6 трилиона, което е забележително постижение, като се има предвид скромното начало на индустрията през 2009 г.

Тъй като инвеститорите търсят възможности да диверсифицират портфейлите си и да се възползват от този бързоразвиващ се пазар, три криптовалути се открояват като потенциални монети за дългосрочно държане до 2025 г. за постигане на печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Етериум: Основата на децентрализираните приложения

Етериум (ETH) се е утвърдил като водеща платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори. С пазарна капитализация, надхвърляща $600 милиарда, Ethereum е в челните редици на блокчейн революцията, като дава възможност на разработчиците да създават иновативни решения в различни индустрии. Една от ключовите силни страни на Ethereum се крие в способността му да улеснява създаването на децентрализирани финансови (DeFi) протоколи, които набраха значителна популярност през последните години. DeFi приложенията, изградени на базата на Ethereum, позволяват на потребителите да имат достъп до финансови услуги без необходимост от посредници, като насърчават по-голямата достъпност и прозрачност.

Освен това подобренията в мащабируемостта на Ethereum чрез решения от втори слой, като например rollups и sharding, преодоляха някои от предишните ограничения на мрежата, проправяйки пътя за по-голямо приемане и използване.

Retik Finance: Революция в DeFi с най-съвременни решения

Retik Finance (RETIK) е изгряваща звезда в сферата на криптовалутите, която предлага набор от иновативни продукти и услуги, насочени към революционизиране на DeFi пейзажа. Стартирала през 2023 г., Retik Finance вече е привлякла значително внимание както от страна на инвеститорите, така и от експертите в бранша. В основата на предложенията на Retik Finance са нейните виртуални DeFi дебитни карти, които бяха пуснати на пазара цяла година по-рано от предвиденото, предоставяйки на потребителите безпроблемен мост между традиционните финанси и децентрализирания свят.

Тези карти дават възможност на потребителите да харчат своите дигитални активи като традиционна валута, улеснявайки масовото им приемане и ежедневна употреба. Retik Finance разполага и с Retik Pay, авангардно решение за плащане, което позволява на търговците да приемат криптовалути като плащане, като допълнително преодолява пропастта между традиционния и децентрализирания финансов сектор.

Освен това платформата за кредитиране на Retik Finance, задвижвана от AI, използва усъвършенствани алгоритми, за да предостави на потребителите персонализирани възможности за кредитиране, предлагайки конкурентни лихвени проценти и персонализирани решения въз основа на индивидуалните рискови профили.

Със своите иновативни продукти, силен фокус върху потребителското изживяване и ангажимент за стимулиране на приемането на DeFi сектора, Retik Finance е готова да завладее значителен дял от бързо растящия пазар на DeFi, което я прави привлекателна възможност за дългосрочна инвестиция.

Polygon (MATIC): Повишаване на потенциала на Ethereum

Polygon (MATIC) се очертава като водещо решение за справяне с предизвикателствата на мащабируемостта на Ethereum. Като решение за мащабиране от втори слой, съвместимо с Ethereum, Polygon има за цел да подобри скоростта на транзакциите, да намали разходите и да подобри цялостното потребителско изживяване на децентрализираните приложения, изградени върху Ethereum.

Като използват усъвършенстваната технология на Polygon, разработчиците могат да създават високопроизводителни dApps, без да жертват сигурността и децентрализацията, осигурени от мрежата Ethereum. Това доведе до рязък скок в приемането, като множество проекти мигрираха към Polygon, за да се възползват от нейната ефективна и рентабилна инфраструктура. Освен това ангажиментът на Polygon към устойчивостта и фокусът ѝ върху разработването на екологични решения получиха похвали от инвеститори и заинтересовани страни, които се грижат за околната среда.

Какво следва? Retik Finance награждава общността с $5,000 след успеха на предварителната продажба

Възползвайки се от забележителния триумф на предварителната продажба, която събра $32 милиона за по-малко от 75 дни, Retik Finance обяви, че ще раздаде $5,000 в знак на благодарност към лоялната си общност. Поддръжниците се приканват да уловят празничния дух, като създадат и изпратят уникални снимки, видеоклипове или мемета, които да напомнят за успеха на предварителната продажба.

Ще бъдат избрани 25 победители, като всеки от тях ще получи награда от $200 за своите изключителни дигитални произведения. Междувременно екипът на Retik Finance работи активно за осигуряване на листвания на борси от най-висок ранг, като съобщенията ще бъдат публикувани в каналите им в социалните медии.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Twitter: www.twitter.com/retikfinance
Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

На крипто пазара се наблюдава значителна промяна в инерцията, тъй като Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на забавяне.

04.10.2024 10:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн падна под $63,000 на фона на напрежението в Близкия изток – FoxLetFun се покачва, докато Pepe и TrumpCoin се борят!

Пазарът на криптовалути е доста засегнат от продължаващото геополитическо напрежение в Близкия изток, като Биткойн (BTC) потъна под $63,000.

04.10.2024 10:07 4мин. четене Kosta Gushterov

Бичи пазар през октомври 2024 г: Топ 5 на монетите, които могат да донесат 100-кратна печалба, включително DOGE, DOGEN и PEPE

Октомври 2024 г. е вълнуващо време за меме монетите, тъй като бичият пазар предизвиква очакване сред инвеститорите.

04.10.2024 8:36 5мин. четене Kosta Gushterov

Забравете Dogwifhat – тези меме криптовалути могат да се окажат следващите 10Х токени

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите, меме монетите остават интригуващ начин за инвестиране и бързи печалби.

03.10.2024 13:38 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.