Home

Рекордна предпродажба на DeeStream: 17,000 потребители харесват иновацията, която привлича притежателите на Ethereum и Internet Computer

09.04.2024 19:30 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рекордна предпродажба на DeeStream: 17,000 потребители харесват иновацията, която привлича притежателите на Ethereum и Internet Computer

Ethereum може да бъде класифициран като ценна книга някога, а Internet Computer нарасна донякъде, но не е близо до най-високата си стойност, дори и с обявяването на първия изкуствен интелект, базиран на блокчейн.

Ето защо не е изненадващо, че инвеститорите в Ethereum и Internet Computer разглеждат какво предлага предпродажбата на DeeStream.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В края на краищата, трудно е да се устои на платформа, която предлага истинска иновация с незабавно приложение, поради което DeeStream преживя рекордни предварителни продажби с над 17,000 потребители, харесващи свободата, която тя предоставя.

Ethereum: Според съобщенията SEC проучва дали да класифицира ETH като ценна книга

През януари 2024 г. Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) одобри спот ETF за BTC, което доведе до значителен пазарен оптимизъм. SEC обаче попари надеждите на анализаторите от индустрията, че Ethereum ще се радва на същото благоволение, като ясно заяви, че одобрението им не се отнася за други токени, включително ETH.

Интересно е, че SEC одобри заявленията за BTC ЕТФ само защото беше принудена да го направи. SEC загуби дело от Grayscale, след като Апелативният съд на окръг Колумбия определи, че комисията е сгрешила, като е отказала предложения от компанията спот ETF.

Освен това изглежда, че SEC проучва дали трябва да одобри ETH на Ethereum като ценна книга, което би означавало, че тя ще бъде обект на различна регулаторна рамка. Някои анализатори стигат дотам, че твърдят, че SEC разглежда ETH като стока и всеки опит за промяна на статута му би довел до изключване на одобрените фючърси на Ethereum от списъка. Това би могло да доведе до търкания между SEC и CFTC, която управлява всички фючърсни договори.

Internet Computer (ICP) разкрива първия сложен изкуствен интелект, който работи на блокчейн

Internet Computer (ICP) има за цел да подобри ефективността на интернет чрез увеличаване на скоростта и децентрализация. Целта е да се справи с проблемите, от които страда традиционният интернет, като монополите на услугите, слабата сигурност и злоупотребата с лична информация.

Интересно е да се отбележи, че цените на Internet Computer се повишиха, след като Доминик Уилямс, главен изпълнителен директор на DFINITY, публикува на 22 март видеоклип в X (бивш Twitter), показващ това, което според него е първият сравнително сложен изкуствен интелект, работещ на блокчейн. Той заяви, че изкуственият интелект ще се превърне в “туптящото сърце” на Web3 средата на Internet Computer.

Това изявление доведе до рязко покачване на цената на Internet Computer от около $13.40 до над $20, с лека корекция обратно до $17 към момента на писане на този текст. Това обаче все още е далеч от историческия връх на ICP от над $700 през октомври 2021 г.

DeeStream показва истинска иновация в областта на дигиталния стрийминг

DeeStream стои с глава и рамене над много други платформи, показвайки истинска иновация с реална цел. Вместо неясно обещание за това, което може да направи в бъдеще, DeeStream вече показва какво може да направи, като се има предвид, че 17,000 и повече потребители са възприели новия подход на платформата към стрийминга.

Не е тайна, че другите платформи за видео и стрийминг имат ужасния навик да се опитват да заглушават създателите, ако техните възгледи не съвпадат. За съжаление ситуацията се влошава. DeeStream обещава да бъде базираната на блокчейн версия на X, тъй като подкрепя свободата на словото, стига то да е законно. Тази свобода, заедно с незабавните плащания и по-ниските такси, накара създателите на дигитално съдържание, потребителите и инвеститорите в Ethereum и Internet Computer да разгледат DeeStream.

За повече информация относно предварителната продажба на DeeStream, моля, посетете уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Новият японски премиер е про-крипто, Dogecoin & Pepe Unchained изригват?

Японският политически пейзаж прави сериозна стъпка напред към крипто бъдещето с новоизбрания премиер Шигеру Ишиба.

01.10.2024 14:50 3мин. четене Alexander Zdravkov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.