Home

Celestia и Sui се борят с пазарните предизвикателства, а успехът на предпродажбата на Raffle Coin е сигнал за оптимизъм от страна на инвеститорите

09.04.2024 16:39 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Celestia и Sui се борят с пазарните предизвикателства, а успехът на предпродажбата на Raffle Coin е сигнал за оптимизъм от страна на инвеститорите

Raffle Coin изглежда интересно начинание за потребителите, чиито основни монети не се справят добре на пазара.

Например Celestial се бори с пазарната нестабилност, но нейните инвеститори остават оптимисти заради Raffle Coin. Настоящата тенденция на спад при много от основните криптовалути също накара крипто търговците да започнат да търсят нови перспективни проекти.

Raffle Coin (RAFF) все още е в ранните си фази, но броят на функциите, които предлага, я превръща в интересна инвестиционна възможност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Raffle coin е децентрализирана платформа, която позволява на потребителите да бъдат част от основните процеси на вземане на решения. Всеки инвеститор има право на глас в дейностите на платформата. Нивото ви на влияние обаче зависи от това колко високо е неговото VIP ниво. С цена по време на предварителна продажба от $0.020 Raffle Coin продължават да привличат притежателите на токени Celestial и Sui.

Celestial все още се бори да свикне с пазара

Celestial е едно от най-новите попълнения в света на криптовалутите. Проектът използва наличността на данни в блокчейн пространството, за да осигури безпроблемно преживяване за търговците. Тъй като е нова монета, има много въпроси относно нейния потенциал. Въпросите изглежда произтичат от факта, че в момента тя губи стойност на пазара. С цена от само $0.0001 и спад от 0.6% през последните 24 часа инвеститорите не са много обнадеждени.

Sui не се справя много добре на крипто пазара

Sui продължава да показва загуби с ценова стойност от $1.63, която е спаднала с 4% през последния един ден. Веригата изпита известен натиск от продажби в началото на пускането си. Оттогава насам тя се развива и сега се бори да увеличи стойността си. Sui осъществява дейността си чрез метода на делегирания консенсус за доказване на постъпления (Dpos). Тя продължава да остава голямо име в света на децентрализираните финанси (DeFi). Тя има уникални функции и предоставя решения на основни проблеми в крипто вселената.

Проектът обработва незабавно таксите за газ, така че потребителите могат да получават плащания навреме. Sui поддържа много кръстосани крипто транзакции, което позволява на инвеститорите да прехвърлят средства от различен блокчейн проект.

ЛоRaffle Coin дава на инвеститорите много надежда на фона на общата низходяща тенденция

Raffle Coin има уникален подход към осигуряването на отлично потребителско изживяване и поддържането на безопасността на своите потребители. Това са някои от характеристиките, които привличат инвеститорите към платформата. Не е новина, че от началото на годината пазарът за търговия с криптовалути е измъчван от голяма нестабилност. Много инвеститори стават мечи настроени към своите инвестиции и търсят нови проекти с по-стабилно бъдеще.

Raffle Coin (RAFF) премина успешно одита си, така че е легализирана и одобрена от правилните органи. Таксите са по-ниски от много други нови проекти, което го прави добро място за големи и малки инвеститори. Те могат да печелят процент от приходите, получени на платформата. Частта от приходите, която се дава на потребителите, зависи от притежаваните от тях токени. Инвеститорите могат също така да наблюдават финансовите транзакции – това насърчава здравословно и надеждно търговско пространство.

Научете повече информация за предварителната продажба на Raffle Coin, като посетите уебсайта на проекта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как да закупя Flockerz

Flockerz ($FLOCK) е нова меме криптовалута, която набра значителна популярност още от старта на своята предварителна продажба. Проектът вече е събрал над $399,000 и токенът се търгува на цена от $0.0056785. Flockerz предлага привлекателни стейкинг награди до 5337% APY, което го прави изключително интересен за инвеститорите в крипто пазара. В този кратък наръчник ще разгледаме […]

04.10.2024 13:17 3мин. четене

Бичи настроените към Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и хибридната монета Cutoshi (CUTO) инвеститори подготвят портфейлите си за рали

Пазарната капитализация на криптовалутите спадна доста наскоро, като бяха ликвидирани близо половин милиард бичи залози върху криптовалутите.

04.10.2024 11:04 4мин. четене Kosta Gushterov

Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

На крипто пазара се наблюдава значителна промяна в инерцията, тъй като Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на забавяне.

04.10.2024 10:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн падна под $63,000 на фона на напрежението в Близкия изток – FoxLetFun се покачва, докато Pepe и TrumpCoin се борят!

Пазарът на криптовалути е доста засегнат от продължаващото геополитическо напрежение в Близкия изток, като Биткойн (BTC) потъна под $63,000.

04.10.2024 10:07 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.